fbpixel

Search icon
Search
HAIR & NAILS

Θέλετε τις μπούκλες της J.Lo; 4 απλά βήματα για να τις πετύχετε μόνες σας

Απογειώστε το αγαπημένο μας χτένισμα


Θέλετε τις μπούκλες της J.Lo; 4 απλά βήματα για να τις πετύχετε μόνες σας

Οι μπούκλες αποτελούν ένα χτένισμα που άλλες αγαπάμε να βλέπουμε είτε πάνω μας είτε σε άλλες γυναίκες ή που αγαπάμε να μισούμε γιατί δε μπορούμε να τις πετύχουμε ποτέ όπως θα θέλαμε πραγματικά. Ωστόσο, σε αυτό το σημείο οφείλουμε να σας πούμε πως για να αποκτήσετε τα τέλεια κυματιστά μαλλιά που θα δείχνουν ταυτόχρονα και φυσικά, χρειάζεται να κάνετε τις σωστές κινήσεις. Άλλωστε, δε θέλει κόπο, αλλά τρόπο. Το ίδιο θέλησε να μας κάνει κατανοητό και η Jennifer Lopez με μια πρόσφατη φωτογραφία της στο Instagram δείχνοντάς μας τις μπούκλες που τις δημιούργησε ο hairstylist της, Chris Appleton. 

Εμείς, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε όλα τα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε μόνες σας στο σπίτι, τώρα που τα κομμωτήρια είναι κλειστά κι εσείς έχετε ανάγκη επειγόντως από ένα σέξι hairstyle. Plus, τα παρακάτω tips είναι τόσο εύκολα και γρήγορα, που δε θα χρειαστεί να περάσετε όλη σας τη μέρα μπροστά από έναν καθρέφτη!

screenshot-1-SeN3S.png

Image Source: @chrisappleton1

1. Λούστε τα μαλλιά σας

Το πρωταρχικό βήμα που πρέπει να ακολουθήσετε πριν κάνετε οποιαδήποτε άλλη κίνηση για να φτιάξετε τις μπούκλες σας είναι να λούσετε τα μαλλιά σας, ώστε να είναι φρέσκα κι έτοιμα για styling. Ωστόσο, εάν δεν έχετε τον χρόνο, μπορείτε πολύ απλά να ψεκάσετε στις ρίζες σας dry shampoo που θα τα φρεσκάρει στη στιγμή. Μόλις τελειώσετε με αυτό, στεγνώστε τα πολύ καλά είτε ανάποδα είτε κανονικά, για να μην τα κάψετε αργότερα με τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε τα curly hair σας.

2. Χρησιμοποιήστε την ισιωτική

Μέχρι πρότινος νομίζατε ότι για να κάνετε τις τέλειες μπούκλες χρειάζεστε κάποιο ειδικό ψαλίδι, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σας τονίσουμε ότι αντ' αυτού καλύτερα να χρησιμοποιήσετε την ισιωτική σας, αφού είναι πιο εύκολη στη χρήση. Είμαστε σίγουρες ότι όλες έχετε από μια. Χωρίστε λοιπόν τα μαλλιά σας σε τμήματα, για να διευκολυνθείτε και πιάστε από μια τούφα κάθε φορά. Τυλίξτε την από τη ρίζα γύρω από την ισιωτική σας και πηγαίνετέ την σιγά σιγά προς τα κάτω μέχρι να φτάσετε στην άκρη της και να την αφήσετε. Επαναλάβετε την ίδια κίνηση και στις υπόλοιπες τούφες.

screenshot-2-YwHen.png

Image Sorce: @jlo

3. Εξασφαλίστε διάρκεια

Αφού ολοκληρώσατε με το προηγούμενο βήμα, θα πρέπει να σταθεροποιήσετε το αποτέλεσμα και να του δώσετε παράλληλα διάρκεια. Ψεκάστε λοιπόν όλα σας τα μαλλιά με λακ για δυνατό κράτημα και αφήστε τα έτσι για μερικά λεπτά, μέχρι να απορροφηθεί πολύ καλά από την τρίχα το προϊόν. Εναλλακτικά, μπορείτε πολύ απλά να χρησιμοποιήσετε κάποιο gel μαλλιών, και ειδικά στις άκρες, για να αποφύγετε την ξηρότητα που προκαλεί η λακ. Η επιλογή είναι δική σας!

4. Χτενιστείτε

Αφού λοιπόν δημιουργήσατε πετυχημένα κι εύκολα τις μπούκλες σας, ήρθε η ώρα να τις... χαλάσετε. Ναι ναι, καλά διαβάσατε. Πάρτε μια χτένα, ιδανικά κάποια με μεγάλα και χοντρά δόντια, και ξεκινήστε να χτενίζετε τις μπούκλες σας από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Κάντε αυτή τη διαδικασία για μερικές φορές, μέχρι να δείτε ότι χάνουν το στημένο σχήμα τους και δείχνουν πιο φυσικές. Με αυτόν τον τρόπο, θα καταφέρετε να δημιουργήσετε ένα απόλυτα natural look και όλοι θα νομίζουν πως τα curly hair σας είναι δικά σας. Μόλις τελειώσετε, ξαναψεκάστε με λακ και απλώστε ένα θρεπτικό λάδι για λάμψη και κάπως έτσι θα μείνουν υγιή και όπως ακριβώς είναι μέχρι το επόμενο λούσιμό σας!

1

Θωρακίζει τις άκρες των μαλλιών

Kera - Solutions Lifeless Ends Serum για Ξηρά Μαλλιά, VICHY Buy me

2

Δυνατό κράτημα

BB. Strong Finish Hairspray, Bumble&Bumble, Sephora Buy me

3

Must-try

Blossom & Bloom Volumizing Shampoo, Briogeo, Sephora Buy me

4

Love it

Curl Defining Cream, Moroccanoil See more

5

Για λούσιμο express

Dry Shampoo Με Γαλάκτωμα Βρώμης, KLORANE, Hondos Center Buy me