fbpixel

Search icon
Search
Κοντά μαλλιά; 6 χτενίσματα για να πάρει νέο αέρα το πρόσωπο σας
HAIR & NAILS

Κοντά μαλλιά; 6 χτενίσματα για να πάρει νέο αέρα το πρόσωπο σας

Το απόλυτο hair trend που εντυπωσιάζει


Όλοι, σε ένα σημείο της ζωής τους, θέλουν μια δραματική αλλαγή. Κάποιοι επιλέγουν να αλλάξουν χώρα, κάποιοι επιλέγουν να αλλάξουν δουλειά, κάποιοι επιλέγουν να βάψουν τα μαλλιά τους, κάποιοι επιλέγουν να τα κόψουν. Αλλά μερικοί άνθρωποι έχουν ανάμεικτες αντιδράσεις, ειδικά όταν κόβουν τα μαλλιά τους κοντά. Είναι συνηθισμένο για τους πιο συντηρητικούς αυτές οι αλλαγές να περιορίζονται στα απλά. Παρόλα αυτά για να ανοίξατε αυτό το άρθρο μάλλον ανήκετε στους πιο τολμηρούς και θέλετε να δείτε τις εναλλακτικές που θα σας κάνουν να λάμψετε με αυτοπεποίθηση.

Curly pixie

curly-hair.jpg

Για ένα στυλ που είναι νεανικό και διαχρονικό ταυτόχρονα, δοκιμάστε αυτό το πανέμορφο "ασταθές" pixie. Αυτό το χτένισμα είναι ο τέλειος συνδυασμός ατημέλητου και κομψού. Μπορείτε να το δοκιμάσετε για μια βραδινή εμφάνιση ή να βασιστείτε σε ένα προϊόν για όγκο που θα δημιουργήσει ακόμη πιο έντονο αποτέλεσμα. Όσες, λοιπόν, έχετε φυσικά σγουρά μαλλιά ήρθε η στιγμή να τα αξιοποιήσετε για να έχετε τα κοντά μαλλιά των ονείρων σας.

Tom boy

tom-boy-hairstyle.jpg

Η ελκυστικότητα ενός χτενίσματος με αγοροκόριτσο vibe είναι προφανής. Όχι μόνο είναι εύκολο να διατηρηθεί αλλά φαίνεται και πάρα πολύ ωραίο! Αν αγαπάτε το εναλλακτικό τότε σίγουρα θα λατρέψετε αυτή το θηλυκό και αρκετά aggressive hairstyle που τελικά μπορεί να γίνει απόλυτα λειτουργικό για τις busy μέρες. Αφήστε τα κοντά μαλλιά σας στο φυσικό τους σχήμα και δε θα το μετανιώσετε.

Short blunt

short-blunt-hair-blond.jpg

Κομψό, μοντέρνο και κολακευτικό – αυτό το αμβλύ ξανθό bob κερδίζει πολλούς πόντους στη δική μας βαθμολογία! Το μόνο που απαιτεί είναι να έχετε ένα ίδιο μήκος μαλλιών και στη συνέχεια να δημιουργήσετε με τη μασιά, μια ελαφριά κλίση προς τα μέσα. Αυτό το hairstyle με κοντά μαλλιά θα αγκαλιάσει το πρόσωπο σας χαρίζοντας του ένα πιο σφαιρικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, το χρώμα στην προκειμένη περίπτωση δίνει ακόμη περισσότερη ένταση στο χτένισμα καθώς με τη διαφορά στους χρωματισμούς δημιουργεί layers που δεν υπάρχουν. 

Wavy short

wavy-short-hair.jpg

Τα κύματα είναι αυτό που κάθε γυναίκα λατρεύει καθώς χαρίζει απίστευτη θηλυκότητα. Αυτό το στυλ μαλλιών á la mode για κοντά μαλλιά έχει κοσμήσει το κόκκινο χαλί πολλών επιδείξεων μόδας. Τα πολυεπίπεδα κύματα προσθέτουν μια ψευδαίσθηση όγκου στα μαλλιά σας και στο μήκος του λαιμού αφήνοντας τον παράλληλα να αποκαλύπτεται και να τονίζει και του ώμους σας. Τελικά το πρόσωπό σας να φαίνεται λεπτό και ο λαιμός σας μακρύτερος. Αφού δημιουργήσετε τις μπούκλες μετά χτενίστε τες για να φαίνονται λιγότερο στημένες. 

Free bun

bun-hair.jpg

Μία από τις μεγαλύτερες αντιθέσεις στον κόσμο της ομορφιάς είναι ότι, τα πιο ατημέλητα looks στην πραγματικότητα απαιτούν αρκετή προσπάθεια. Με την παραπάνω εναλλακτική το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα απλό λαστιχάκι και τα μαλλιά σας. O χαμηλός κότσος πιάνεται εύκολα και μαζεύει τα κοντά μαλλιά από το πρόσωπο ώστε να μην σας ενοχλούν. Αποτελώντας το πιο απλό δείγμα κομψότητας μπορεί να ταιριάξει υπέροχα ακόμη και στα πιο ατημέλητα looks αλλά και στα κοντά μαλλιά. Ίσα ίσα, οι λίγες τρίχες που ξεφεύγουν θα σας κάνουν να δείχνετε υπέροχες. 

As straight as it gets

straight-hair-Ey8Ev.jpg

Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα anti-frizz σαμπουάν και conditioner μπορείτε να πετύχετε το look που σας αρέσει, όποιο μήκος και αν έχουν τα κοντά μαλλιά σας. To απόλυτα ίσιο μαλλί δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα και για αυτό το λόγο οφείλετε να το δοκιμάσετε. Χαρίζει ένα διαφορετικό αέρα ενώ παράλληλα αφήνει το υπόλοιπο look σας να κλέψει την παράσταση. Φυσικά, πολλές φορές η συντήρηση που απαιτείται είναι δεδομένη αλλά μην ξεχνάτε πως πλέον οι μασιές δεν καίνε τα μαλλιά και τα προϊόντα περιποίησης μπορούν να τα προστατεύουν απόλυτα.