fbpixel

Search icon
Search
6 makeup looks που πρέπει να δοκιμάσετε για τις γιορτινές εμφανίσεις σας
MAKE UP

6 makeup looks που πρέπει να δοκιμάσετε για τις γιορτινές εμφανίσεις σας

Εμπνευστείτε κι ετοιμαστείτε να κλέψετε φέτος την παράσταση!


Διανύοντας τις πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη, είναι πια ξεκάθαρο πως όλοι μας έχουμε μπει σε ένα Χ-mas mood, μετρώντας αντίστροφα για την πιο λαμπερή περίοδο της χρονιάς. Οι κοινωνικές υποχρεώσεις είναι αυξημένες αυτό το διάστημα και τώρα, περισσότερο από ποτέ, έχουμε όλες μας τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τα αγαπημένα μας glam looks, αντλώντας έμπνευση από τις αγαπημένες μας celebrities, που τόσο πολύ θαυμάζουμε σε κάθε τους εμφάνιση. Θέλετε να κλέψετε εσείς την παράσταση φέτος; Συνεχίστε να διαβάζετε κι ανακαλύψτε τα πιο hot holiday party makeup looks, που θα ολοκληρώσουν ιδανικά τα γιορτινά σας outfits και θα σας κάνουν να λάμπετε.

Αυτή θα είναι η χρονιά σας!

1. Reverse Purple Eyeliner

7ad51893996fa642c4fc53833cfe09d2.jpg

Τι θα λέγατε για ένα eyeliner σε έντονη μωβ απόχρωση; Πρόκειται για ένα από τα must-try trends της festive season, με την Zendaya να αποτελεί την απόλυτη πηγή έμπνευσης. Το μόνο που χρειάζεστε, είναι ένα shimmering violet μολύβι ή μία σκιά, που θα τοποθετηθεί κατά μήκος των lower lashes και στην εσωτερική γωνία του ματιού και μία πιο ανοικτόχρωμη σκιά, που θα δώσει φως στο βλέμμα σας. Με μία πιο σκούρη απόχρωση, τονίστε την εξωτερική γωνία του ματιού σας, για ένα πιο σαγηνευτικό αποτέλεσμα. Ολοκληρώστε με την αγαπημένη σας mascara κι αφήστε τα μάτια σας να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

2. Bold Lips

enjvg4awsaezwvc.jpeg

Το κόκκινο είναι το απόλυτο χρώμα της εορταστικής season και φυσικά, το ίδιο ισχύει και για φέτος. Συνεπώς, ένα έντονο wine-colored lipstick είναι αυτό που πρέπει να επιλέξετε, για να δημιουργήσετε το απόλυτο festive look. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, προτιμήστε ένα πολύ απλό eye makeup, δίνοντας έμφαση στα χείλη σας, για την πιο θηλυκή εμφάνιση, όπως έκανε η Zoë Kravitz. Προσοχή: Είναι σημαντικό να βρείτε το κατάλληλο κραγιόν, με βάση το χρώμα του δέρματός σας, προκειμένου να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

3. Smokey Eyes

4asu1esuj3rl.jpeg

Η παραδοσιακή, αγαπημένη λύση για τις βραδινές εμφανίσεις είναι αναμφίβολα ένα smokey eye look, που θα σας βγάλει για μία ακόμη φορά ασπροπρόσωπες. Η Cara Delevigne το αγαπάει κι ίσως φέτος, θα πρέπει να την ακολουθήσετε κι εσείς. Επιλέξτε σκιές σε γήινες αποχρώσεις, matte αλλά και shimmery και τονίστε ακόμη περισσότερο το βλέμμα σας, τοποθετώντας μαύρο μολύβι, στην εσωτερική πλευρά του ματιού. "Κλειδί" στο συγκεκριμένο look είναι και τα έντονα φρύδια, γι' αυτό και θα πρέπει να τα τονίσετε με ένα μολύβι ή σκιά, γεμίζοντας τα κενά που τυχόν υπάρχουν. Ολοκληρώστε με ένα nude κραγιόν, ιδανικά με satin υφή κι ετοιμαστείτε να κλέψετε την παράσταση.

4. Amethyst Lids

1636493373-lady-gaga-at-the-house-of-gucci-premiere-in-a.jpeg

Όπως έχετε καταλάβει, το μωβ είναι το απόλυτο χρώμα της holiday season φέτος κι αν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα, ίσως θα πρέπει να το τολμήσετε κι εσείς. H Lady Gaga αποτελεί αναμφίβολα πηγή έμπνευσης για όλες εμάς, καθώς η iconic εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας House of Gucci στο Λονδίνο, μας άφησε -δικαίως- με το στόμα ανοικτό! Για να πετύχετε κι εσείς αυτό το glamorous look, χρειάζεστε μερικές glittery σκιές στις αποχρώσεις του μωβ, ένα μαύρο eye pencil κι ένα nude κραγιόν και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό.

5. A Hint of Green

e6904070-a242-444d-a3b8-9fb0b40decb0-getty-1340120714.jpeg

Θέλετε να εντάξετε το must-have festive color στο δικό σας eye makeup; Το απόλυτο inspo για εσάς, είναι η Emma Chamberlain, που είπε "ναι" σε ένα βαθύ πράσινο χρώμα για το μακιγιάζ των ματιών της. Η ηθοποιός, τοποθέτησε μία πράσινη σκιά περιμετρικά στο κινητό της βλέφαρο και στην εσωτερική γωνία του ματιού της και τη συνδύασε με μερικές άλλες neutral-toned shadows, για να δώσει βάθος στο βλέμμα της. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλετε λίγο περισσότερο χρώμα στη ζωή σας!

6. Classic Wings and Crimson Lips

elle-fanning.jpeg

Last but not least, η Εlle Fanning ήρθε πρόσφατα να μας υπενθυμίσει πως όσο ωραία κι εντυπωσιακά κι αν είναι τα χρώματα και τα πιο ιδιαίτερα eye looks, το κλασικό μαύρο eyeliner σε συνδυασμό με ένα κατακόκκινο κραγιόν αποτελεί διαχρονικά την ιδανική επιλογή για την festive season. Έτσι λοιπόν, αν σκοπεύετε να υιοθετήσετε κι εσείς το απόλυτο sexy look, το μόνο που χρειάζεται, είναι να βρείτε την κατάλληλη απόχρωση κραγιόν που σας ταιριάζει και να εφαρμόσετε αρκετή ποσότητα από την αγαπημένη σας mascara, για να τονίσετε ακόμη περισσότερο το βλέμμα σας. Η επιτυχία είναι δεδομένη.