fbpixel

Search icon
Search
9 λουλουδάτα αρώματα για τις πιο hot summer days στην πόλη
EDITORS' CHOICE

9 λουλουδάτα αρώματα για τις πιο hot summer days στην πόλη

Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο


Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που σίγουρα θα "ξυπνήσουν" τα συναισθήματα του καλοκαιριού: Tο να φοράτε ένα νέο outfit, το να τολμάτε τα πιο έντονα νύχια και φυσικά το να έχετε μια φρέσκια αίσθηση που σας ακολουθεί. Τα λουλουδάτα αρώματα μπορεί μέχρι τώρα να ήταν κάτι που επιλέγατε την άνοιξη αλλά πλέον γίνονται top επιλογή και για τις καλοκαιρινές ημέρες στην πόλη. Αν και ήδη για πολλές από εσάς αποτελούν ένα must, έφτασε η στιγμή για να τα τολμήσετε και οι υπόλοιπες. 

Είτε αναζητάτε κάτι απαλό και λίγο φρουτώδες με νότες γκρέιπφρουτ, ένα αναζωογονητικά καθαρό αλλά μακράς διαρκείας άρωμα θα γίνει η δική σας αγαπημένη επιλογή!
perfume-lime-splash.png
Eau de Parfum Lime Splash, Tres Happy, Zoniou BUY ME

Λαμπερό και πράσινο. Μια συνάντηση σ’ έναν οπωρώνα γεμάτο εσπεριδοειδή, αναζωογονητικό σαν μια ανοιξιάτικη μέρα. Το Lime Splash είναι πιο ελαφρύ και πιο γλυκό από ένα μοσχολέμονο αλλά ταυτόχρονα έντονο και ζουμερό. Είναι TRÈS sunny & positive!

10-ubuZz.webp

Her, Burberry, Attica BUY ME

 Το πρώτο Gourmand άρωμα του οίκου Burberry με μια βρετανική πινελιά. Κόκκινες και σκούρες νότες μούρων «ζωντανεύουν» από μια φωτεινή, λευκή ξυλώδη συμφωνία. Είναι αφοσιωμένο σ’ εκείνη, την πολυσύχναστη πόλη του Λονδίνου. Ζωντανό και τολμηρό.

linterdit.jpg
L'Interdit, Givenchy, Hondos Center BUY ME 

Το νέο άρωμα Givency L'Interdit, είναι ένα αφιέρωμα στην τολμηρή θηλυκότητα. Ένας ύμνος στο γυναικείο θάρρος. Μην απαγορεύσετε στον εαυτό σας τίποτα, μην ακολουθείτε κανόνες. Αυτό το άρωμα αποτελεί μια πρόσκληση ώστε να αψηφήσετε κάθε σύμβαση και να αγκαλιάσετε την μοναδικότητα σας. 

10-erSxI.webp
Miss Dior Blooming Bouquet Roller-Pearl, Dior, Sephora BUY ME

Για φρεσκάρισμα ή αρωματισμό on the go, το Miss Dior Blooming Bouquet Roller-Pearl είναι πολύτιμο σαν κόσμημα. Mια δροσερή και σπινθηροβόλα σύνθεση, που διαμορφώνεται σαν φόρεμα κεντημένο με χίλια λουλούδια. Αυτό το μπουκέτο αποτίει φόρο τιμής στο θρυλικό πάθος του Christian Dior για τα λουλούδια. Στην καρδιά της σύνθεσης βρίσκεται η τρυφερότητα της παιώνιας και μια συμφωνία από τριαντάφυλλο Δαμασκού.

prada-candy-florale.webp

Candy Florale, Prada, Attica BUY ME

Ένα αισθησιακό λουλουδάτο άρωμα που συνδυάζει φωτεινές νότες limoncello, εθιστική παιώνια και μια ζεστή συμφωνία καραμέλας. Εξερευνά την αισθησιακή πτυχή μιας τολμηρής και, ταυτόχρονα, εύθραυστης θηλυκότητας και απευθύνεται σε μια σαγηνευτική κι αποφασιστική γυναίκα. 

olympea.webp

Olympéa, Paco Rabbane, Hondos Center BUY ME

Οι νότες της αλμυρής βανίλιας, του πράσινου μανταρινιού, του γιασεμιού και του λουλουδιού τζίντζερ συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα μαγικό, σαρκικό άρωμα που σαγηνεύει τους άντρες. Το OLYMPEA σας μετατρέπει σε μια θεά, ένα σύμβολο, συναρπαστική και μοναδική!

the-one.webp

The One, Dolce & Gabbana, Sephora BUY ME

Το The One είναι πραγματικός χρυσός. Είναι η ουσία της πολυτέλειας, η τέλεια εκπροσώπηση των πολυτελών στιλ και των κλασικών μορφών. Είτε ψεκαστεί στα ευαίσθητα σημεία είτε διαχυθεί στον αέρα για να καλύψει εκείνη που το φορά με μια αρωματική αύρα, το The One είναι ένα λουλουδάτο, ανατολίτικο eau de parfum που συνδυάζει σύγχρονα φρουτώδη συστατικά με την κλασσική παλέτα των λευκών λουλουδιών της αρωματοποιίας. 

10-5Lnmt.webp

Love Story, Chloé, Sephora BUY ME

Η συνάντηση ενός φωτεινού και αισθησιακού άνθους πορτοκαλιάς κι ενός γιασεμιού της Μαδαγασκάρης, που είναι το λουλούδι της ευτυχίας. Πολύτιμο κόσμημα, σύμβολο αγάπης, το μπουκάλι σε σχήμα λουκέτου ντύνεται με το εμβληματικό πλισέ και μια κορδέλα χαλαρά δεμένη στο πλάι. Η φρεσκάδα του σας φωτίζει ενώ ο αισθησιασμός του άνθους πορτοκαλιάς είναι απόλυτα ελκιστικός.

10-G4ApY.webp

Flora Emerald Gardenia, Gucci, Attia BUY ME

Mία νέα οσφρητική προσθήκη στην σειρά Gucci Flora. Το άρωμα αποτελεί μια πράσινη σύνθεση με φρουτώδεις και floral νότες που συνδυάζονται αρμονικά και καταλήγουν σε μία βελούδινη ξυλώδης βάση. Η έμπνευση του αρώματος προήλθε από ένα καλοκαιρινό πρωινό που μυρίζει δροσερά φρούτα. Ζωηρές, αναζωογονητικές νότες από αχλάδι, λεμόνι και καρπούζι βρίσκονται στην κορυφή του αρώματος, ενώ στην "καρδιά" του τα αισθησιακά υδάτινα άνθη της γαρδένιας του frangipani και του λωτού αναμιγνύονται με πινελιές του σανδαλόξυλου, του κέδρου και του musk.