fbpixel

Search icon
Search
Sunday essentials: Αυτά τα skincare tips θα σώσουν την επιδερμίδα σας όλη την εβδομάδα
FACE & BODY

Sunday essentials: Αυτά τα skincare tips θα σώσουν την επιδερμίδα σας όλη την εβδομάδα

Σημειώστε τα βήματα που θα κάνουν την επιδερμίδα σας να λάμψει


img-1193jpg-antighrafo.jpg


Καθαρίστε το πρόσωπο σας με ένα προϊόν που ταιριάζει στον τύπο του δέρματος σας και ακολουθήστε με ένα απαλό scrub για να αφαιρέσετε τυχόν νεκρά κύτταρα και βρωμιά που συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δοκιμάστε να κάνετε ελαφρύ μασάζ κάνοντας μικρές, κυκλικές κινήσεις, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών σας αλλά δίνοντας έμφαση στο πηγούνι και στα πλαϊνά της μύτης σας. Μόλις το δέρμα σας είναι καθαρό και στεγνό, εφαρμόστε μια μάσκα προσώπου - ενυδατική, καθαριστική, αναζωογονητική, αντιγηραντική, λαμπερή. Απλώνοντας ένα παχύ στρώμα, το δέρμα σας θα είναι σε θέση να απορροφήσει τα ενεργά συστατικά τους. Με όλα αυτά και με πολλά άλλα θα ενισχύσετε την κυκλοφορία σας, θα λειάνετε τις ρυτίδες, θα συσφίξτε το δέρμα σας και θα αναζωογονήστε την επιδερμίδα σας. Φυσικά, τελειώστε με ένα γρήγορο μασάζ προσώπου. Σε όλα αυτά μην ξεχάσετε να χαρίσετε στο σώμα σας την απαραίτητη φροντίδα.

Αν όλα αυτά σας ακούγονται γνωστά, τότε θα βάλουμε παρακάτω τις δικές μας πινελιές για να σας δείξουμε τι πρέπει να ακολουθήσετε. 

Οι Κυριακή είναι ιδανική για την απομάκρυνση των τοξινών που έχουν εισχωρήσει στο σώμα σας όλη την εβδομάδα. Δώστε στον εαυτό σας λίγο φρέσκο ​​χυμό ή ένα φλιτζάνι τσάι. Χαρίστε στο σώμα σας αντιοξειδωτικά, διεγερτικά και τελικά καταλήξετε να έχετε ένα λαμπερό δέρμα, χωρίς ατέλειες. Προετοιμάστε πλούσια γεύματα, δώστε στον εαυτό σας τροφές γεμάτες με βιταμίνη Α, Ε, C και ωμέγα 3. Πως; Με εσπεριδοειδή, κόκκινα φρούτα, ξηρούς καρποί, λιπαρά ψάρια και τα πράσινα λαχανικά. Και να είστε σίγουρες πως όλα αυτά θα μεταφερθούν τελικά και στην επιδερμίδα σας.

The products


diopti-fatigue-vertical-fermepng-antighrafo.jpg


Dioptifatigue Λεπτόρευστη Κρέμα Φωτεινότητας, Lierac SEE MORE

Η εντατική θεραπεία κατά της κόπωσης, με πεπτίδια κατά του μπλε φωτός. Στοχευμένη αντιμετώπιση για πρησμένα μάτια, πτυχώσεις στα μάτια και κύκλους κάτω από τα μάτια.

aveda-handrelief-bcc24-packshot-ocn2I.jpg


Hand Relief Rosemary Mint, Aveda 

Με το χαρακτηριστικό Pure-Fume™ άρωμα της Aveda από βιολογικά πιστοποιημένη μέντα & δεντρολίβανο, η limited edition Hand Relief Moisturizing Cream, ενυδατώνει εντατικά τα ξηρά χέρια αφήνοντάς τα αισθητά πιο μαλακά και απαλά. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

img-1193jpg-antighrafo.jpg


Elysiage The Serum ultra luxe face oil serum, dr. noel, BUY HERE

Αντιοξειδωτικό, πλούσιο σε λιπίδια και διεγερτικό, αυτό το serum για όλους τους τύπους δέρματος θα δώσει μια μεταξένια υφή στο πρόσωπο σας. Με φυσικά βιολογικά έλαια από jojoba, ρόδι, σπόρους σταφυλιού και θυμάρι θα δώσει στην επιδερμίδα σας όλα τα απαραίτητα συστατικά. 

lips-and-nails-care-balm-1jpg-antighrafo.jpg

Βάλσαμο Περιποίησης Για Χείλη Και Νύχια, Athonites BUY HERE

Αυτό το βάλσαμο εντατικής περιποίησης βασίζεται σε μια παραδοσιακή συνταγή αιώνων και έχει αγνή κατά 93% βιολογική σύνθεση. Πλούσιο σε φυτά από το όρος Άθως όπως η καλέντουλα, ο σιδερίτης και τα φύλλα αμπέλου, είναι ιδανικό για περιποίηση στα χείλη και τα νύχια αφού προσφέρει, στις ευαίσθητες αυτές περιοχές, προστασία, ενυδάτωση, θρέψη και καταπράυνση.

single-withshadow-catharsiscopyjpg-antighrafo.jpg

Catharsis Gel Καθαρισμού Προσώπου, Harites BUY HERE

Απαλό υγρό καθαρισμού με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, που μετατρέπεται άμεσα σε αφρό. Έχει 94,39% φυσική προέλευση, είναι οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένο και ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.

exfoliating-polish-zo-skin-health.jpg

Exfoliating Polish, Zο Skin Health BUY HERE

Το Exfoliating Polish είναι scrub για όλους τους τύπους δέρματος. Λειαίνει άμεσα, αποφράζει τους πόρους, δίνει λάμψη και φωτίζει την επιδερμίδα επαναφέροντας την υγρασία και ανανεώνοντας τα υγιή της λιπίδια.

polidrastiko-gel.jpg

Πολυδραστικό Gel, Tzimas Cosmetics BUY HERE

Ένα υπέροχο προϊόν που καίει το περιττό λίπος, καταπολεμά την κυτταρίτιδα, μειώνει την περιφέρεια σε κοιλιά, μέση και μηρούς. Ενυδατώνει σε βάθος και συμβάλλει στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης. Έχει λεπτή, ελαφριά υφή για εύκολη εφαρμογή και γρήγορη απορρόφηση από το δέρμα.

Κεντρική φωτογραφία: @keziacook