fbpixel

Search icon
Search
Master of Colours: Οι τρόποι για να εντάξετε σωστά τα χρώματα στις εμφανίσεις σας
STYLING TIPS

Master of Colours: Οι τρόποι για να εντάξετε σωστά τα χρώματα στις εμφανίσεις σας

Απογειώστε τη διάθεσή σας με μία μόλις κίνηση


Αναζητάτε έναν τρόπο για να απογειώσετε την ψυχολογία σας ανά πάσα στιγμή; Τα χρώματα που θα επιλέξετε να φορέσετε θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο σ' αυτήν την προσπάθεια. Τα bold colours έχουν μετατραπεί σε απαραίτητα στοιχεία της γκαρνταρόμπας μας κι όπως όλα δείχνουν ήρθαν για να μείνουν. Ωστόσο καταλαβαίνουμε πως για πολλές από εσάς η ένταξη τους στα καθημερινά σας σύνολα αποτελεί μία απαιτητική διαδικασία -ειδικότερα αν σας χαρακτηρίζει ένα πιο minimal style- πόσο μάλλον η επιτυχία του colour blocking. 

Παρακάτω θα ανακαλύψετε τα πιο εύκολα styling tips για να χαρίσετε χρώμα στην εικόνα σας, με τον σωστό τρόπο!

1. Προσθέστε λίγο μαύρο 

oumayma-elboumeshouli-is-seen-wearing-green-coat-white-news-photo-1628875993.jpg

Το πράσινο ανήκει αδιαμφισβήτητα στις top αποχρώσεις της SS22 season. Ο πιο ασφαλής τρόπος για να το φορέσετε; Επιλέξτε ένα green jacket -bomber, leather, trench- συνδυάστε το με μαύρα στοιχεία, όπως black tailored pants αλλά και αξεσουάρ στην ίδια απόχρωση και παρουσιάστε μία statement εμφάνιση χωρίς να χρειαστεί να παντρέψετε πολλά χρώματα μεταξύ τους. Το πανωφόρι σας θα είναι κι αυτό που θα μαγνητίσει τα βλέμματα και θα κερδίσει την προσοχή. Σε περίπτωση που θέλετε να αυξήσετε τη δυναμική της εικόνας σας και να προσθέσετε μία ακόμα χρωματική πινελιά, το πράσινο ταιριάζει εξαιρετικά με το πορτοκαλί και το κίτρινο κι εμείς σας προτείνουμε να τα επιλέξετε στα παπούτσια σας. 

2. Head to toe

w950-q65-n6lRQ.jpeg

Αν ρωτάτε ποια κατηγορία θα επιλέγαμε, θα σας απαντούσαμε, χωρίς δεύτερη σκέψη πως η συγκεκριμένη έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Δεν υπάρχει κάτι πιο εντυπωσιακό από ένα bright tonal look. Αν ανήκετε στους αρχάριους, τότε ένα κοστούμι θα σας «λύσει» τα χέρια. Κινηθείτε σε «πλούσιες» αποχρώσεις που θα σας χαρίσουν κομψότητα και παράλληλα θα μπορέσουν να σας συνοδεύσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το κίτρινο ανήκει σίγουρα σ' αυτές. Οι γραμμές που θα επιλέξετε φροντίστε να είναι πιο loose για να απογειώσετε το coolness. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, σε περίπτωση που επιθυμείτε πιο «ήσυχα» looks, τα παστέλ χρώματα, όπως το γαλάζιο είναι ιδανική επιλογή. Από την άλλη πλευρά, τα bold coloured accessories σίγουρα θα προσθέσουν πόντους. 

3. Bold knits 

w950-q65-1-DYPUV.jpeg

Χάρη στην άνεση αλλά και στην ευελιξία που προσφέρουν τα πλεκτά tops αλλά και τα cardigans είναι συχνή επιλογή και κατά τη διάρκεια της άνοιξης. Μπορούν να συνδυαστούν σχεδόν με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και να μας συνοδεύσουν σε day-to-night εμφανίσεις. Για να εντάξετε τα έντονα χρώματα στην εικόνα σας, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα bold knitwear και να το «παντρέψετε» με το basic denim σας. Ένα ζευγάρι αθλητικά ή loafers θα ολοκληρώσουν το all day long look. Για να δημιουργήσετε αντιθέσεις επιλέξτε μαύρα αξεσουάρ, όπως μία tote bag.  

4. Easy tailoring 

274935374-520096839756415-5001670277818125251-n.jpg
Image source: @karodall

Ο συνδυασμός χρωμάτων στα office-ready staples είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνετε update στη γκαρνταρόμπα σας. Το έντονο ροζ εκτός του ότι είναι must, ταιριάζει υπέροχα και με άλλες αποχρώσεις, όπως το μπλε, το κίτρινο, το πορτοκαλί ακόμα και το κόκκινο. Ένα tailored trouser θα σας συντροφεύσει σε πολλές περιστάσεις και στα after work drinks σας. Επενδύστε σ' ένα τέτοιο κομμάτι και πειραματιστείτε με τους συνδυασμούς του. Μη διστάσετε να κινηθείτε σε έντονες επιλογές και στα αξεσουάρ σας από την τσάντα μέχρι τα headpieces σας. Προσθέσετε κοσμήματα για περισσότερη λάμψη αλλά και για μια εμφάνιση για κάθε ώρα της ημέρας. 

5. Mix with neutrals

275806509-540273823993797-1009828232866776108-n.jpg
Image source: @laura_eguizabal

Τα neutrals αποτελούν τα ιδανικά θεμέλια για να χτίσετε ένα καταπληκτικό look κι αυτή η άποψη δεν ήταν ποτέ πιο επίκαιρη από τώρα που κυριαρχούν τα έντονα χρώματα. Προτιμήστε ένα bold set ή one piece items, όπως τα φορέματα και ολοκληρώστε την εικόνα σας με ουδέτερα outerwears. Η all time classic beige καμπαρντίνα είναι αυτό που ψάχνετε. Μετά το πράσινο, το πορτοκαλί είναι πολύ hot για τη φετινή άνοιξη. Τα white shoe designs θα σας χαρίσουν ιδιαίτερη ευελιξία, όπου κι αν βρίσκεστε.