fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Θέλετε βλέμμα που μαγνητίζει; 12 mascaras για να το πετύχετε στη στιγμή

Το πιο βασικό στοιχείο του makeup σας


Θέλετε βλέμμα που μαγνητίζει; 12 mascaras για να το πετύχετε στη στιγμή

Το απόλυτο tool που μπορεί να μεταμορφώσει κάθε σας εμφάνιση, με μια μόνο κίνηση, είναι η αγαπημένη σας mascara. Την κουβαλάτε παντού μαζί σας, την έχετε σε διαφορετικά χρώματα και αρκετές φορές την εφαρμόζετε χωρίς να τοποθετείτε τίποτα άλλο στο πρόσωπο σας. Με τις κλασικές να παραμένουν πάντα on top και με τις νέες κυκλοφορίες να δημιουργούν τις πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες, είναι σίγουρο πως θα θέλετε να δοκιμάσετε όλες τις προτάσεις που συγκεντρώσαμε παρακάτω. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, πως το βλέμμα σας μπορεί να γίνει ο απόλυτος σύμμαχος μέρα και νύχτα. Τονίστε το, αγαπήστε το, χρησιμοποιείστε το.

mascara.jpg

The products

Epic Curl Vegan Lash Primer, KVD Beauty: Πριν από οποιοδήποτε προϊόν, οφείλετε να εφαρμόσετε ένα primer βλεφαρίδων που χαρίζει εντυπωσιακή ανόρθωση και καμπύλες, ενώ η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με σκόνη μπαμπού. Χωρίς να προκαλεί φθορές και χωρίς να απαιτείται η χρήση εργαλείων θα γίνει ο δικό σας σύμμαχος.

Lash Sensational Sky High Mascara, Maybelline: Τη "Sky high mascara" για πλούσιο όγκο και αξεπέραστο μήκος θα την εφαρμόσετε ξανά και ξανά. Με βουρτσάκι "πύργο" φτάνει σε κάθε βλεφαρίδα και προσφέρει όγκος και μήκος από τη ρίζα έως τις άκρες. Μάλιστα, έχοντας σύνθεση εμπλουτισμένη με εκχύλισμα bamboo και μικροίνες για αυθεντικό όγκο στις βλεφαρίδες θα σας χαρίσει αποτέλεσμα που διαρκεί.

Super Fan Mascara, Smashbox: Ανυψώνει τις βλεφαρίδες και χαρίζει μήκος και όγκο που διαρκεί για 12 ώρες. Το βουρτσάκι ακριβείας 360°απλώνει το προϊόν σε όλο το μήκος των βλεφαρίδων, ενώ το απαλό χτενάκι χαρίζει μοναδικό μήκος και στυλ. Ο σύγχρονος και αέρινος όγκος δημιουργεί πιο μακριές, πλούσιες και ανάλαφρες βλεφαρίδες που παραμένουν αναλλοίωτες χωρίς τους ενοχλητικούς κόμπους. Για ακόμη περισσότερο όγκο, απλώστε πρώτα στο άνω μέρος των βλεφαρίδων, και στη συνέχεια περάστε τις από κάτω.

 How to start

How to start

Epic Curl Vegan Lash Primer, KVD Beauty, Sephora

 Max volume

Max volume

Lash Sensational Sky High Mascara, Maybelline

SEE MORE
 Red passion

Red passion

Super Fan Mascara, Smashbox

BUY ME

Beautiful Lash Mascara, Sephora: H τάση απαιτεί στροφή στις sustainable επιλογές και η μάσκαρα της SEPHORA COLLECTION με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης που είναι εμπλουτισμένη με πυκνωτική σκόνη μπαμπού και θρεπτικό λάδι αβοκάντο είναι η ιδανικότερη. Ο όγκος των βλεφαρίδων, που δημιουργεί, είναι απίστευτα απαλός και ελαφρύς, προσφέροντας διαρκή άνεση!  Μάλιστα, αν έχετε ευαίσθητα μάτια, η χωρίς άρωμα, vegan φόρμουλα είναι κατάλληλη για εσάς. 

Mascara Volume Effect Faux Cils, Yves Saint Laurent: Αφήστε τα μάτια σας να ζήσουν τον θρύλο της εικονικής mascara YSL. Η πρώτη mascara YSL με αποτέλεσμα ψεύτικων βλεφαρίδων σε αυτό το καφέ χρώμα θα σας χαρίσει μήκος, όγκο και καμπύλες με ένα μόνο πέρασμα. Η καλύτερη περιποίηση για τις βλεφαρίδες με ξαναδουλεμένη σύνθεση για να παραμένει αναλλοίωτη μέχρι την τελευταία σταγόνα.

