fbpixel

Search icon
Search
Τα jackets που ταιριάζουν τέλεια με τα τζιν παντελόνια
THE LOOK

Τα jackets που ταιριάζουν τέλεια με τα τζιν παντελόνια

Must-try συνδυασμοί για κάθε stylish γυναίκα


Μας αρέσει να κάνουμε τη δημιουργία των καθημερινών συνόλων, εύκολη, διασκεδαστική και δημιουργική διαδικασία. Το τζιν παντελόνι αποτελεί πάντοτε τον «βασιλιά» αυτής της υλοποίησης, κυρίως κατά τη διάρκεια των μεταβατικών περιόδων. Μπορεί να σταθεί σε day-to-night περιστάσεις, να γίνει πρωταγωνιστής των πιο πετυχημένων και stylish εμφανίσεων και παράλληλα να απογειώσει την casual chic αισθητική που όλες θέλουμε να δημιουργήσουμε. Βασικός combo των μηνών μου διανύουμε αλλά και αυτόν που έρχονται είναι denim pants & jackets. Κι ενώ το τζιν παντελόνι μοιάζει εξίσου ωραίο με ότι κι αν προτιμήσουμε να το φορέσουμε, υπάρχουν κάποιες επιλογές που του ταιριάζουν λίγο περισσότερο. 

Ανακαλύψτε τους πιο fashionable jeans & jackets συνδυασμούς, που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες!

With leather

128c1260f11734a4faa38941d1bd0d00.jpg
Image source: @popsugar

Τα δερμάτινα πανωφόρια έχουν κάνει ένα δυναμικό come back το φετινό φθινόπωρο. Φυσικά, τα biker jackets βρίσκονται ψηλά στη λίστα των επιλογών μας, αλλά αυτή τη φορά, η προσοχή μας στρέφεται και σ' ένα άλλο σχέδιο, αυτό των '90s-style blazers. Ιδανικά για να προσφέρουν μια μορφή ανανέωσης και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Ταιριάζουν υπέροχα με το τζιν παντελόνι, χαρίζοντάς του μια πιο tailored αισθητική. Τη συγκεκριμένη περίοδο μπορείτε να το επιλέξτε και ως το βασικό σας πανωφόρι, ενώ όταν η θερμοκρασία πέσει αισθητά, ένα maxi coat θα ολοκληρώσει την εμφάνισή σας μαζί μ' ένα ζευγάρι μπότες

2. With denim

e697dda3b07a0c27893ab379227dfc0f.jpg

To denim on denim αποτέλεσε μία σημαντική τάση στις πασαρέλες για τη σεζόν Φθινόπωρο/Καλοκαίρι 2022. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να το δημιουργήσετε με επιτυχία. Για όλες εσάς που θέλετε να περπατήσετε σε ασφαλή και γνώριμα «μονοπάτια», δεν έχετε παρά να συνδυάσετε ένα denim jacket με jean στην ίδια απόχρωση. Από την άλλη πλευρά, αν λατρεύετε τους πειραματισμούς, οι εντελώς διαφορετικοί τόνοι θα σας προσφέρουν αυτό που αναζητάτε. Επιλέξτε ένα λευκό τζιν - θα χαρίσει χρώμα ακόμα και στις πιο μουντές ημέρες - μαζί μ' ένα oversized denim jacket με λεπτομέρειες. Μια δοκιμή θα σας πείσει.

3. With blazer

3a7bdc7c320cbc5a156ba55a48a69c2f.jpg

Tο μόνο πράγμα που οι fashion gurus αγαπούν περισσότερο από τα σακάκια είναι να τα φοράνε με τζιν παντελόνι. Ναι, είναι ο συνδυασμός που θα συναντήσουμε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο αλλά και ο πιο επιτυχημένος και stylish. Δεν χρειάζεται ούτε να πούμε πολλά ούτε να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να έχετε το απόλυτο αποτέλεσμα. Αρκεί ένα λευκό t-shirt κι ένα ζευγάρι μποτάκια.

4. With tan

jacket-and-jeans-outfits-286167-1666360623771-main500x0c.jpg

Απ' όλους τους συνδυασμούς χρωμάτων που υπάρχουν, δεν υπάρχει κάποιος πιο κομψό από το blue jean με το ταμπά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το διαχρονικό σύνολο της Julie Sergent που παρουσίασε στους δρόμους του Παρισιού. Όποιο στιλ κι αν επιλέξετε στο πανωφόρι σας, από καμπαρτίνα μέχρι maxi coat ή ακόμα και puffer jacket δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την ταμπά απόχρωση. Θα το λατρέψετε. 

5. With Tweed

jacket-and-jeans-outfits-286167-1666454438608-main500x0c.jpg
Image source: @leasy_inparis

Το tweed έχει τη δύναμη να κάνει τα πάντα να φαίνονται πιο εκλεπτυσμένα και κομψά. Όταν συνδυάζεται και με denim pants αποκτά μία δροσερή πινελιά, που όλες επιθυμούμε να χαρίσουμε στην εικόνα μας. Για λίγο πιο formal outfits μπορείτε να επιλέξετε λίγο πιο σκούρο τζιν μαζί με μαύρο σακάκι, ενώ για πιο casual οι ανοιχτές αποχρώσεις και στα δύο κομμάτια θα είναι υπέροχες. Συνδυάστε τα με loafers και μία satement handbag.