fbpixel

Search icon
Search
Beauty tips για να αποκτήσετε το δέρμα των ονείρων σας όσο κοιμάστε
FACE & BODY

Beauty tips για να αποκτήσετε το δέρμα των ονείρων σας όσο κοιμάστε

Ο κόσμος του beauty φροντίζει για εσάς


Ακόμα κι αν πίνετε νερό, κοιμάστε αρκετά και ασκείστε καθημερινά, τα ξεσπάσματα ακμής μπορεί να είναι εξαιρετικά ύπουλα. Τίποτα δεν είναι πιο απογοητευτικό από το να αντιμετωπίζετε το ενοχλητικό αποτέλεσμα στο δέρμα ενώ προσπαθείτε καθημερινά για αυτό. Αν, λοιπόν, σας πιέζει ο χρόνος και αναζητάτε επιλογές για το πώς να αποκτήσετε καθαρό δέρμα κατά τη διάρκεια της νύχτας, εδώ σας προτείνουμε 10 δοκιμασμένα προϊόντα για να αποκτήσετε το καλύτερο δέρμα σας το συντομότερο δυνατό, ενώ απλώς κοιμάστε.

Πλύνετε το πρόσωπο σας

Να πλένετε πάντα το πρόσωπό σας πριν τον ύπνο! Εάν δεν ξεπλένετε όλη τη βρωμιά, τον ιδρώτα και το μακιγιάζ της ημέρας, τότε οι πόροι σας θα φαίνονται πιο έντονα κλειστοί και τα σπυράκια θα κάνουν την εμφάνιση τους. Πείτε "ναι" σε προϊόντα που θα σας δώσουν έξτρα απαλότητα σε αυτό το βήμα που συνήθως αφαιρεί όλα τα φυσικά έλαια.

shutterstock-1543602806.jpg

Πάγος σαν θεραπεία

Περάστε απαλά ένα κύβο πάγου σε όλη την περιοχή του προσώπου σας για περίπου δύο λεπτά πριν εφαρμόσετε μια κρέμα ακμής ή μια μάσκα προσώπου. Αυτό θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα και θα της δώσει μια διαφορετική φρεσκάδα. Το καλύτερο; Θα είναι έτοιμη να πάρει όλα τα ευεργετικά συστατικά από τις κρέμες.

Μάσκα καθαρισμού προσώπου

Εάν ανήκετε στους ανθρώπους που υποφέρουν μόνο από τα περιστασιακά σπυράκια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αγαπημένη σας μάσκα προσώπου ως μια θεραπεία πριν τον ύπνο. Με σύνθεση που βασίζεται κατά 95% σε συστατικά φυσικής προέλευσης είναι αποτελεσματική σε μόλις 5 λεπτά!

Ατμοθεραπεία στο σπίτι 

Βάλτε το πρόσωπό σας σε ένα NanoSteamer ή πάνω από ένα μπολ με βραστό νερό και αφήστε τον ατμό να το ενυδατώσει για δύο έως τρία λεπτά. Αυτό βοηθά στην απομάκρυνση της βρωμιάς, της σκόνης και της λιπαρότητας από τους πόρους του δέρματος χωρίς να επιδεινώνει τα σπυράκια.

shutterstock-1673263114.jpg

Ενυδάτωση

Το σύνθημα θα είναι για πάντα: νερό, νερό, νερό. Αν λοιπόν είστε έτοιμοι να κοιμηθείτε τότε δεν έχετε παρά να ενυδατώσετε τον εαυτό σας και να τον προετοιμάσετε για τις 8 ώρες που θα παραμείνει χωρίς ενυδάτωση. Φυσικά, μια καλή ενυδατική θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τα αποτελέσματα την ώρα του ύπνου. Τα πεπτίδια, οι αυξητικοί παράγοντες και τα υποστηρικτικά αμινοξέα θα δώσουν μια ορατή βελτίωση στην εμφάνιση του τόνου, της υφής και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας.

Τα χέρια μακριά από το πρόσωπο

Ό,τι κι αν κάνετε, αντισταθείτε στην επιθυμία να αγγίξετε το πρόσωπο σας. Είναι δελεαστικό να ξύσετε και να σκάσετε ένα σπυράκι, αλλά αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμες ουλές και περαιτέρω εξάρσεις. Εάν σας ενοχλεί πραγματικά, δοκιμάστε να καλύψετε το σημείο με μια ζεστή πετσέτα ή ένα επίθεμα ακμής!

Περιποίηση με αποτέλεσμα

Για όλους εσάς που τα stay-on προϊόντα μοιάζουν απαραίτητα μια μάσκα που θα μείνει στο δέρμα σας όλη νύχτα μπορεί να είναι ιδανική. Αν αυτό το συνδυάσετε και με μια ανάλαφρη υφή και φυτικά συστατικά τότε το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει. Το πρωί το δέρμα σας θα μοιάζει και θα είναι πιο ενυδατωμένο από ποτέ.

shutterstock-1401887156.jpg

Θεραπεία στα σημεία

Πριν από τον ύπνο, χρησιμοποιήστε μια spot θεραπεία που περιέχει ένα συνδυασμό συστατικών και που θα κάνει κάθε σας ατέλεια να εξαφανιστεί μέχρι το επόμενο πρωί. H τοπική θεραπεία θα αφήσει μακριά κηλίδες και ακμή και θα χαρίσει στην περιοχή εφαρμογής μια μοναδική φρεσκάδα.