fbpixel

Search icon
Search
Spring Essentials: 5 fashionable τρόποι για να φορέσετε το denim jacket σας
STYLING TIPS

Spring Essentials: 5 fashionable τρόποι για να φορέσετε το denim jacket σας

Απογειώστε το απόλυτο ανοιξιάτικο πανωφόρι


Η "εποχή" του έχει φτάσει και επίσημα. Με τις ημέρες να γίνονται ολοένα και πιο ηλιόλουστες και τη θερμοκρασία να έχει πάρει ξεκάθαρα μία ανοδική πορεία, το τζιν πανωφόρι είναι το απόλυτο must όλων των εμφανίσεων από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εδώ και πολλές σεζόν έχει μετατραπεί σε staple των συλλογών μας, κυρίως κατά τη διάρκεια των μεταβατικών περιόδων, όπως αυτή που διανύουμε. Έτσι και φέτος πλήθος σχεδιαστών "υποκλίθηκαν" στην ευελιξία του jean jacket και παρουσίασαν μοναδικά και άκρως fashionable designs, με γνώμονα τις ανάγκες αλλά και τις τάσεις που κυριαρχούν. Ιδιαίτερες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά αλλά και αποχρώσεις που μπορούν να σταθούν σε όλες τις day-to-night περιστάσεις έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τους 4+1 πιο stylish τρόπους για να φορέσετε το denim jacket σας και μαγνητίστε τα βλέμματα!

1. Double trouble 

a66b70c69f6923f2988ab6977f705617.jpeg

Όταν πριν από περίπου τρεις σεζόν το denim on denim είχε κάνει μία δυναμική επιστροφή, πιστεύαμε πως αυτή η κυριαρχία, επηρεασμένη από τη δεκαετία των '00s, δεν θα κρατούσε για πολύ. Παρόλα αυτά πρόκειται για έναν συνδυασμό, ο οποίος όχι μόνο παρέμεινε πρώτος στις τάσεις αλλά απογειώνει και την έννοια του coolness. Βασικό στοιχείο που πρέπει να έχετε κατά νου, όταν θα επιλέξετε να δημιουργήστε αυτό το "πάντρεμα" είναι οι αποχρώσεις. Οι τζιν τόνοι των κομματιών σας καλό θα είναι να βαδίζουν στο ίδιο μήκος κύματος για να υπάρχει αρμονία. Για μία πιο μοντέρνα εμφάνιση, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα αξεσουάς σας, όπως είναι οι τσάντες αλλά και στα κοσμήματα -προσθέστε πολύχρωμα, oversized earrings που θα χαρίσουν λάμψη. Συνδυάστε το τζιν πανωφόρι με το αντίστοιχο τζιν παντελόνι σας κι ένα ζευγάρι sneakers και είστε έτοιμες να μαγέψετε τα πλήθη με την απλότητα και το στιλ σας. 

2. L is for Layering 

02d62cf72d359f3586a35061bee52aad.jpeg
Image source: @harpersbazaar

Ένα τζιν jacket μπορεί να πάρει τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε να του δώσετε και σίγουρα να αποτελέσει βασικό "συστατικό" για τις ανοιξιάτικες ημέρες που επιθυμείτε να έρθετε αντιμέτωπες με το layering. Πώς θα το πετύχτετε; Απλώς χρησιμοποιήστε το σαν πουκάμισο - με ανοιχτά ή κλειστά κουμπιά. Αν επιλέξετε το πρώτο προσθέστε ένα t-shirt ή ένα second skin top από μέσα. Για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση σας, προτιμήστε μία all time classic trench coat ή ένα oversized blazer. Μία ιδανική πρόταση και για τα πρωινά office looks σας. 

3. Team with tailored pants 

cf4fa77d2204f3d48f1e9a329d4cb196.jpeg

Το ψηλόμεσο, high weist trouser είναι μία από τις most-wanted silhouettes της σεζόν. Άνετα αλλά και "έξυπνα", αντιπροσωπεύουν το τέλειο μεταβατικό κομμάτι για να μας μεταφέρει από τις μουντές ημέρες σ' αυτές με τις υψολέτερες θεροκρασίες. Σύμφωνα με τους fashion gurus, ο συνδυασμός τους μαζί με το τζιν πανωφόρι σάς είναι η επιτομή του 2022 σε περίπτωση που επιθυμείτε να παρουσιάσετε μία κομψή και ταυτόγχρονα "χαλαρή" εμφάνιση. Το "κλειδί" εδώ είναι να επιλέξετε ένα παντελόνι που εφαρμόζει γύρω από τη μέση για να εξισορροπεί τον όγκο. Τις πιο δροσερές ημέρες, θα μοιάζει υπέροχο και μαζί μ' ένα πλεκτό μέσα από το πανωφόρι σας. Οι κρίκοι, τα δερμάτινα σανδάλια και το κόκκινο κραγιόν θα ολοκληρώσουν την εικόνα σας που πολλοί θα θέλουν να μιμηθούν. 

4. All day long piece

eeb55c94f1bf80555fbaae84fe28a6dd.jpeg
Image source: @popsugar

Ποιος είπε ότι ένα denim jacket δεν μπορεί να σας συνοδεύσει και σε πιο επίσημες περιστάσης; Σημασία έχει το σχέδιο που θα επιλέξετε αλλά και το styling. Τα κομμάτια σε πιο χαλαρές γραμμές και πιο φαρδιά μανίκια, συνδυάζονται υπέροχα με φορέματα αλλά και κοστούμια, καθώς χαρίζουν μία απόλυτη αρμονία σε δύο φαινομενικά αταίριαστα styles. Όσον αφορά τα παπούτσια προτιμήστε loafes, mules ακόμα και ψηλοτάκουνα σανδάλια σε έντονες αποχρώσεις. 

5. With Staples

82910922249e34d705a7d402bfa8eacc.jpeg
Image source: @stealthelook

Με την ευελιξία που το χαρακτηρίζει, το τζιν jacket μοιάζει καταπληκτικό όταν συνδυάζεται με τα υπόλοιπα staples της γκαρνταρόμπας μας. Από τα απόλυτα ανοιξιάτικα φορέματα μέχρι λινά πουκάμισα, μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με όλα τα υπάρχοντα κομμάτια της συλλογής σας. Αν δεν έχετε ένα μέχρι στιγμής, η φετινή άνοιξη είναι η ιδανική ευκαιρία ενώ αν είστε fan μπορείτε να "μεγαλώσετε" τη συλλογή σας με νέες προσθήκες.