fbpixel

Search icon
Search
Selena Gomez: Οι 10 καλύτερες beauty στιγμές της και πώς θα τις αντιγράψετε
BEAUTY PEOPLE

Selena Gomez: Οι 10 καλύτερες beauty στιγμές της και πώς θα τις αντιγράψετε

Η απόλυτη celebrity έμπνευση που χρειάζεστε σήμερα


Από το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο "Barney and Friends" μέχρι τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Alex Russo στο "Wizards of Waverly Place" του Disney Channel, η Selena Gomez αιχμαλώτισε τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο με την προσγειωμένη, χαλαρή εμφάνιση που διαθέτει. Το ακόμη καλύτερο είναι πως τις τελευταίες δύο δεκαετίες, η celebrity έχει αποδείξει την ευελιξία της σε κάθε τομέα καθώς έχει γίνει μια τραγουδίστρια που έφτασε στις κορυφές των chart, μπήκε στον τομέα της περιποίησης δημιουργώντας τη δική της σειρά αλλά και έγινε πρότυπο με πολλές από τις δηλώσεις της. Η εταιρεία της, Rare Beauty, δίνει έμφαση στην αυτοέκφραση και την ψυχική υγεία, ενώ διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από foundation, ρουζ και σκιές ματιών.

Γι' αυτόν τον λόγο συγκεντρώσαμε τις 10 top beauty στιγμές της και σας δίνουμε έμπνευση για την επόμενη έξοδό σας. 

Pink Girl

selena-gomez-JKaDy.jpg
@selenagomez

Ολοκληρωτικά μέσα στους τόνους του ροζ, αυτή η εμφάνιση είναι ακριβώς το αποτέλεσμα που θα σας φτιάξει τη διάθεση. Ένα μακιγιάζ που ταιριάζει σε άτομα που θέλουν να τονίσουν την πιο pinky πλευρά του εαυτού τους ενώ παράλληλα έχουν ένα έντονο αποτέλεσμα.

Monochrome

selena-gomez-Eo4x4.jpg
@selenagomez

Μία από τις top επιλογές που μπορείτε να κάνετε είναι αυτή του μονοχρωματικού μακιγιάζ. Διατηρώντας το και στα χρώματα της φθινοπωρινής σεζόν, το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει. Κινηθείτε σε γήινους, ήπιους τόνους και προσθέστε λίγο glitter για να κάνετε upgrade στο τελικό αποτέλεσμα.

Hot Red 

selena-gomez-obCTq.jpg
@selenagomez

Ένα τολμηρό κόκκινο κραγιόν θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και θα κάνει την εμφάνιση σας απόλυτα bold. Είναι statement, από μόνο του, και έχει τη δύναμη να ενισχύσει ένα look χωρίς να προσπαθήσετε παραπάνω. Επιλέξτε το δικό σας αγαπημένο και «παίξτε» με τους τόνους.

The Eyes

Selena Gomez
@rarebeauty

Το cat eye αποτελεί μια προσθήκη που όλες οι celebrities κάνουν στη beauty ρουτίνα τους, ανά περιόδους. Χαρίζει αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα που μπορεί να επιτευχθεί είτε με gel eyeliner, είτε με ένα πινέλο με γωνία, είτε ακόμη και με ένα μολύβι eyeliner.

Blonde Moment

selena-gomez-huZh8.jpg
@rarebeauty
Όποιος χρωματισμός του ξανθού και αν σας αρέσει, μπορείτε να τον τολμήσετε. Δεν έχει σημασία αν είστε φυσικές ξανθιές ή μελαχρινές, το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε με την colorist σας αυτό που ταιριάζει στους τόνους σας.

Natural Beauty

rare-beauty.jpg
@rarebeauty

Το #wokeuplike look που βλέπετε στις αγαπημένες σας celebrities είναι μια από τις top επιλογές -και- αυτής της σεζόν. Έχει την ιδιότητα να σας μεταμορφώνει το πρόσωπο ενώ παράλληλα δείχνει απόλυτα φρέσκο και φυσικό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια διακριτική βάση, λίγο ρουζ και φυσικά mascara

Cute Curls

Selena Gomez
@selenagomez

Οι μπούκλες είναι ένα χτένισμα που κάθε γυναίκα που θέλει να εντυπωσιάσει, επιλέγει. Μπορεί να βγάλει από μέσα σας την πιο έντονη πλευρά του εαυτού σας και να κάνει οποιοδήποτε look να μοιάζει bold. Επιλέξτε τις και δειτε τι πραγματικά ταιριάζει σε εσάς. Από τα χαλαρά κύματα μέχρι τους έντονους Hollywood-κυμματισμούς, είναι όλα υπέροχα.

Retro Romance

selena-gomez-mWpKW.jpg
@selenagomez

Μια '80s πραγματικότητα με έντονα χρώματα, διαφορετικές αποχρώσεις, μάγουλα που ξεχωρίζουν και φουσκωμένα μαλλιά μπορεί να γίνει η δική σας επιλογή. Τολμήστε ένα παρόμοιο look και να είστε βέβαιες πως θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα.

Flower Power

Selena Gomez
@selenagomez

Αναδείξτε την πιο girly πλευρά του εαυτού σας μέσα από απαλές makeup προτάσεις. Αν μάλιστα, επιθυμείτε να το πάτε ένα βήμα παραπάνω, η προσθήκη κάποιων αξεσουάρ στα μαλλιά θα σας κάνει να δείχνετε μοναδικές. Ροζ τόνοι, διακριτικό eyeliner στα μάτια και χείλη σε ίδιες αποχρώσεις, είναι το μυστικό.

Going For Gold

selena-gomez-HwJGZ.jpg
@rarebeauty

Ποιος είπε ότι η έντονη χρυσαφί σκιά είναι μόνο για τα Χριστούγεννα; Πλέον όπου όλα είναι αποδεκτά μπορείτε να δοκιμάσετε να εντάξετε ένα τέτοιο χρώμα στην καθημερινότητα σας και να τονίσετε μόνο την περιοχή των ματιών. Λίγη extra mascara δεν είναι ποτέ μια κακή επιλογή.