fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Tα beauty προϊόντα στα οποία ορκίζονται οι Γαλλίδες άνω των 50

Δοκιμάστε να τα εντάξετε στη ρουτίνα σας


Tα beauty προϊόντα στα οποία ορκίζονται οι Γαλλίδες άνω των 50

Οι Γαλλίδες, οι γυναίκες που όλοι υμνούν για την αισθητική τους είναι πάντα αυτές οι οποίες μας χαρίζουν τα πιο ωραία tips. Κλασικές επιλογές, αβιάστη ομορφιά και fashion vibes αποτελούν μερικές μόνο από τις λέξεις που μπορούν να τις χαρακτηρίσουν. Παραμένουν πάντα απλές ενώ παράλληλα διατηρούν μέσα στα χρόνια τη μοναδική τους φινέτσα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις Γαλλίδες άνω των 50 ετών - γυναίκες όπως η ηθοποιός Isabelle Huppert, η πρώην πρώτη κυρία και μοντέλο της Carla Bruni και η πρώην αρχισυντάκτρια της Vogue Paris, Emmanuelle Alt, που καταφέρνουν όσο περνούν τα χρόνια να παραμένουν αψεγάδιαστες. 

291608605-524879806102306-335727545062572473-n.jpg
@isabelle.huppert

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα top beauty products που επιλέγουν!

Mascara

Οι διάδρομοι στα αγαπημένα σας καταστήματα είναι γεμάτοι από με δεκάδες καινούριες μάσκαρα αλλά οι Γαλλίδες επιμένουν να χρησιμοποιούν τις πιο κλασικές επιλογές για τις βλεφαρίδες τους. Μάλιστα, ποτέ δε φεύγουν από το σπίτι χωρίς να την τοποθετήσουν με ακρίβεια. Το να τραβήξουν τα βλέμματα στο σωστό σημείο είναι αυτό που ξέρουν καλύτερα. 

Bronzer

Μια εμβληματική φόρμουλα bronzer μπορεί να χαρίσει μοναδικά αποτελέσματα και αυτό είναι κάτι που οι Γαλλίδες γνωρίζουν καλά. Διαχωρίζουν τα προϊόντα που είναι ιδανικά για το πιο ώριμο δέρμα και απαιτεί επιπλέον ενυδάτωση και δεν ξεχνούν ποτέ αυτό το must have προϊόν. 

Red Lipstick

Το κραγιόν είναι αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό προϊόν στο makeup "οπλοστάσιο" κάθε Γαλλίδας, ανεξάρτητα από την ηλικία της. Και το κόκκινο κραγιόν είναι το σήμα κατατεθέν. Σύμφωνα με αυτές, ακόμη και στα 50 το κόκκινο χρώμα παραμένει must. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι οι Γαλλίδες ελέγχουν τον τόνο του δέρματος και το χρώμα των δοντιών τους για να επιλέξουν την καλύτερη απόχρωση. 

 091 Noir/Black

091 Noir/Black

Diorshow Iconic Overcurl Waterproof, Dior, Attica

BUY ME
 Perfect glow

Perfect glow

Bronze Goddess Powder Bronzer, Estee Lauder, Hondos Center

BUY ME
 Night life

Night life

ModernMatte Powder Lipstick, Shiseido, Sephora

BUY ME

Highlighter

Προφανώς, πρέπει να μιλήσουμε για το highlighter pου χαρίζει πάντα μια μοναδική τελική πινελιά στο πρόσωπο. Για τις Γαλλίδες το highlighter είναι τόσο απαραίτητο όσο ο καφές μετά το τέλος κάθε γεύματος. Η κλασική λάμψη που αφήνει προσθέτει μια διακριτική φωτεινότητα στο πρόσωπο, χωρίς να το κάνει λιπαρό. 

Eye Shadow

Οι σκιές ματιών των Γαλλίδων θα είναι για πάντα Chanel. Τα διακριτικά, αστραφτερά καφέ χρώματα, οι σαμπανιζέ αποχρώσεις, τα έντονα χρυσά που δίνουν τέλειο αποτέλεσμα με διάρκεια κάνουν το βλέμμα τους απόλυτα σαγηνευτικό ενώ παράλληλα "περνούν" στην πιο σέξι πλευρά της πραγματικότητας. 

279788695-1048836059383799-3942142767564558299-n.jpg
@carlabruniofficial

Brown and Olive Eyeliner

Αμέσως μετά το κραγιόν, το eyeliner (ή crayon pour les yeux) είναι το δεύτερο πιο "κρίσιμο" beauty product για μια Γαλλίδα άνω των 50. Το μόνο μάλιστα που αλλάζει, σε αυτή την ηλικία, είναι το χρώμα αφού το μαύρο παραπέμπει στα πιο νεανικά τους χρόνια. Για αυτές, η καφέ και η λαδί απόχρωση δίνουν ένα μεγαλύτερο βάθος και μια απαλή εμφάνιση που παρόλα αυτά παραμένει απόλυτα έντονη. 

Red and Nude Nails

Μπορεί τα μανό να μην ανήκουν στην κατηγορία του μακιγιάζ αλλά μπορούν να συμπληρώσουν απόλυτα τη beauty εικόνα. Άλλωστε, δε θα μπορούσαμε να αναφερθούμε στις Γαλλίδες και να παραλείψουμε το βερνίκι νυχιών. Στις νεότερες Γαλλίδες αρέσει να ταιριάζουν το χρώμα των νυχιών τους με το χρώμα των χειλιών τους, ενώ εκείνες που είναι άνω των 50 τείνουν να ακολουθούν μια πιο πρακτική διαδρομή και να λένε "ναι" στο κλασικό κόκκινο ή στο αγαπημένο nude.