fbpixel

Search icon
Search
Yellow chicness: Έτσι θα εντάξετε στα σύνολά σας το πιο φωτεινό χρώμα της άνοιξης
STYLING TIPS

Yellow chicness: Έτσι θα εντάξετε στα σύνολά σας το πιο φωτεινό χρώμα της άνοιξης

Η μία από τις δύο αποχρώσεις της χρονιάς δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας


Ποιος μπορεί να αντισταθεί στην αισιοδοξία, την ελπίδα και τη θετική διάθεση που χαρίζουν οι έντονες αποχρώσεις; Εμείς σίγουρα όχι! Όπως σας έχουμε εκμυστηρευτεί και σε προηγούμενα άρθρα το κίτρινο είναι αν όχι το αγαπημένο μας ένα από τα χρώματα που βρίσκονται πρώτα στη λίστα των επιλογών μας. Γι’ αυτό χαρήκαμε ιδιαίτερα με την ανακοίνωση του Ινστιτούτου Χρωμάτων της Pantone, ότι είναι ένα από τα δύο χρώματα της χρονιάς.

Μπορεί σε πολλές από εσάς να μοιάζει δύσκολο και να μην το επιλέγετε συχνά έως καθόλου αλλά η φετινή άνοιξη είναι η ιδανική περίοδος για να του δώσετε μία μεγάλη ευκαιρία, την οποία δε θα μετανιώσετε.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τους πιο μοντέρνους και hot right now τρόπους για να εντάξετε αυτό το αισιόδοξο χρώμα στις καθημερινές σας εμφανίσεις και να εντυπωσιάσετε!

Leather

yellow-1-3.jpg
Image source: @whowhatwear

Τα δερμάτινα κομμάτια ανήκουν εδώ και ένα χρόνο στις μεγαλύτερες τάσεις. Η δυναμική τους δε σταμάτησε ποτέ από τον περασμένο χειμώνα, ούτε καν το καλοκαίρι, και το φοβερό είναι ότι συνεχίζει να αυξάνεται συνεχώς. Γι’ αυτό και θεωρούνται must για κάθε σύνολο από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κρατήστε το δερμάτινο ύφασμα αλλά αφήστε στην άκρη τις πιο σκούρες αποχρώσεις του. Αντιθέτως, επιλέξτε λαμπερούς και φωτεινούς τόνους που θα εντυπωσιάσουν και θα εκτοξεύσουν τη διάθεση σας στα ύψη. Προτιμήστε ένα κίτρινο δερμάτινο πουκάμισο, το οποίο μπορείτε να το συνδυάσετε από το τζιν σας μέχρι ένα δερμάτινο μαύρο παντελόνι για το απόλυτο total leather.

Dress

yellow-2-2.jpg
Image source: @elle

Αναμενόμενο αλλά δε γινόταν να μην το αναφέρουμε. Μάλιστα, είναι και η πιο ασφαλής επιλογή σε περίπτωση που έρχεστε πρώτη φορά αντιμέτωπη μ’ αυτό το χρώμα. Κινηθείτε σε αέρινες γραμμές στο φόρεμα σας ή ακόμα καλύτερα σε shirt dresses που επιλέγουν όλες οι fashionistas και θα επιλέγουν και τους επόμενους μήνες. Αν θέλετε να «σπάσετε» τη μονοχρωμία, μπορείτε να επιλέξετε σχέδια με λευκά μοτίβα, όπως λουλούδια. Ολοκληρώστε την εικόνα σας επίσης με λευκά αξεσουάρ για να μη χάσετε καθόλου από τη φωτεινότητα που θα σας χαρίσει το κίτρινο φόρεμά σας.

Patterns

yellow-3-2.jpg
Image source: @harpersbazaar

Ένας πολύ μοντέρνος και trendy τρόπος για να φορέσετε το κίτρινο είναι τα μοτίβα. Τι σημαίνει αυτό; Υπάρχουν prints, τα οποία «κρύβουν» μέσα τους κίτρινους τόνους κι άλλα που δεν έχουν καμία σχέση μ’ αυτήν την απόχρωση. Παρόλα αυτά και τα δύο ταιριάζουν καταπληκτικά με το χρώμα της χρονιάς. Εμείς θα επιλέξουμε να σας προτείνουμε τη δεύτερη εναλλακτική, την οποία είμαστε σίγουρες πως θα λατρέψετε. Ταιριάξτε ένα zebra top ή button up shirt μαζί μ’ ένα slouchy trouser ή και το ανάποδο. Όσον αφορά τα αξεσουάρ μπορείτε να κινηθείτε σε μία από τις τρεις αποχρώσεις που θα έχουν τα ενδύματα σας, δηλαδή λευκό, μαύρο ή κίτρινο για να μην υποπέσετε σε τυχόν λάθη.

Suits

yellow-4-1.jpg
Image source: @stylecaster

Ένα από τα κομμάτια που πλέον δεν αποχωρίζεται καμία γυναίκα. Είτε τα επιλέξετε το πρωί για τις εμφανίσεις στο γραφείο είτε για μία απογευματινή βόλτα, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό. Ίσως ένα κοστούμι σε μία τόσο έντονη απόχρωση να τρομάζει πολλές από εσάς, αλλά αξίζει να γνωρίζετε ότι είναι το σχέδιο εκείνο που θα κάνει το update στα every day outfits. Συνδυάστε το απλά μ’ ένα white t-shirt και είστε έτοιμες.

Bold tones

yellow-5.jpg
Image source: @popsugar

Είτε το έχετε δοκιμάσει είτε όχι, όλες γνωρίζετε ότι το κίτρινο ταιριάζει φανταστικά με τις υπόλοιπες έντονες αποχρώσεις και μάλιστα είναι μία ιδανική επιλογή για αν δημιουργήσετε ένα πετυχημένο colour blocking. Προτιμήστε ένα πράσινο cardigan μαζί με yellow pants και κόκκινα αξεσουάρ. Το μυστικό έγκειται στους τόνους, οι οποίοι πρέπει να είναι εξίσου έντονοι.