fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Purple looks: Πώς να φορέσετε το πιο hot χρώμα της άνοιξης

Τα μοβ κομμάτια θα ανανεώσουν την εικόνα σας


Purple looks: Πώς να φορέσετε το πιο hot χρώμα της άνοιξης

Η δυναμική που έχουν τα χρώματα στις καθημερινές μας εμφανίσεις είναι ένα θέμα που έχουμε συζητήσει και τονίσει επανειλημμένα. Το μόνο που έχετε να κάνετε από εδώ και πέρα για να το πετύχετε είναι να βρείτε και και να διαλέξετε αυτά που ταιριάζουν περισσότερο τόσο στην προσωπικότητά σας όσο και στο στιλ σας.

Για τη φετινή άνοιξη όσο πιο έντονη είναι μία απόχρωση τόσο πιο stylish θεωρείται. Αν και παρατηρούμε πως και τα γήινα χρώματα κεντρίζουν το ενδιαφέρον, οι κανόνες του street style αλλά και οι διάσημοι σχεδιαστές θέλουν bold tones. Σ’ αυτήν την κατηγορία ανήκει και το μοβ, το οποίο παρουσιάζεται σε πλήθος αποχρώσεων για όλα τα γούστα.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τους πιο styling τρόπους για να το εντάξετε στις εμφανίσεις σας και να τις απογειώσετε!

Dress

purple-2.png

Όταν θέλουμε να παρουσιάσουμε σύνολα τα οποία αποτελούνται από εκκεντρικά μοτίβα ή ιδιαίτερα χρώματα, τα φορέματα είναι ο πιο ασφαλής και «σίγουρος» τρόπος. Καθώς η εικόνα μας θα αποτελείται μόνο από ένα κομμάτι δε θα χρειαστεί να κάνουμε απαιτητικούς συνδυασμούς, οι οποίοι μπορούν να μας οδηγήσουν σε τυχόν λάθη. Από την άλλη πλευρά είναι και η ιδανική λύση για να έρθουμε σε επαφή με σχέδια με τα οποία δεν είμαστε πολύ συνηθισμένες. Επιλέξτε λοιπόν ένα αέρινο φόρεμα σε μοβ απόχρωση και φορέστε το από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όσον αφορά τα αξεσουάρ για περισσότερη φωτεινότητα διαλέξτε λευκές αποχρώσεις ενώ και με το μαύρο ο συνδυασμός θα είναι πετυχημένος.

Top

purple-3.png
Image source: @elle

Παραμένοντας σε ασφαλείς λύσεις, ένα πουκάμισο ή μία μπλούζα θα σας λύσει τα χέρια. Για να δώσετε περισσότερη λάμψη δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα satin top ενώ για να είστε ακόμα περισσότερο fashionable έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε δύο τάσεις, όπως τα puff sleeves ή τα one shoulder designs. Δε χρειάζεται να καταβάλλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να έχετε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, διότι ο συνδυασμός με το τζιν παντελόνι σας είναι αρκετός. Σε περίπτωση που θέλετε πιο tailored αισθητική, τα slouchy pants θα λειτουργήσουν ως ένας πολύ θετικός παράγοντας.

Pants

purple-4.png

Ίσως τα παντελόνια σε έντονα χρώματα να είναι μία δύσκολη επιλογή για πολλές από εσάς. Παρόλα αυτά αξίζει να σας υπενθυμίσουμε ότι αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για τη φετινή σεζόν και αξίζει να τους δώσετε μία ευκαιρία. Δε χρειάζεται να «πέσετε» κατευθείαν στα βαθιά. Για αρχή μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε παστέλ αποχρώσεις που χαρίσουν στιλ αλλά ταυτόχρονα και ηρεμία, όπως τα lilac trousers. Για να δώσετε όμως ένα boost στην εικόνα σας και να της χαρίσετε την απαιτούμενη ένταση, «παντρέψτε» το παντελόνι σας και με άλλα pastel designs. Το γαλάζιο, το πράσινο της μέντα αλλά και το baby pink είναι κάποια που μπορείτε να διαλέξετε.

Accessories

purple-5-1.png
Style du monde

Η μόδα θέλει έντονα αξεσουάρ που θα «κλέβουν» την παράσταση. Τα υποδήματα και οι τσάντες θα μετατρέψουν τα σύνολα σας σε statement εμφανίσεις που πολλοί θα προσπαθήσουν να μιμηθούν. Δοκιμάστε λοιπόν να «παίξετε» με τα χρώματα στα αξεσουάρ σας. Για αρχή μπορείτε να διατηρήσετε ουδέτερο το υπόλοιπο look σας και να το απογειώσετε μ΄αυτά τα στοιχεία. Φυσικά και το «πάντρεμα» πολλών και εκκεντρικών κομματιών με τον σωστό τρόπο είναι αξιοζήλευτο. Επιλέξτε έντονα μοτίβα και ολοκληρώστε μ΄ένα ζευγάρι από μοβ ψηλοτάκουνα.

Total

purple-1.png
Image source: @stylecaster

Για όλες εσάς που επιθυμείτε να το κάνετε all the way τότε ένα μοβ σύνολο head to toe είναι αυτό που ψάχνετε. Τα σετ και τα co-ords θα σας βοηθήσουν ώστε να παρουσιάσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά μη διστάσετε να ταιριάξετε δύο purple separates. Για τα bold σύνολα, προσπαθήστε οι αποχρώσεις που θα επιλέξετε να είναι αρκετά «κοντά» η μία στην άλλη και για μεγαλύτερη αρμονία.

1

Smocked collar top

Kenzo, Intervista BUY HERE

2

Smocking-detail dress

H&M BUY HERE

3

Bag

Alexander McQueen, Kalogirou BUY HERE

4

Cigarette trousers

Marella BUY HERE

5

Karma embellished suede pumps

Amina Muaddi, Mytheresa.com BUY HERE

6

T-shirt

American Eagle, notos.gr BUY HERE

7

Midi dress

Marks&Spencer BUY HERE

8

Ilindae checked linen blazer

Isabel Marant, Étoile, Net-a-porter.com BUY HERE