fbpixel

Search icon
Search
Summer 2021: Οι 7 hot τάσεις του καλοκαιριού που μπορείτε να φορέσετε από τώρα
TRENDS & CATWALKS

Summer 2021: Οι 7 hot τάσεις του καλοκαιριού που μπορείτε να φορέσετε από τώρα

Μία πρώτη ματιά στα σχέδια που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας τους επόμενους μήνες


Αν και βρισκόμαστε ακόμα στην «καρδιά» της άνοιξης, το ενδιαφέρον μας έχει αρχίσει να στρέφεται στους καλοκαιρινούς μήνες. Καθώς, η επιστροφή μας στη κανονικότητα μοιάζει να «έρχεται» όλο και πιο κοντά και οι έξοδοι μας γίνονται ολοένα και περισσότεροι, η ανανέωση στο στιλ μας θεωρείται δεδομένη. Η θερμοκρασία αυξάνεται συνεχώς και αυτό μας έχει δώσει τη δυνατότητα να εντάξουμε από τώρα μερικές από τις πιο μοντέρνες τάσεις του καλοκαιριού στα καθημερινά μας σύνολα. Παρόλο που δεν έχουν απέχουν πολύ από αυτές που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας τη φετινή άνοιξη, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες τόσο στα χρώματα όσο και στα σχέδια που θα κάνουν εμφανή τη διαφορά και το update.

Αυτά είναι τα 6+1 απόλυτα summer trends που βρίσκονται ήδη πολύ ψηλά στις επιλογές των fashion girls και μπορείτε να φορέσετε από τώρα, δημιουργώντας σύνολα που θα «κλέψουν» τις εντυπώσεις!

Slouchy jeans

summer-21-5.jpg
Style du monde

Η άνεση είναι το κλειδί της επιτυχίας για όλα σχεδόν τα σχέδια που θα έχουν μία θέση στη συλλογή μας από εδώ και πέρα. Αποτελεί σίγουρα ένα από τα θετικά αποτελέσματα της πανδημίας του COVID-19 αλλά και της περιόδου της καραντίνας. Ακριβώς αυτό αποτυπώνεται και στα σχέδια που κυριαρχούν στα τζιν παντελόνια. Φαρδιές γραμμές και άνετες σιλουέτες συνδυάζονται με μοναδικό τρόπο με τη θηλυκότητα. Δεν ήταν λίγοι οι διάσημοι σχεδιαστές που τα είχαν ως βασικά κομμάτια στις συλλογές τους, ανάμεσά τους και η Victoria Beckham με τη vintage ‘90s αισθητική αλλά και η Chanel με την Virginie Viard, η οποία παρουσίασε πιο χαλαρές γραμμές από ποτέ.

Little black dress

summer-21-4.jpg

Ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, επαναπροσδιορίζεται τη φετινή σεζόν και κάνει την εμφάνισή του σε πιο μοντέρνα σχέδια με έντονο χαρακτήρα. Δυναμικά designs, sporty cut outs και εκκεντρικά κρόσσια, δίνουν αυτήν την extravagant πινελιά στο κατά τ΄ άλλα basic κομμάτι. Απογειώστε τη θηλυκότητα σας με αυτές τις προσθήκες και επιλέξτε το ευέλικτο little black dress, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, παραμένοντας stylish, head to toe.

Jumpsuit

summer-21-1.jpg

Οι ολόσωμες φόρμες τις τελευταίες σεζόν έχουν βάλει «στοίχημα» πως θα κερδίσουν την πρώτη θέση στη ντουλάπα μας και θα μας γίνουν απαραίτητες. Η αλήθεια είναι πως έχουν αυξήσει τη δημοτικότητα τους κατά πολύ εδώ και μερικούς μήνες και για την καλοκαιρινή περίοδο θεωρούνται must have. Τα σχέδια που κυριαρχούν είναι επηρεασμένα από τα catsuits, αγκαλιάζοντας τις γυναικείες σιλουέτες, χωρίς να ενδαφέρονται για τις αναλογίες τους. Συμβαδίζουν απόλυτα με τους ρυθμούς ενός κόσμου που αλλάζει με μεγάλη ταχύτητα, προσπαθώντας να αποδεχτεί και να στηρίξει τη διαφορετικότητα. Αν δεν έχετε ήδη μία στην κατοχή σας έχει έρθει η στιγμή να αποκτήσετε. Ταιριάζουν υπέροχα με σανδάλια τόσο ψηλοτάκουνα όσο και flats.

Sheer

summer-21-7-1.jpg

Τις διαφάνειες τις συναντήσαμε στα περισσότερα shows για την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 από τον Christian Dior και Giambattista Valli μέχρι τους Saint Laurent και Isabel Marant. Το μοναδικό με τη συγκεκριμένη τάση είναι ότι τη βλέπουμε σχεδόν σε όλα τα σχέδια τόσο σε φορέματα όσο και σε παντελόνες αλλά και πουκάμισα. Λατρεύουμε τη ρομαντική αισθητική που χαρίζουν τα διαφανή puff sleeve button up shirts.

Cut-outs

summer-21-2.jpg

Αν αναζητάτε τη λεπτομέρεια που θα κάνει της διαφορά, τότε τα cut-outs είναι η πιο κατάλληλη επιλογή. Αποθεώνουν το sexiness με τον πιο διακριτικό τρόπο ενώ παράλληλα απογειώνουν τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας. Από blazers και φορέματα μέχρι τοπ και παντελόνια, αυτό το trend παρουσιάστηκε από διάσημα fashion houses, όπως οι Balmain, Givency, Mugler και Gambriela Hearst.

Red

summer-21-3.jpg
Image source: @thezoereport

Συζητώντας για καλοκαιρινές τάσεις, δε γίνεται να μην αναφερθούμε στα χρώματα που θα συμβάλουν στη δημιουργία μοντέρνων και fashionable looks. Πρώτο σ΄αυτήν την κατηγορία βρίσκεται το κόκκινο. Η φλογερή αυτή απόχρωση θα γίνει ο καλύτερος σας σύμμαχος για το φετινό καλοκαίρι. Μπορείτε να το επιλέξετε μόνο τους ή να το συνδυάσετε με εξίσου δημοφιλείς τόνους, όπως είναι το ροζ αλλά και το κίτρινο. Όπως και να το προτιμήσετε, το αποτέλεσμα θα είναι καταπληκτικό!

Romantic dresses

summer-21-6.jpg
Image source: @fashionmagazine

Μετά από τόσους μήνες παραμονής στο σπίτι και αγωνίας για τη «επόμενη μέρα» έχουμε το δικαίωμα από εδώ και πέρα να ζήσουμε το παραμύθι. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε από το να επενδύσετε σε ρομαντικά φορέματα, βασισμένα σε όγκους, φιόγκους και διαφάνειες. Θα συναντήσετε πολλά σε αέρινες γραμμές που θα χαρίσουν κίνηση στη σιλουέτα σας. Για ακόμα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα οι παστέλ αποχρώσεις, όπως το λιλά, το baby pink και το γαλάζιο είναι αυτό που χρειάζεστε.