fbpixel

Search icon
Search
Blonde bomb: 6 υπέροχες αποχρώσεις που βρήκαμε στο Instagram
HAIR & NAILS

Blonde bomb: 6 υπέροχες αποχρώσεις που βρήκαμε στο Instagram

Τολμήστε να αλλάξετε τα δεδομένα


Ονομάστε το σκούρο ξανθό ή πείτε το dirty blonde. Όποιο όρο αναζήτησης και αν χρησιμοποιείτε για να βρείτε έμπνευση για το χρώμα των μαλλιών, ξέρουμε τι ψάχνετε: μια αρκετά ξανθιά απόχρωση που δεν είναι τόσο φωτεινή όσο η πλατίνα, τόσο ζεστή όσο μέλι ή τόσο σκοτεινή όσο το bronde, αλλά έχει στοιχεία από όλα αυτά τα colors. Είτε είστε νέα στα ξανθά, είτε απλώς θέλετε να κάνετε μια αλλαγή τότε παρακάτω θα βρείτε την κατάλληλη έμπνευση που θα σας δώσει το χρώμα των ονείρων σας. Άλλωστε, το ξανθό είναι και θα είναι η προσθήκη που θα επιμένει να δίνει το απόλυτο star quality σε κάθε σας εμφάνιση.

Cool Toned Blonde

blonde-hair-2o4pR.jpg
@laurapolko

Αν προτιμάτε μια λιγότερο έντονη εμφάνιση αλλά θέλετε πάλι να υπάρχει ένας ξανθός υπαινιγμός, σκεφτείτε να δείξετε στον hair stylist σας αυτή τη σκιά με ψυχρό τόνο. Παρόλα αυτά να είστε προσεκτικές καθώς μια τέτοια απόχρωση είναι όμορφη αλλά απαιτεί περισσότερη συντήρηση συγκριτικά με άλλες βαφές για να διατηρήσει το glow της. 

Dirty Honey Blonde

blonde-hair.jpg
@geooilhaircare

Δεν υπάρχει ακριβής ορισμός για τα dirty honey blonde μαλλιά, αλλά με την παραπάνω φωτογραφία σίγουρα θα βρείτε αυτό που ζητάτε. Ενώ ορισμένοι τόνοι συνδυάζονται καλά με διαφορετικές αποχρώσεις επιδερμίδας, το υπέροχο με αυτό το χρώμα είναι ότι είναι φτιαγμένο για να σας ταιριάζει όπως και αν είστε. Μάλιστα οι αντιθέσεις που δημιουργούνται στη ρίζα το κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστό.

Grown Out Bronde

blonde-hair-6tNUq.jpg
@wellahair

Το συνολικό αποτέλεσμα καθορίζεται από την τοποθέτηση διαφορετικών στρωμάτων. Εάν λοιπόν θέλετε ένα τέτοιο αποτέλεσμα γιατί αγαπάτε το σκούρο χρώμα στις ρίζες τότε αυτή η επιλογή είναι απόλυτα safe. Αν παρόλα αυτά θέλετε κάτι πιο έντονο τότε σίγουρα δεν είστε για εδώ. Μην ξεχνάτε όμως πως με αυτή την επιλογή θα μπορέσετε να προστατεύσετε τα ταλαιπωρημένα μαλλιά ενώ παράλληλα έχετε ένα εντυπωσιακό hair look.

Light Framing Color

blonde-hair-sarah-jessica-parker.jpg
@sarahjessicaparker

Για να φωτίσετε και να ζεστάνετε το δέρμα σας, ζητήστε από τον hair colorist να εστιάσει τις πιο φωτεινές ανταύγειες γύρω από το πρόσωπό σας. Αυτή η τεχνική θα δημιουργήσει την εντύπωση ότι έχετε συνολικά πιο ανοιχτόχρωμα μαλλιά ακόμα κι αν έχετε σκούρα βάση. Μια ακόμη επιλογή που δε θα ταλαιπωρήσει τη φθαρμένη τρίχα ενώ παράλληλα θα κάνει μια τέλεια μετάβαση από το καστανό στο ξανθό.

Blonde Color Transformation

blonde-hair-pVfsh.jpg
@katiecartwright901

Το θερμό ξανθό στην καλύτερη απόχρωση του είναι αυτό ακριβώς που βλέπετε στην εικόνα. H τάση αυτή δεν σταματάει ποτέ να εκπλήσσει είτε τη βλέπετε σε κοντά, είτε σε μακριά μαλλιά. Αν και το balayage έγινε γνωστό το 2014, από τότε αποτελεί το απόλυτο trend. Ο λόγος που μπορεί να τονίσει τα σωστά χαρακτηριστικά του προσώπου σας είναι ότι πετυχαίνει να διατηρήσει μια ισορροπία ανάμεσα στο σκούρο και στο ανοιχτό που αποσπά την προσοχή με τον καλύτερο, effortless τρόπο.

Neutral Base

cara-delevingne-blond-hair.jpg
@caradelevingne

Τα ξανθά με ουδέτερο τόνο της Cara Delevingne θα λειτουργούσαν σε μια ποικιλία χρωμάτων δέρματος. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που πολλοί hair colourists προτείνουν μια τέτοια, φυσική ξανθιά βάση ως το τέλειο χρώμα εκκίνησης για όσες αναζητούν την απόχωρση που θα τους ταιριάζει. Απαιτεί αρκετές γνώσεις από τον κομμωτή αλλά σίγουρα όταν το πετύχει θα έχετε το τέλειο αποτέλεσμα.