fbpixel

Search icon
Search
Τα jean's styles που δεν θα θεωρηθούν ποτέ out of fashion
THE LOOK

Τα jean's styles που δεν θα θεωρηθούν ποτέ out of fashion

Και όλες πρέπει να έχετε στη συλλογή σας


Ένα τέλειο τζιν είναι αυτό που αναζητά κάθε γυναίκα. Ανεξαρτήτως εποχής, ηλικίας και προσωπικού στιλ, το denim pant θα αποτελούν πάντοτε βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας. Πρόκειται για μία επιλογή, η οποία μπορεί να σταθεί σε κάθε περίσταση και να συνδυαστεί με πολλούς τρόπους. Από την άλλη πλευρά η άνεση και η ευελιξία που προσφέρει του χαρίζουν έξτρα πόντους και το μετατρέπουν σε key-item της συλλογής σας. Κάθε σεζόν τα jean trends που παρουσιάζονται είναι πολλά κι όλες προσπαθούμε να τα εντάξουμε στις εμφανίσεις και να δημιουργήσουμε updated σύνολα σαν πραγματική fashionista. 

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και κάποια σχέδια, τα οποία όσα χρόνια κι αν περάσουν κι όσες τάσεις κι αν επικρατήσουν, δεν θα θεωρηθούν ποτέ out of fashion και θα πρέπει να υπάρχουν σε κάθε ντουλάπα. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα!

1. Wide-leg

b482ff5184c3a0db5404274d966ce6b1.jpg

Effortless, πρακτικό και απόλυτα stylish, το τζιν παντελόνι με τα φαρδιά πατζάκια μπορείτε να σταθεί σε όλες τις day-to-night εμφανίσεις σας. Μπορεί να πάρει όποιον χαρακτήρα εσείς επιθυμείτε και να συμβαδίσει εξ' ολοκλήρου με τη διάθεσή σας. Κολακεύει τη σιλουέτα σας ενώ η ψηλόμεση εκδοχή του θα τονίσει τη μέση σας και θα σας χαρίσει έξτρα πόντους. Για να το αναδείξετε δεν χρειάζεται να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Συνδυάστε το μ' ένα t-shirt ή tank top και αθλητικά παπούτσια. Για περισσότερη θερμοκρασία και στιλ προσθέστε ένα blazer από πάνω. 

2. Baggy style

e19943bb90ee9201526413cedfca8fca.jpg
Image source: @harpersbazaar

Τα πολύ φαρδιά τζιν είναι εξίσου άνετα με το κολάν που επιλέγετε για το yoga class ή για να χαλαρώσετε το βράδυ στον καναπέ σας. Εκτός αυτού όμως για τη φετινή σεζόν, έχουν επιστρέψει πιο ανανεωμένα από ποτέ, καθώς έχουν μετατραπεί στο αγαπημένο κομμάτι των fashionistas. Μάλιστα όσο περισσότερο slouchy τόσο το καλύτερο. Αν επιλέξετε να τα εντάξετε στις εμφανίσεις σας και επιθυμείτε η εικόνα σας να χαρακτηρίζεται από αρμονία, συνδυάστε το με second skin top, πουκάμισα που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα σας και τονίζουν τη θηλυκότητά σας. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα θα κολακεύσει ακόμα περισσότερο το σώμα σας. 

3. Slim fit

2493ad931c010b1a49934de80c80d9da.jpg

Μπορεί για τον φετινό χειμώνα τα slim fit jeans να μην έχουν κερδίσει μία θέση στην κατηγορία των τάσεων αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εκτός μόδας. Στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί. Έχει τη μαγική ικανότητα να αγκαλιάζει τις καμπύλες και να τονίζει τα δυνατά σας σημεία. Μπορεί να χαρακτηριστεί ως key-item, καθώς έχετε την ευκαιρία να το συνδυάσετε με οτιδήποτε εσείς επιθυμείτε. Ακολουθήστε τα βήματα του fashion icon Hailey Bieber και «παντρέψτε» το με το αγαπημένο σας cardigan. Όσον αφορά τα υποδήματα ένα ζευγάρι high heeled sandals θα διατηρήσει για λίγο ακόμα το summer feeling ενώ οι knee high boots θα σας οδηγήσουν ολοταχώς στον χειμώνα.

4. High-Rise Straight

37dce9ab0a04e267cc6b156e3f67a45c.jpg
Image source: @stylereportmagazine

Ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι με ίσιο τελείωμα δεν θα θεωρηθεί ποτέ out of fashion για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος; Κολακεύει με τον καλύτερο τρόπο τη γυναικεία σιλουέτα. Απλό, και λίγο vintage, το κλασικό αυτό τζιν σχέδιο ταιριάζει με τα πάντα, από ένα σακάκι ή πουκάμισα και ψηλοτάκουνα για πιο tailored style μέχρι ένα T-shirt και sneakers για πρωινά casual looks. Σε όποια κατηγορία κι αν βρίσκεστε εμείς σας προτείνουμε να χαρίσετε ποικιλία στη συλλογή και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε.