fbpixel

Search icon
Search
Πώς θα φορέσετε το τζιν παντελόνι σαν αυθεντική Γαλλίδα
STYLING TIPS

Πώς θα φορέσετε το τζιν παντελόνι σαν αυθεντική Γαλλίδα

Απογειώστε το πιο basic piece της γκαρνταρόμπα σας


Το μυστικό της επιτυχίας της γαλλικής γκαρνταρόμπας βασίζεται στο γεγονός ότι αποτελείται από basics, διαχρονικά κομμάτια, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και το σημαντικότερο, δεν θα θεωρηθούν ποτέ out of fashion. «Βασιλιάς» αυτής της κατηγορίας, για όλες τις εποχές, δεν είναι άλλο από το τζιν παντελόνι κι αυτό είναι κάτι που τα French girls το γνωρίζουν πολύ καλά. Δεν το αποχωρίζονται ποτέ, ανεξαρτήτως ηλικίας και στιλ και ανακαλύπτουν συνεχώς updates τρόπους για να του προσφέρουν κομψότητα και υψηλή αισθητική, κατανοώντας απόλυτα τις ανάγκες της κάθε εποχής.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα styling tips που θα σας βοηθήσουν να φορέσετε το denim σας, σαν αυθεντική Γαλλίδα!


With blazer

e51be944-6fc2-47b8-8e18-44258228d507.jpeg
Image source: @camillecharriere

Οι Γαλλίδες έχουν στο DNA τους της ικανότητα να βρίσκουν πάντοτε υπέροχα σακάκια, τα οποία χαρακτηρίζονται από tailored αισθητική. Γι αυτό και δεν τα αποχωρίζονται ποτέ. Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να μιμηθείτε τα απόλυτα fashion icons είναι να συνδυάσετε το τζιν παντελόνι σας μ’ ένα blazer. Η μαύρη εκδοχή στο σακάκι με το ανοιχτόχρωμο denim θα σας προσφέρουν την τέλεια αντίθεση. Για να αναβαθμίσετε την εικόνα σας, χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια, φορέστε ένα ζευγάρι statement shoes. 

With white shirt

241367269-929154521332980-3475999204916573573-n.jpg
Image source: @sylviemus_

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, η γκαρνταρόμπα μιας Γαλλίδας είναι βασισμένη στα απαραίτητα essentials. Ένα λευκό πουκάμισο δεν μπορεί να λείπει σε καμία περίπτωση από αυτήν. Ο πιο frenchy way για να το φορέσετε είναι μαζί με τον τζιν παντελόνι σας. Για της περίοδο με χαμηλότερη θερμοκρασία συνδυάστε το μ’ένα μακρύ παλτό αλλά και flat shoes, όπως loafers ή ballet flats.

With knits

2d1fc31d-7d7f-4e46-81ce-d63c4655401b.jpeg
Image source: @sabinasocol

Αγαπημένος συνδυασμός των Γαλλίδων για τα καθημερινά αλλά και για τα λίγο πιο cool outfits τους. Λατρεύουν να συνδυάσουν το τζιν παντελόνι τους με πλεκτά κομμάτια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ανάμεσα σε πουλόβερ, cardigans ή oversized ζακέτες που θα σας κρατήσουν ζεστές ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα. Για να ολοκληρώσετε την εικόνα σας με την πιο Γαλλική πινελιά δεν έχετε πάρα να προσθέσετε ένα ζευγάρι μπότες. Για τη φετινή σεζόν σας προτείνουμε να ξεφύγετε από τις κλασικές μαύρες και να στρέψετε την προσοχή σας στις super trendy brown choices. Extra tip: Τα high waisted denim θα αναδείξουν υπέροχα τη σιλουέτα σας.

With denim

day-5.jpg
Image source: @popsugar

Το denim on denim επιλέγεται συχνά από τα απόλυτα fashion icons. Μάλιστα, πρόκειται για μία τάση, η οποία έχει επιστρέψει δυναμικά τα τελευταία χρόνια. Μπορεί στη σκέψη να φαίνεται απαιτητικό αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για μα το δημιουργήσετε, ωστόσο ο πιο ασφαλής είναι να ταιριάξετε το τζιν παντελόνι σας με αντίστοιχο πουκάμισο. Για πιο αρμονικές εικόνες προτιμήστε ίδιες αποχρώσεις, ενώ αν λατρεύετε τους πειραματισμούς μη διστάσετε να κινηθείτε σε άκρως αντίθετες. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα θα απογειώσει το look σας.

With loafers

4194291a-7bb5-4f63-844a-8721feb1bd49.jpeg
Image source: @lefevrediary
Τα παπούτσια «παίζουν» πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη των jeans. Ένας από τους πιο fashionable συνδυασμούς που διαλέγουν συχνά τα French girls είναι μαζί με loafers. Άνετα και ευέλικτα μπορούν να σταθούν σε όλες τις περιστάσεις, δίνοντας στο basic αυτό κομμάτι μια πιο polished αισθητική. Η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διάφορα και θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε; Μα φυσικά ένα ζευγάρι άσπρες κάλτσες που θα φαίνονται λίγο από το παντελόνι σας. Μια δοκιμή θα σας πείσει.