Black Volcanic Minerals Professional Volume Mascara, Korres: Εντυπωσιακός όγκος και έντονο χρώμα πλούσια μάσκαρα που γεμίζει τις βλεφαρίδες χωρίς να τις βαραίνει. Εμπλουτισμένη με τονωτικά ιχνοστοιχεία, εκχύλισμα Βαμβακιού, πολυμερή Ηλίανθου και Σταφύλι που δυναμώνουν και φροντίζουν τις βλεφαρίδες


Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara, Estee Lauder: Η "Sumptuous Extreme" δημιουργεί εξωπραγματικό όγκο, ανορθώνει και 'γυρνάει' τις βλεφαρίδες για τολμηρό αποτέλεσμα ψεύτικων βλεφαρίδων. Το βλέμμα φαίνεται πιο φωτεινό, πιο ανοιχτό, πιο ελκυστικό. Η σύνθεση της είναι ένα σύμπλοκο τριών υψηλής απόδοσης ινών σε μια ελαφριά-αφρώδη βάση που πολλαπλασιάζει και μεγεθύνει την όψη των βλεφαρίδων.

mascara.jpg

They ' re Real! Magnet, Benefit Cosmetics: Εάν αυτό που σας λείπει είναι το μήκος, τότε η "They’re Real! Magnet" είναι αυτή που θα κάνει -με τη μαγνητική της δύναμη- το θαύμα που θέλετε. Με διάρκεια έως και 36ώρες και χαρίζοντας έως και 40% μεγαλύτερες βλεφαρίδες θα εντυπωσιάσει εσάς και τους γύρω σας. Το πρωτοποριακό με μαγνητικά φορτισμένο πυρήνα τραβάει τη φόρμουλα του από τις άκρες των βλεφαρίδων για εξαιρετικό μήκος αλλά και γύρισμα. Οι ειδικά σχεδιασμένες τρίχες ZigZag είναι στρατηγικά τοποθετημένες ώστε να διαχωρίζουν και να ορίζουν τις βλεφαρίδες.

Twist Brush Waterproof Mascara, Dolce Diva, Kiko Milano: Μακραίνει, δίνει όγκο και ενισχύει την καμπυλότητα των βλεφαρίδων με διπλό απλικατέρ. Μάλιστα, η ελεγμένη αδιάβροχη σύνθεση της την κάνει ιδανική για ενίσχυση του όγκου, του μήκους και του καθορισμού των βλεφαρίδων σας. Ξεχωρίζει γιατί το νέο, δύο άκρων βουρτσάκι της ενισχύει το μήκος και τον όγκο των βλεφαρίδων σας, για βλέμμα αισθησιακό που μαγνητίζει. 

Eye Opening Mascara, Bobbi Brown: Η "Eye Opening Mascara" της Bobbi Brown προσφέρει μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες για ένα έντονο look που θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι σε συνδιασμο με την πλούσια υφή θα ανασηκώσει τις βλεφαρίδες σαςκαι το πολύ σκούρο μαύρο χρώμα θα δώσει ένταση με μεγάλη διάρκεια για έντονο βλέμα. Όσο για τη gluten-free συνθεσή της, αυτή είναι που την κάνει ακόμη πιο ποθητή.

Monsieur Big Mascara Chiara Ferragni Collection, Lancome: Η Chiara Ferragni παρουσίασε την Collection, με το εμβληματικό Flirting Eyes λογότυπο δημιουργώντας έναν ακόμη λόγο για να τη λατρέψετε. Είναι τα καθημερινά απαραίτητα για το μακιγιάζ της αποκλειστικά σχεδιασμένα για την Lancôme Paris!

Pump ’N’ Volume Hd, Diorshow: Η πρώτη μάσκαρα από τον Dior, που μία πίεση στην συσκευασία της είναι αρκετή για να προσφέρει άμεσο όγκο XXL σε κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά, για ανορθωμένο, πυκνό αποτέλεσμα, κυκλοφορεί με βελτιωμένη σύνθεση. To μπλε χρώμα της θα σας βάλει στο απόλυτα καλοκαιρινό mood. 

 Vegan choice

Vegan choice

Beautiful Lash Mascara, Sephora

BUY ME
 Rich brown

Rich brown

Mascara Volume Effect Faux Cils, Yves Saint Laurent, Attica

BUY ME
 XL results

XL results

Black Volcanic Minerals Professional Volume Mascara, Korres, Hondos Center

BUY ME
 40% longer

40% longer

They ' re Real! Magnet, Benefit Cosmetics, Sephora

BUY ME
 Dual action

Dual action

Twist Brush Waterproof Mascara, Dolce Diva, Kiko Milano

BUY ME
 Black magic

Black magic

Eye Opening Mascara, Bobbi Brown

BUY ME
 Black opium

Black opium

Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara, Estee Lauder, Hondos Center

BUY ME
 Fashion addict

Fashion addict

Monsieur Big Mascara Chiara Ferragni Collection, Lancome, Attica

BUY ME
 Blue moon

Blue moon

Pump ’N’ Volume Hd, Diorshow, Hondos Center

BUY ME