fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

Selena Gomez: Πώς θα πετύχετε το cat eye της που είναι το απόλυτο trend

Η celebrity έμπνευση που χρειάζεστε σήμερα


Selena Gomez: Πώς θα πετύχετε το cat eye της που είναι το απόλυτο trend

H Selena Gomez δεν ανεβάζει συχνά selfies στο instagram, αλλά όταν συμβαίνει, όλοι δίνουν προσοχή. Όταν πρόκειται για τον Gomez, είναι πάντα κάτι περισσότερο από μια απλή φωτογραφία. Άλλες φορές κάνει το ντεμπούτο της με ένα φρέσκο ​​χτένισμα από τη συνεχώς μεταβαλλόμενη εναλλαγή της εμφάνισης της, άλλες αφορά τα προϊόντα της Rare Beauty και άλλες φορές ποστάρει στιγμιότυπα από το νέο της ακυκλοφόρητο τραγούδι. Αλλά αυτό που όλοι περιμένουν είναι το αψεγάδιαστο cat eye που τη χαρακτηρίζει. Αποτελώντας την απόλυτη χειμερινή αλλά και καλοκαιρινή προσθήκη στο μακιγιάζ είναι βέβαιο πως και εσείς θα θέλετε να αντιγράψετε. Έτσι, παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα τα βήματα.

cat-eye-selena-gomez.webp

Οι πρώτες πληροφορίες

Το cat eye μακιγιάζ είναι ένα κλασικό βλέμμα ματιών που μπορεί να είναι δύσκολο να το κάνετε σωστά. Αυτό που κάνει το δυσκολεύει είναι ότι η εφαρμογή και η τοποθέτησή σας μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με το σχήμα των ματιών σας, επομένως είναι σημαντικό να μάθετε πώς να "εργάζεστε" με αυτό που έχετε. Ωστόσο, οπλισμένες με το αγαπημένο σας eyeliner με gel και γωνιακό πινέλο, μολύβι eyeliner ή αδιάβροχο υγρό eyeliner, μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη εμφάνιση eyeliner που βελτιώνει το φυσικό σχήμα των ματιών σας. Απλώς θυμηθείτε να έχετε διαθέσιμο προϊόν ντεμακιγιάζ και βαμβακερές μπατονέτες για να καθαρίσετε τυχόν λάθη που μπορεί να συμβούν στο δρόμο σας προς το τέλειο cat eye.

1. Προετοιμάστε την περιοχή των ματιών

Χρησιμοποιήστε concealer ή primer για σκιές ματιών κάτω από τα μάτια και στα βλέφαρά σας για να δημιουργήσετε μια λεία, ομοιόμορφη βάση για το μακιγιάζ σας και να το βοηθήσετε να "κολλάει" καλύτερα. Κάντε curl στις βλεφαρίδες, αν θέλετε. (Κρατήστε το concealer κοντά για να διορθώσετε τυχόν λάθη.)

2. Βάλτε μια σκιά ματιών, εάν θέλετε

Δοκιμάστε μια πιο διακριτική απόχρωση εάν θέλετε το eyeliner σας να ξεχωρίζει ή χρησιμοποιήστε μια πιο σκούρα απόχρωση εάν θέλετε να το κάνετε full glam και να συνδυάσετε ένα smoky eye με το cat eye σας.

3. Κάντε την πρώτη γραμμή

Σχεδιάστε μια κοντή, λεπτή γραμμή από την εξωτερική γωνία του ματιού προς τα πάνω προς το τέλος του φρυδιού σας σε γωνία 45 μοιρών. Οι 45 μοίρες λειτουργούν για τα περισσότερα σχήματα ματιών, αλλά δεν προσφέρουν πάντα τέλειο αποτέλεσμα. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη δημιουργία μιας ομαλής γραμμής, δοκιμάστε να κάνετε μια σειρά από μικρές κουκκίδες και στη συνέχεια να τις συνδέσετε. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι κολλητικής ταινίας ως οδηγό.

selena-gomez-cat-eye.jpg

4. Κάντε το σωστό περίγραμμα 

Ένα μυστικό των makeup artists είναι πως το τελικό αποτέλεσμα χωρίς να βάψετε τη γραμμή των βλεφαρίδων από μέσα δε θα μοιάζει ποτέ ολοκληρωμένο. Χρησιμοποιώντας υγρό eyeliner, τραβήξτε μια λεπτή γραμμή κατά μήκος του άνω βλεφάρου, ακολουθώντας τη φυσική καμπύλη της γραμμής των άνω βλεφαρίδων σας από την εσωτερική γωνία του ματιού σας έως την εξωτερική γωνία του ματιού σας. Κάντε το ίδιο για την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων. 

5. Δημιουργήστε τις γραμμές των βλεφαρίδων

Συνδέστε το φτερό σας με τις πάνω και κάτω γραμμές των βλεφαρίδων σας με ομαλές, καμπύλες γραμμές. Συμπληρώστε τυχόν κενά με περισσότερο eyeliner.

 Sparkling Brown

Sparkling Brown

Diorshow 24H* Stylo, Dior, Attica

BUY ME
 Black goddess

Black goddess

MicroLiner Ink, Shiseido, Attica

BUY ME
 Precision mode

Precision mode

Long Lasting Eyeliner High Precision Brush, Sephora Collection, Sephora

BUY ME
 Noir Intense

Noir Intense

Le Stylo Waterproof, Lancome, Attica

BUY ME
 Not pink

Not pink

Better Than Sex Waterproof Eyeliner, Too Faced, Sephora

BUY ME
 Mat result

Mat result

Roller Liner Eyeliner, Benefit, Sephora

BUY ME