fbpixel

Search icon
Search
Τα hot σχέδια στα μαγιό που επιλέγουν οι celebrities φέτος το καλοκαίρι
THE LOOK

Τα hot σχέδια στα μαγιό που επιλέγουν οι celebrities φέτος το καλοκαίρι

Γνωρίστε όλες τις τάσεις μέσα από τις επιλογές των διάσημων γυναικών


Διανύοντας τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού και βιώνοντας μία πρωτόγνωρη περίοδο και κατάσταση, έχουμε την ανάγκη να κάνουμε πράγματα, τα οποία μας χαλαρώνουν και μας γεμίζουν με θετική σκέψη και ενέργεια. Οι πιο πολύ από εσάς ετοιμάζουν τις αποσκευές τους ώστε να επισκεφθείτε τον αγαπημένο σας προορισμό και να δημιουργήσετε νέες εικόνες και αναμνήσεις γεμάτες χαρά και ξεγνοιασιά.

Ποιο είναι το πρώτο κομμάτι που θα τοποθετήσετε στη βαλίτσα σας; Μα φυσικά το απόλυτο summer item, το μαγιό μας. Έχουμε μιλήσει επανειλημμένα για τις τάσεις που κυριαρχούν στον κόσμο των μαγιό και για όλα αυτά, τα οποία δεν πρέπει να λείπουν από τη swimwear collection σας. Παρ’ όλα αυτά, ίσως επιθυμείτε να κάνετε και την τελευταία προσθήκη λίγο πριν το ταξίδι σας ή ακόμα και πριν το τέλος τη σεζόν.

Εάν λοιπόν βρίσκεστε σε δίλημμα και δεν ξέρετε ποιο είναι το last but not least κομμάτι που θα προσθέσετε στα beach looks σας, παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα hot μαγιό που επιλέγουν για φέτος οι celebrities. Ενημερωθείτε, εμπνευστείτε και αποκτήστε το χωρίς δεύτερη σκέψη

Prints

clebrities-2.jpg
Image source: @kendalljenner

Εάν φοβάστε τους έντονους χρωματικούς συνδυασμούς μπορείτε να κινηθείτε στα μονοπάτια των μοτίβων. Ένα printed bikini όπως αυτό τις Kendall Jenner είναι το ιδανικό για να χαρίσετε μία παιχνιδιάρικη και φωτεινή διάθεση στις εμφανίσεις σας. Μπορείτε να επιλέξτε να επενδύσετε σ’ ένα μαγιό με πολλά και διαφορετικά χρώματα ή σε πιο safe επιλογές δύο αποχρώσεων. Όποιο και να επιλέξετε θα το λατρέψετε!

Neutrals

celebrities-4.jpg
Image source: @camilacoelho

Φέτος το καλοκαίρι έχουμε παρατηρήσει πολλές fashionistas αλλά και celebrities να επιλέγουν σχέδια σε ουδέτερες αποχρώσεις. Παρ’ όλο που στην αρχή να μη σας φανεί καλή ιδέα, μόλις βρείτε το σωστό τόνο που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας θα αλλάξετε αμέσως άποψη. Μάλιστα μπορεί να κάνει και υπέροχη αντίθεση με το μαυρισμένο σώμα σας. Για να δώσετε λίγο παραπάνω ένταση στην εικόνα σας προσθέστε ένα αξεσουάρ, όπως μία ζώνη.

Brown

celebrities-6.jpg
Image source: @bellahadid

Ένα από τα πιο ανατρεπτικά σχέδια στα μαγιό που συναντήσαμε την τελευταία στιγμή ήταν αυτά σε αποχρώσεις του καφέ και κυρίως στης σοκολάτας. Ναι το κατανοούμε ότι ίσως ήταν το τελευταίο χρώμα που θα σκεφτόσασταν για τις ηλιόλουστες μέρες στην παραλία αλλά πραγματικά μοιάζει υπέροχο. Σε περίπτωση που θέλετε να κινηθείτε σε σκούρους τόνους, ξεφύγετε από το κλασικό μαύρο ή μπλε και δοκιμάστε κάτι καινούργιο, μοναδικό και διαφορετικό. Θα το συναντήσετε τόσο σε ολόσωμο τόσο και σε bikinis.

Neon

celebrities-3.jpg
Image source: @kyliejenner

Ίσως οι πιο αμφιλεγόμενες αποχρώσεις για τη φετινή σεζόν στα ρούχα είναι τα neon. Η δημοτικότητά και η δημοφιλία τους «περνούν» στην καλοκαιρινή τους εκδοχή τους, τα μαγιό. Για όλες εσάς που θέλετε να κάνετε ένα βήμα μακριά από το comfort zone σας αυτή είναι η ιδανική επιλογή. Συνδυάστε το με απλά αξεσουάρ σε ουδέτερες αποχρώσεις για να μη χάσει ούτε λίγη από τη δυναμική του.

Yellow

celebrities-5.jpg
Image source: @haileybieber

Έχει κερδίσει επ’ άξια τον τίτλο για το πιο φωτεινό χρώμα της σεζόν. Είναι το αγαπημένος μας και δε διστάζουμε να το παραδεχτούμε. Πραγματικά αυτό το χρώμα μας γεμίζει χαρά και θετική διάθεση μόλις το επιλέξουμε. Θα το βρείτε σε πολλούς τόνους από τον πιο ήσυχο μέχρι τον πιο έντονο. Άλλωστε τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος είναι must και το κίτρινο είναι μέσα σ’ αυτά. Σας συστήνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη να επενδύσετε σ’ ένα bikini και δε θα το μετανιώσετε.

Κορδόνια

celebrities-7.jpg
Image source: @emrata

Τα μαγιό με τα μακριά και έντονα κορδόνια είναι μία από τις πιο συχνές τάσεις που επιλέγουν οι celebrities. Ίσως δεν αρέσει σε πολλές αλλά αξίζει να τους δώσετε μία ευκαιρία εάν έχετε αποφασίσει να πειραματίζεστε με το στιλ και να δίνετε «χώρο» σε όλες τις τάσεις πριν τις απορρίψετε. Βέβαια, βλέποντας την Emily Ratajkowski σίγουρα θέλουμε να το δοκιμάσουμε asap.

Mix & Match

celebrities1.jpg
Image source: @kaiagerber

Για όλες εσάς που σας αρέσει να «περιπλέκετε» τα πράγματα – με την καλή έννοια- δεν πρέπει να παραλείψετε να δοκιμάσετε ένα bikini με εντελώς διαφορετικά σχέδια και χρώματα ανάμεσα στα δύο κομμάτια, από τα οποία αποτελείται. Αποτελεί πρόκληση και θα ήταν ωραίο να το δοκιμάσετε. Θα τα βρείτε είτε set είτε θα φτιάξετε εσείς το δικό σας ενώνοντας τα κομμάτια. Αντλείστε έμπνευση από το διάσημο μοντέλο Kaia Gerber.