fbpixel

Search icon
Search
Τα beauty resolutions που μπορείτε να κάνετε ακόμη και στη μέση της χρονιάς
EDITORS' CHOICE

Τα beauty resolutions που μπορείτε να κάνετε ακόμη και στη μέση της χρονιάς

Ποιος είπε πως όλα πρέπει να αλλάξουν το Δεκέμβριο;


Λατρεύω τα resolutions. Είναι για εμένα σαν μια ευκαιρία να ξεκινήσω μια καινούργια πραγματικότητα κάθε μέρα. Όταν δε αυτά εφαρμόζονται στο beauty κόσμο τότε το αποτέλεσμα γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον. Τι και αν όλοι λένε πως αυτά πρέπει να τίθενται στην αρχή της χρονιάς; Το πέρασμα του μισού 2022 μας δείχνει πως σήμερα, είμαστε σε θέση να επανεξετάσουμε όλα όσα έγιναν και όλα όσα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Για αυτό συγκεντρώσαμε τα δικά μας 7 beauty resolutions που σίγουρα είναι εύκολο να εφαρμοστούν.

best-skincare-routine-for-40s-281958-1566308159885-main1200x0c.jpg

Κατεστραμμένα πετσάκια

Ενώ το δάγκωμα των νυχιών και η αντίστοιχη κίνηση στα πετσάκια μπορούν να χρησιμεύσουν ως προσωρινά ανακουφιστικά από το στρες, κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην υγεία των νυχιών σας με την πάροδο του χρόνου. Το δάγκωμα των νυχιών και το μάζεμα της επιδερμίδας είναι μια συνήθεια για την οποία μπορεί να χρειαστεί πολλή αυτοπειθαρχία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μπάλα ή ένα fidget spinner για να κρατάτε τα χέρια σας απασχολημένα όταν αισθάνεστε άγχος. Το λάδι για πετσάκια μπορεί να είναι μια άλλη επιλογή για να περιορίσετε το μάζεμα και το δάγκωμα, καθώς η θεραπεία μπορεί να κρατήσει τις άκρες των νυχιών σας συνεχώς ενυδατωμένες.

Απαλλαγείτε από το ξηρό δέρμα του χειμώνα

Οι ψυχρότεροι μήνες συνήθως σημαίνουν αύξηση του ξηρού, φολιδωτού δέρματος, κάτι που έχει συνήθως μια εύκολη λύση με τις σωστές μεθόδους και προϊόντα. Για βέλτιστη ενυδάτωση, οι ειδικοί λένε ότι το να λάβετε υπόψη πότε να εφαρμόσετε τις ενυδατικές κρέμες σώματος ή προσώπου της επιλογής σας μπορεί να κάνει τη διαφορά στο να διατηρήσετε το δέρμα σας ελαστικό όλη την ημέρα. Η εφαρμογή ενυδατικής κρέμας μέσα σε δύο λεπτά από την έξοδο από το ντους είναι το κλειδί. Εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα εντός δύο λεπτών αφότου φύγετε από το ντους σας· όσο περισσότερο περιμένετε, τόσο περισσότερη ενυδάτωση χάνεται.

brush-cleaning-2.jpg

Πλένετε τα πινέλα μακιγιάζ σε τακτική βάση

Ξέρουμε τι μπορεί να σκέφτεστε ήδη όταν πρόκειται για αυτήν την διαδικασία ομορφιάς. Όμως, με τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές που είναι διαθέσιμες για να καθαρίσετε τα πινέλα σας, αυτό δε θα πρέπει ποτέ να μοιάζει σαν αγγαρεία. Χρησιμοποιήστε σαπούνι όταν καθαρίζετε τα πινέλα σας μετά από μια μέρα και αφήστε το διάυμα καθαρισμού για τις μέρες με περισσότερο χρόνο.

Ιδανική φροντίδα του κεφαλιού

Ναι, αυτό που διαβάσατε. Καθώς πολλοί από εσάς εστιάζετε στο να απλώνετε προϊόντα κατά μήκος των μαλλιών σας ή να διαχειρίζεστε τις απείθαρχες άκρες σας, η αποτελεσματική συντήρηση του τριχωτού της κεφαλής - η οποία είναι κυριολεκτικά η ρίζα της εξαιρετικής φροντίδας των μαλλιών - είναι συχνά μια μεταγενέστερη σκέψη για τους λάτρεις της ομορφιάς. Η ήπια απολέπιση είναι το κλειδί για πιο πυκνά, υγιή και λαμπερά μαλλιά. Για να αποφύγετε τον ερεθισμό και την ευαισθησία, η απολέπιση μία φορά την εβδομάδα είναι ιδανική λύση. 

Το 5-λεπτο makeup look

Ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να ολοκληρώσετε ένα πραγματικό μακιγιάζ διάρκειας πέντε λεπτών; Εισαγάγετε προϊόντα ομορφιάς πολλαπλών χρήσεων. Υπάρχουν παλέτες και sticks που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν σκιά, σαν λάμψεις αλλά ή και σαν πούδρες στην πρώτη περίπτωση. Δίνοντας τα χρήματα σας σε αυτές θα έχετε την απόλυτη επιτάχυνση της διαδικασίας του μακιγιάζ καθώς όλα όσα χρειάζεστε θα βρίσκονται σε ένα προϊόν.

deep-side-hair.jpg

Προστασία των μαλλιών

Η σωστή θερμοκρασία για χρήση εργαλείων στα μαλλιά σας εξαρτάται από την υφή τους. Καθώς τα λεπτά μαλλιά είναι πιο εύθραυστα και επιρρεπή σε ζημιές από τη θερμότητα, συνιστά να διατηρείτε τα εργαλεία σας όχι πιο ζεστά από 180 βαθμούς. Οι μεσαίοι τύποι μαλλιών μπορούν να αντέξουν μεγαλύτερη θερμότητα στους 200 βαθμούς αλλά και πάλι αυτό προϋποθέτει ότι θα τοποθετείτε κάθε φορά προϊόντα που προστατεύουν από τη θερμότητα και θα περνάτε το σίδερο ισιώματος πολύ γρήγορα. Τέλος, αν μπορείτε περιοριστεί το styling στη μια φορά την εβδομάδα.