fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Τα musts που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ των διακοπών σας

Κάντε την beauty πραγματικότητα σας απόλυτα απολαυστική


Τα musts που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ των διακοπών σας

Αν έπρεπε να κάνουμε μια μικρή υπενθύμιση προς όλες τις γυναίκες, τότε αυτή θα έλεγε πως το καλοκαίρι όλες βιώνουμε τη ζέστη με τους πιο ενοχλητικούς τρόπους. Παρόλα αυτά, αυτό δεν αποτέλεσε ποτέ πρόβλημα για να απολαύσουμε τα super beauty προϊόντα που είναι διαθέσιμα. Εφαρμόζοντας το κάθε τι με την κατάλληλη σειρά και στην κατάλληλη σύνθεση μπορούμε να έχουμε υπέροχα αποτελέσματα στο πρόσωπο μας, κάθε εποχή. H πιο light εκδοχή της κρέμας ημέρας, το τέλειο αντηλιακό που δεν αφήνει σημάδια και η highlighting powder που δίνει καλοκαιρινή λάμψη είναι μόνο μερικά από αυτά που εμείς συστήνουμε ανεπιφύλακτα για τις διακοπές σας.

Αντηλιακό

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για την υγεία του δέρματός σας από ένα καλό αντηλιακό. Ανεξάρτητα από το αν είναι καλοκαίρι ή χειμώνας, δεν πρέπει ποτέ να βγαίνετε από το σπίτι χωρίς αυτό. Μάλιστα, δεδομένου ότι οι ακτίνες UV κατά αυτή την περίοδο είναι πιο έντονες οι συχνή εφαρμογή κρίνεται απαραίτητη. Φυσικά, είναι εξίσου σημαντικό να εφαρμόσετε ξανά αντηλιακό και στο σώμα σας. 

sunbathe-4.jpg

Mist προσώπου

Βρείτε ένα σπρέι που να ρυθμίζει το μακιγιάζ σας το καλοκαίρι, καλύπτοντας το δέρμα σας με ένα πολύ λεπτό «νέφος» υγρασίας γεμάτο με καταπραϋντικά συστατικά και μέταλλα. Το mist θα δροσίσει επίσης το δέρμα σας και θα σας βοηθήσει να αντισταθείτε στις ζεστές ημέρες στην πόλη αλλά και στην παραλία. 

 Tone in

Tone in

Her, Burberry, Sephora

BUY ME
 Mexoryl400

Mexoryl400

Anthelios UVmune SPF50+ Hydrating Cream, La Roche Posay, Attica

BUY ME
 Must try

Must try

Eye Tint Liquid Eyeshadow, Armani, Attica

BUY ME

Προστασία των χειλιών

Προστατέψτε τα χείλη σας κατά τη διάρκεια της ημέρας στην παραλία με ένα lip balm ή λάδι για τα χείλη. Πλέον, μπορείτε να βρείτε και μια ποικιλία προϊόντων που περιέχουν και αντηλιακή προστασία έτσι ώστε τα οφέλη να είναι διπλά. Αν μάλιστα θέλετε και κάποια απόχρωση, τότε είναι βέβαιο πως μπορείτε να έχετε το αποτέλεσμα των ονείρων σας χωρίς να χρειαστεί να επιλέξετε «βαριά» products όπως το κραγιόν.

Serum για τα μαλλιά

Η ζέστη και η υγρασία του καλοκαιριού μπορεί να είναι δυο πολύ κουραστικές συνθήκες για τα μαλλιά σας. Έτσι, είτε μπορείτε να αποδεχτείτε το φριζάρισμα, είτε να ενδώσετε σε έναν καλό ορό που θα εξομαλύνει τις άκρες σας. Βρείτε μια σύνθεση πλούσια σε βιταμίνη Ε που προστατεύει τα μαλλιά από την υγρασία και τονώνει τη λάμψη, αφήνοντας τα καθαρά, απαλά και μεταξένια.

Λάμψεις

Μετά το αντηλιακό, επιτύχετε την απόλυτη μπρονζέ λάμψη με μια λαμπερή λοσιόν για το σώμα. Είτε μπορείτε να δοκιμάσετε κάποιο λάδι με SPF που χαρίζει απαλό glowing αποτέλεσμα, είτε να διαλέξετε κάποιο άλλο χωρίς προστασία. Είναι σημαντικό να επιλέξετε κάποιο προϊόν που έχει βιταμίνη C ή άλλα θρεπτικά συστατικά. Ποτέ μην ξεχνάτε, με κάθε στρώση, να φροντίζετε ώστε η επιδερμίδα σας να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα. 

293067806-588890366289042-6177050803081807547-n.jpg

Creamy σκιά

Προσθέστε στην καλοκαιρινή σας τσάντα μακιγιάζ μια ελαφριά, κρεμώδη σκιά ματιών που προσθέτει λάμψη και φωτεινότητα στα μάτια σας. Έχοντας υγρή υφή κρέμας που απλώνεται εύκολα θα σας δώσει ένα flawless αποτέλεσμα και το τελικά το makeup σας θα φαίνεται φυσικό, χωρίς να σας βαραίνει. 

Μεθυστικό άρωμα

Ένα καλό άρωμα μπορεί εύκολα να τονώσει τη διάθεσή σας, να σας φέρει όμορφες αναμνήσεις και να σας βοηθήσει να νιώσετε προετοιμασμένοι για την επόμενη μέρα. Αν σκεφτείτε όλα αυτά δε θα μετανιώσετε στιγμή το γεγονός πως το έχετε πάντα μαζί σας, είτε είστε στην πόλη, είτε στην παραλία. Επιλέξτε κάποιο που θα σας δώσει ξυλώδεις τόνους με μια επίγευση φρούτων.