fbpixel

Search icon
Search
Lips on Fire: Oι top αποχρώσεις στα κραγιόν του φθινοπώρου
EDITORS' CHOICE

Lips on Fire: Oι top αποχρώσεις στα κραγιόν του φθινοπώρου

Νέα και παλιά αγαπημένα προϊόντα είναι ξανά στο προσκήνιο


O Σεπτέμβριος πλησιάζει και όλοι συζητούν για τα πουλόβερ και για τα ροφήματα με κανέλα. Εμείς, από την πλευρά μας, δε θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένες με τα νέα από τον κόσμο της ομορφιάς και πιο συγκεκριμένα με τα χρώματα στα χείλη που θα κάνουν τη διαφορά. Οι σκούρες, γυαλιστερές αποχρώσεις, το βαθύ κόκκινο και όλα όσα μπορείτε να φανταστείτε επιτέλους αναβιώνουν και εμφανίζονται ξανά στις απόλυτα up-to-date influencers. Έτσι, παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε και σας παρουσιάζουμε τα προϊόντα που θα σας συντροφεύουν σε κάθε σας έξοδο.

The products!
kiko-antighrafo.jpg
New Green Me Lips & Cheeks, Kiko Milano BUY ME

2 σε 1 μολύβι για χείλη και μάγουλα. Είναι ιδανικό για να χαρίσετε στα χείλη και τα μάγουλα σας μία πινελιά χρώματος χρησιμοποιώντας μόνο ένα προϊόν.

01.webp

The Lipstick Glitz, Carolina Herrera, Attica BUY ME

Λάμψτε με τη νέα απόχρωση περιορισμένης έκδοσης «Superstar» από τη συλλογή κραγιόν Fabulous Kiss. Ανακαλύψτε την και εντυπωσιαστείτε καθώς είναι εμπλουτισμένη με σωματίδια που αντανακλούν τον χρυσό για λαμπερό φινίρισμα.


20180924135401-sephora-collection-velvet-red-transfer-free-cream-lip-stain-matte-96-red-velvet.jpeg
Matte Liquid Lipstick, Sephora Collection, Sephora BUY ME

Το Cream Lip Stain είναι το εξαιρετικά ματ, μακράς διαρκείας και ανθεκτικό στη μεταφορά υγρό κραγιόν που προσφέρει πλήρη κάλυψη και απαράμιλλη άνεση. H απόχρωση Red Velvet θα σας εντυπωσιάσει.

super-stay-matte-ink-liquid-lipstick-birthday-edition.webp

Super Stay Matte Ink Κραγιόν Birthday Edition, Maybelline, Hondos Center BUY ME

Το αγαπημένο σας Superstay Matte Ink γιορτάζει τα γενέθλια του με μια επετειακή συλλογή! Η απόχρωση αυτή είναι εμπνευσμένη από το εοραστικό κλιμα και σας επιτρέπουν να απολαύσετε διάρκεια και έντονο ματ χρώμα!

.jpg
Be Legendary Anti-Hero Lipstick, Smashbox BUY ME 

Ένα κρεμώδες, εμπλουτισμένο με primer και ceramides κραγιόν για πλούσιο χρώμα και ενυδάτωση στα χείλη.

.webp

Luxe Shine Intense Lipstick, Bobbi Brown, Attica BUY ME

Λάμψτε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο! Η περιορισμένης διάθεσης Love Flush συλλογή μας, αποδίδει την λάμψη της αληθηνής αγάπης με λαμπερά απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς που δημιουργούν τον ιδανικό συνδιασμό.

jane.jpg

Brazen Beyond Matte™ Lip Fixation Lip Stain, Jane Iredale BUY ME

Εξαιρετικά σταθερό, μακράς διάρκειας υγρό κραγιόν που με ένα μόνο πέρασμα χαρίζει τέλειο σχήμα και γέμισμα στα χείλη με πλούσιο χρώμα που δεν τα αφυδατώνει και απολύτως ματ φινίρισμα.

sephora.jpg
Fenty Icon, Fenty Beauty, Sephora BUY ME


Η ημι-ματ, κρεμώδης σύνθεση προσφέρει στα χείλη απαλή, βελούδινη υφή και εντυπωσιακό χρώμα που διαρκεί. Και όλα αυτά σε μια απόχρωση που θα γίνει η αγαπημένη σας.

tom-ford-ultra-shine-lip-color-706-leclisse-33gr.jpg
Ultra-Shine Lip Color, Tom Ford, Hondos Center BUY ME


Πολυτελές. Διάφανο. Κομψό. Γυαλιστερό, κρεμώδες κα εθιστικό. μια καινοτόμα σύνθεση συνδυάζει τα τρία must των χειλιών – την εύκολη εφαρμογή ενός κραγιόν, την έντονη λάμψη ενός Lip Gloss και την πλούσια ενυδάτωση ενός Lip Balm.

578023-swatch.jpg
Liquid Matte Lipstick, Huda Beauty, Sephora BUY ME

Ένα μόνο πέρασμα αρκεί για να σας χαρίσει κάλυψη ζωηρού χρώματος, η οποία συνοδεύεται από μια εξαιρετική αίσθηση άνεσης και αναλλοίωτη εφαρμογή χάρη στη σύνθεση που δεν σπάει, δεν σχηματίζει γραμμές, δεν μουντζουρώνει και δεν μεταφέρεται. Θα έχετε την αίσθηση ότι δεν φοράτε τίποτα απολύτως στα χείλη σας.