fbpixel

Search icon
Search
Μάθετε πώς θα φορέσετε ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα της νέας σεζόν
STYLING TIPS

Μάθετε πώς θα φορέσετε ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα της νέας σεζόν

Το ροζ αποτελεί ήδη αγαπημένο χρώμα των fashionistas


Για να χαρακτηριστεί ένα σύνολο ολοκληρωμένο, πετυχημένο και μοντέρνο θα πρέπει να συνδέονται πολλά πράγματα μεταξύ τους. Σίγουρα τα σχέδια και οι γραμμές στα «κύρια» κομμάτια έχουν πολύ σημαντικό ρόλο αλλά υπάρχουν και κάποια φαινομενικά δευτερεύοντα στοιχεία, που θα κάνουν όμως τη διαφορά. Σ΄αυτήν την κατηγορία ανήκουν τα χρώματα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που πλέον δίνουν τόσο μεγάλη προσοχή και σημασία στα colour trends. Ένα λοιπόν από τα μεγαλύτερα για την επόμενη σεζόν, αν όχι το μεγαλύτερο είναι το ροζ. Ήδη οι fashionistas έχουν αρχίσει να το εντάσσουν στα σύνολα τους, χαρίζοντας μας μοναδικές ιδέες που θέλουμε να μιμηθούμε.  

pink-1-7uND4.jpg
Style du monde
Όλα τα styling tips που πρέπει να γνωρίζετε για να φορέσετε από τώρα αυτήν την τεράστια χρωματική τάση, που θα συναντάμε παντού!

1. Πρώτα απ’ όλα, το πιο σημαντικό είναι να βρείτε την απόχρωση που ταιριάζει στη προσωπικότητα και στο στιλ σας. Μπορεί να βλέπουμε πολύ συχνά την bright pink αλλά αυτή δεν είναι η ιδανική για όλες. Ανακαλύψτε λοιπόν αυτή που μπορείτε να «υποστηρίξετε» καλύτερα και μόλις έχετε κάνει το πρώτο βήμα.

2. Όσο το επιτρέπει ο καιρός, δηλαδή σίγουρα για τους επόμενους 3 μήνες επιλέξτε πλεκτά κομμάτια σ’ αυτό το χρώμα, όπως είναι τα ροζ πουλόβερ. Θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε με πολύ εύκολο τρόπο όμορφα σύνολα, καθώς μπορείτε να τα συνδυάσετε με πολλά items, από παντελόνια μέχρι φούστες και φορέματα.

3. Μία εξίσου εύκολη λύση, την οποία παρατηρούμε πολύ συχνά να επιλέγουν οι αγαπημένες μας fashionistas,είναι τα κοστούμια. Αποτελούν από μόνα τους μια πολύ μεγάλη τάση εδώ και μερικές σεζόν, οπότε η δυναμική του αυξάνεται κατευθείαν αν το επιλέξετε στις ροζ αποχρώσεις. Συνδυάστε το με ουδέτερα χρώματα, όπως το λευκό για μεγαλύτερη αρμονία.

4. Το ροζ είναι ιδανικό αν επιθυμείτε να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε με το colour blocking. Αν ανήκετε στην κατηγορία των αρχαρίων, καλό θα ήταν να «παίξετε» με τις αποχρώσεις του χρώματος ή/και με το κόκκινο και να αφήσετε για λίγο αργότερα τους περίπλοκους και πιο «δύσκολους» συνδυασμούς. Μόλις το πετύχετε θα το λατρέψετε.

5. Λατρεύουμε ιδιαίτερα την ανάμειξη δύο ή περισσοτέρων έντονων χρωμάτων. Το ροζ μοιάζει υπέροχο με το μπλε, το κίτρινο αλλά και το πορτοκαλί. Το μυστικό για να πετύχετε αυτό το «πάντρεμα» είναι να κινηθείτε σε ίδιες αποχρώσεις των χρωμάτων που θα επιλέξετε. Ξεκινήστε από τα pastels που κρύβουν μέσα τους μία ηρεμία και «απαλότητα».

6. Είναι λογικό πολλές από εσάς να προτιμάτε το minimal style αλλά παρόλα αυτά να θέλετε να ακολουθείτε τις τάσεις. Μην ανησυχείτε καθόλου, καθώς για όλα υπάρχει λύση. Επιλέξτε να δημιουργήσετε neutrals looks, όπως το λευκό ή το μαύρο, και ολοκληρώστε μ’ ένα έντονο αξεσουάρ όπως είναι οι τσάντες ή ακόμα ένα ζευγάρι υποδήματα που θα χαρίσουν λάμψη και θα απογειώσουν την εικόνα σας.

pink-3.jpg
Style du monde

7. Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα μπορείτε να δοκιμάσετε τις μεταλλικές ροζ εκδοχές. Υπάρχει ιδιαίτερη ποικιλία, γεγονός που θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει πολύ πιο εύκολα. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε αυτό το σχέδιο και στα βασικά κομμάτια του συνόλου σας, όπως είναι το παντελόνι. Ξεκινήστε να κάνετε την έρευνα και στη συνέχεια τους πειραματισμούς σας και είμαστε σίγουρες ότι στο τέλος δε θα μπορείτε να τα αποχωριστείτε.