fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

Έντονες σκιές ματιών: Ποιες ξεχωρίζουμε τον φετινό χειμώνα

Δημιουργήστε τις εμφανίσεις των ονείρων σας


Έντονες σκιές ματιών: Ποιες ξεχωρίζουμε τον φετινό χειμώνα

Με τον κρύο καιρό να περιμένει στη γωνία, υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο οφείλουμε να μιλήσουμε: οι χειμερινές εμφανίσεις που βασίζονται στις σκιές. Ενώ η άνοιξη και το καλοκαίρι έχουν να κάνουν με το ελαφρύ μακιγιάζ, οι χαμηλές θερμοκρασίες απαιτούν εμφανίσεις που αναδεικνύουν το δράμα και χαρίζουν μια αίσθηση λίγο πιο ουσιαστική, όπως το αγαπημένο σας πουλόβερ. Και αν η πανδημία έχει κάνει τα καθημερινά σας makeup λίγο πιο απλά τότε η επερχόμενη εορταστική περίοδος θα σας δώσει μερικές ακόμη δικαιολογίες για να αγαπήσετε ξανά τις αστραφτερές παλέτες. Ωστόσο, το δραματικό δεν σημαίνει προβλέψιμο, και οι φετινές τάσεις στο μακιγιάζ του χειμώνα είναι κάθε άλλο παρά βαρετές.  

Συγκεντρώσαμε όλες τις χειμερινές εμφανίσεις μακιγιάζ και όλες τις αγαπημένες μας παλέτες που θα σας κάνουν να φαίνεστε μοναδικές.
Frosty Inner Corners
frosty-inner-corners-eye-makeup.webp
@overglowedit

Διακοσμήστε το αγαπημένο σας cat eye με ένα ποπ baby μπλε (ή παστέλ της επιλογής σας) στις εσωτερικές γωνίες. Όχι μόνο φωτίζει τα μάτια σας, αλλά είναι και ένας πολύ εύκολος τρόπος να φορέσετε ένα χρώμα που δεν σας τρομάζει. Για ακόμη μεγαλύτερη διάσταση, χρησιμοποιήστε μια πιο βαθιά εκδοχή της απόχρωσης για την επένδυση σας.

Soft Liner

soft-liner-makeup-eye.webp
@melissa.hernandez

Όσον αφορά τις τάσεις στο μακιγιάζ των ματιών, το 2021 έχει να κάνει με πιο λεπτές πλευρές. Μία από τις αγαπημένες μας εκδοχές της τάσης είναι να ανταλλάξετε την κλασική σας μαύρη επένδυση με ένα ζεστό καφέ το οποίο κάνει το look πιο απαλό και μαζί με τις nude αποχρώσεις στις σκιές προσθέτει μια πινελιά ζεστασιάς που όλοι θα εκτιμήσουν αυτή την εποχή του χρόνου. 

Golden Shimmer

eye-makeup-shimmery.webp
@laurapolko

Αν και το ένστικτό σας μπορεί να σας λέει να προτιμάτε πιο δροσερούς τόνους όταν ο καιρός είναι πιο δροσερός, μια χρυσή σκιά είναι μια όμορφη υπενθύμιση των ηλιόλουστων ημερών που έχουν φύγει. Ροδακινί ρουζ, highlighter σαμπάνιας και ένα ροζ γυμνό χείλος ολοκληρώνουν την εμφάνιση.

Classic Smoke

classic-smoke-makeup-eye.webp
@carlyy.fisher

Τίποτα δεν ταιριάζει με ένα LBD (ή ένα μεγάλο μαύρο πουλόβερ) όπως ένα κλασικό smokey eye. Οι αστραφτερές σκιές εστιασμένες στο καπάκι —όχι κάτω από τα μάτια σας— διατηρούν τα πράγματα μοντέρνα, όπως και το ελάχιστο μακιγιάζ σε όλο το υπόλοιπο πρόσωπο.

Two-Tone Eyes

eye-makeup.webp
@hollygowers

Γιατί να συμβιβαστείτε με μια απόχρωση όταν οι δύο μπορούν να δημιουργήσουν το τέλειο αποτέλεσμα; Για ένα υπέροχο απλό χειμωνιάτικο μακιγιάζ που σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση, χρησιμοποιήστε την πρώτη σας απόχρωση (πράσινη σε αυτήν την περίπτωση) για να ευθυγραμμίσετε τις εσωτερικές γωνίες σας. Στη συνέχεια, περάστε τη δεύτερη σκιά σας στο καπάκι σας. 

Blue Shadow

blue-shadow-eye-makeup.webp
@hollygowers

Με αυτή τη δροσερή λήψη της μπλε σκιάς ματιών θα αποκτήσετε ένα vibe νεότητας το οποίο όχι μόνο είναι τολμηρό αλλά μπορεί και να σας χαρίσει υπέροχο αποτέλεσμα. Διατηρώντας τα μάτια σας ματ, όχι αλλά όχι παγωμένα κάνει τελικά το beauty look σας να γίνεται ακόμη πιο bold.


 Romantic tone

Romantic tone

Palette primrose, Anastasia Beverly Hills, Sephora

BUY ME
 Zaa-Zaa Navy

Zaa-Zaa Navy

POP PowderGel Eyeshadows, Shiseido, Attica

BUY ME
 Wow moments

Wow moments

Eye Color Quad, Tom Ford, Hondos Center

BUY ME
 House of dreams

House of dreams

5 Couleurs Couture, Dior, Attica

BUY ME
 Rose Reflection

Rose Reflection

Eye Tint Liquid Eyeshadow, Armani, Hondos Center

BUY ME
 Full in love

Full in love

Be My Lover Mini Palette, Too Faced, Sephora

BUY ME