fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

Αυτή είναι η τέλεια απόχρωση σκιάς που κολακεύει κάθε χρώμα ματιών

Το πορτοκαλί θα γίνει το αγαπημένο σας


Αυτή είναι η τέλεια απόχρωση σκιάς που κολακεύει κάθε χρώμα ματιών

Αν κάποιος μας έλεγε ότι όλες οι αγαπημένες μας celebrities και οι A-listers θα φορούσαν σε πολλές από τις εμφανίσεις τους την πορτοκαλί σκιά φέρνοντας τις αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος στα μάτια τους, δε θα τον πιστεύαμε, αφού μέχρι πρότινος αντιμετωπιζόταν ως ένα χρώμα εκκεντρικό και δύσκολο για πολλές από εμάς. Ωστόσο, τα πιο πρόσφατα makeup looks αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο και κάνουν λόγο για ένα μεγάλο trend, ενώ κάλλιστα μπορεί να προτιμηθεί όλο τον χρόνο, αφού θυμίζει και τα καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα αλλά και τα χρώματα του φθινοπώρου και του χειμώνα. 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο όμορφα orange makeups των διάσημων κυριών, για να τολμήσετε κι εσείς το ζωηρό πορτοκαλί στα μάτια σας. Είναι εκπληκτικά!

Margot Robbie

margot.jpg

H διάσημη ηθοποιός Margot Robbie εμφανίστηκε σε ουκ ολίγες εμφανίσεις της μ' ένα απόλυτα χολιγουντιανό look, προτείνοντας λάμψεις σε όλο το πρόσωπο και τα χείλη. Φυσικά η υπέροχη πορτοκαλί σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο έκλεψε τις εντυπώσεις.

Selena Gomez

selena-pm8ao.jpg

Η νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιός εφάρμοσε με μεγάλη επιτυχία την πορτοκαλί σκιά, συνδυάζοντάς τη με τα ombre σκουλαρίκια της. Μάλιστα, η ίδια προτίμησε να τονίσει ακόμη περισσότερο τα μάτια της προσθέτοντας αρκετές στρώσεις mascara κι ένα nude κραγιόν με sheer τελείωμα. Δοκιμάστε το asap!

Emily Ratajkowski

emily.jpg

Το μυστικό για την πορτοκαλί σκιά; Να δημιουργήσετε ένα απόλυτα αιθέριο look με smokey eyes σε orange αποχρώσεις και φροντίστε να τη συνδυάσετε με το κραγιόν σας. Ένα tip που η εγκυμονούσα πια Emily γνωρίζει πολύ καλά, όπως μπορούμε να δούμε και από το παραπάνω makeup look.

Chloe Moretz

chloe-2twca.jpg

Η Chloe Moretz με το παραπάνω μακιγιάζ απέδειξε πόσο cool και rock glam είναι, «παντρεύοντας» ένα σκουρόχρωμο berry κραγιόν με πορτοκαλί αποχρώσεις στα μάτια και wet look στα μαλλιά. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό, ενώ εάν δεν είστε και πολύ φαν των σκούρων lipsticks αυτή την περίοδο, κρατήστε την πρόταση για το φθινόπωρο.

Zendaya

zendaya.jpg

Η εξωτική ομορφιά της ταιριάζει υπέροχα με την πορτοκαλί σκιά, που επέλεξε να φορέσει πρόσφατα. Ο λόγος για την υπέροχη Zendaya, που μάζεψε πίσω τα μαλλιά της, άπλωσε μια orange eyeshadow σε παστέλ τόνο σε όλο το κινητό βλέφαρο και άφησε το υπόλοιπο πρόσωπο σε nude αποχρώσεις. Απλά μοναδική!

Vanessa Hudgens

vanessa.jpg

Εάν είστε πιο εκκεντρικές και σας αρέσει να πειραματίζεστε με το μακιγιάζ σας, δοκιμάστε αυτό με το οποίο εμφανίστηκε πρόσφατα η Vanessa Hudgens, αποτελεί το τέλειο sunset look. Μάλιστα, η ίδια τόνισε ακόμη περισσότερο το πρόσωπό της επιλέγοντας πορτοκαλί ρουζ. Ωστόσο τα χείλη παρέμειναν nude.

1

Spicy

Cinnamon bear makeup, Too Faced, Sephora Buy me

2

Must-try

Ombre Hypnôse Stylo, Lancome, Hondos Center Buy me

3

Sexy looks

Obsessions eyeshadow palette, Huda Beauty, Sephora Buy me

4

Bronzed eyes

Mischief Minx palette, MAC Cosmetics Buy me