fbpixel

Search icon
Search
5 πασίγνωστες celebrities αποκαλύπτουν τα μυστικά που ακολουθούν πιστά όταν ανεβαίνει το θερμόμετρο
WELLNESS

5 πασίγνωστες celebrities αποκαλύπτουν τα μυστικά που ακολουθούν πιστά όταν ανεβαίνει το θερμόμετρο

Ακολουθείστε τις δικές τους συμβουλές


Πλησιάζοντας προς το καλοκαίρι το θερμόμετρο συνεχώς ανεβαίνει και μάλλον ήρθε η ώρα να προσαρμοστούμε στην εποχή και να κάνουμε μερικές μικρές, αλλά ουσιαστικές αλλαγές στην καθημερινή beauty routine μας. Οι ανάγκες της επιδερμίδας μας είναι διαφορετικές το καλοκαίρι κι αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να “ακούμε” το δέρμα μας και να του παρέχουμε όλα όσα χρειάζεται. Αναρωτιέστε πως γίνεται όλες οι λαμπερές celebrities να διατηρούν τη λαμπερή κι αψεγάδιαστη εικόνα τους ακόμη και στις πιο υψηλές θερμοκρασίες; Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από τα αγαπημένα tips 6 υπέρλαμπρων γυναικών και σας τα παρουσιάζουμε.

Κρατήστε σημειώσεις!

Selena Gomez

shutterstock-1399204910.jpg

Για την Selena Gomez το μυστικό είναι ένα. Μένει μακριά από βαριές υφές, επιλέγοντας λεπτόρευστα προϊόντα, ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ μία πούδρα σε compact μορφή, την οποία τοποθετεί με ταμποναριστές κινήσεις στα σημεία του προσώπου, που εμφανίζουν συνήθως λιπαρότητα. Φροντίζει να υπάρχει πάντα μέσα στην τσάντα της και το μόνο που χρειάζεται, είναι ουσιαστικά ένα πινέλο σε flat σχήμα ή ένα σφουγγαράκι πούδρας, προκειμένου να διατηρήσει το μακιγιάζ της. Επίσης, όπως έχει εξηγήσει η ίδια, τους καλοκαιρινούς μήνες δεν προτιμάει τα heavy foundations, αλλά επιλέγει μία καλή tinted moisturizer ή μία κρέμα SPF με ελαφριά κάλυψη, που αφήνει την επιδερμίδα να “αναπνέει” και παράλληλα προσφέρει και προστασία.

Εmma Stone

shutterstock-1195796386.jpg

Η Emma Stone έχει ξεχωρίσει για τη λευκή της επιδερμίδα και τα μεγάλα, εκφραστικά της μάτια. Ωστόσο, όσο το θερμόμετρο ανεβαίνει, η ίδια πρέπει να είναι όλο και πιο προσεκτική, όσον αφορά στην φροντίδα της επιδερμίδας της. Γι΄αυτό και για την Αμερικανίδα, όλα ξεκινούν από την σωστή προστασία. Ακόμη κι αν πρόκειται να μείνει στο σπίτι της, δεν ξεχνάει την αγαπημένη της, αντηλιακή και δεν παραλείπει ποτέ το last step της πρωινής της beauty routine, που για την ίδια είναι και το πιο σημαντικό!

Beyonce

shutterstock-1129097903.jpg

Είναι πάντα λαμπερή και φρέσκια. Η επιδερμίδα της είναι αψεγάδιαστη και σε κάθε της εμφάνιση, κόβει την ανάσα. Η Beyοnce είναι μία γυναίκα που γνωρίζει πολύ καλά τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της και φροντίζει να αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο αυτά που πρέπει. Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, όταν το θερμόμετρο… χτυπάει κόκκινο, δεν τοποθετεί προϊόντα μακιγιάζ στο πρόσωπό της, ωστόσο φροντίζει να περιποιηθεί τις βλεφαρίδες της και να τονίσει το βλέμμα της, ώστε να μοιάζει πιο φρέσκια και ξεκούραστη.

Rihanna

shutterstock-666964153.jpg

Η Rihanna από τη δική της μεριά, επικεντρώνεται στο κομμάτι των μαλλιών. Φροντίζει να εφαρμόζει μία καλή, ενυδατική μάσκα 1-2 φορές την εβδομάδα, ενώ ορκίζεται σε ένα καλό leave-in conditioner, που όπως έχει πει, τη βοηθάει να τιθεσεύει τα μαλλιά της και να μένει μακριά από τα εργαλεία θερμότητας που τα ταλαιπωρούν. Πολλές φορές την έχουμε δει να πιάνει τα μαλλιά της έναν πολύ ψηλό κότσο, αφήνοντας μερικές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπο, σαν αφέλειες, ενώ προτιμάει και πολλά αξεσουάρ που δίνουν έναν girly χαρακτήρα στα looks της.

Kim Kardashian

shutterstock-621593360.jpg

Είναι αλήθεια πως πλέον όλες μας έχουμε κατανοήσει πως το αντηλιακό είναι απαραίτητο όλο τον χρόνο κι ακόμη περισσότερο τις ζεστές κι ηλιόλουστες ημέρες του καλοκαιριού, ωστόσο η Kim Kardashian έρχεται να μας υπενθυμίσει πως δεν πρέπει να παραμελούμε και την φροντίδα των χειλιών. Η ίδια, τοποθετεί πολλές φορές μέσα στη μέρα ένα lip balm με SPF 15, ενώ πάντα υπάρχει κι ένα μέσα στην τσάντα της.

Μήπως να τις ακούσετε;

Εγγραφείτε στο GLOW Newsletter για περισσότερα απολαυστικά wellness news κι όχι μόνο!