fbpixel

Search icon
Search
Kate Middleton: Εμφανίστηκε με Alexander McQueen φόρεμα εμπνευσμένο από την Αρχαία Ελλάδα
PEOPLE & MOMENTS

Kate Middleton: Εμφανίστηκε με Alexander McQueen φόρεμα εμπνευσμένο από την Αρχαία Ελλάδα

H δούκισσα του Cambridge στο red carpet των Earthshot Prize


Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William έκαναν ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στην εκδήλωση για την απονομή των Earthshot Prize βραβείων για την προστασία του περιβάλλοντος. Ένα event που απέδειξε για ακόμα την ευαισθητοποίηση του royal ζευγαριού σε θέματα που αφορούν στο καλό του πλανήτη.

Μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων που κατάφεραν να ξεχωρίσουμε στο green carpet -λόγω της περίστασης- η Kate και ο William κατάφεραν να τραβήξου όλα τα βλέμματα και να γίνουν talk of the town σε ανύποπτο χρόνο.

Άλλη μια φορά που δούκισσα του Cambridge έγινε, χωρίς καν να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια, πρωταγωνίστρια στις media πλατφόρμες, περνώντας και πάλι το δικό της μήνυμα μέσα από την εμφάνισή της και δίνοντάς μας να καταλάβουμε πως είναι σημαντικό τα ρούχα να ανακυκλώνονται, συμβάλλοντας στην προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος.

Το grecian chic Alexander McQueen φόρεμα

3823a6d9-095c-4948-84b7-f59367717d90.jpg

Το βασιλικό ζευγάρι επέλεξε να εμφανιστεί με κομμάτια που σέβονται το περιβάλλον, όπως όριζε και το πρωτόκολλο της βραδιάς. Η δούκισσα του Cambridge μάς έχει συνηθίσει στο να «ανακυκλώνει» τα ρούχα, χωρίς να τα επιλέγει απλά και μόνο για μια εμφάνιση. Έτσι, λοιπόν, και χθες προτίμησε ένα φόρεμα που είχε φορέσει και στο παρελθόν, το grecian chic Alexander McQueen dress. Ένα εντυπωσιακό item, με το οποίο την είχαμε δει και σε ένα μεγάλο event των BAFTA στο Los Angeles το 2011.

Πάντα minimal, απόλυτα προσεγμένη και υπέρκομψη, η δούκισσα του Cambridge συνδύασε το φόρεμα με διαφορετικά αξεσουάρ αυτήν τη φορά, πραγματοποιώντας το κατάλληλο upgrade. Συγκεκριμένα, ανέδειξε το φόρεμα με μια λαμπερή ζώνη αλλά και τα αγαπημένα της διαμαντένια Kiki McDonagh σκουλαρίκια που είχε φορέσει στον γάμο της αδελφής, Pippa Middleton.

Ο πάντοτε κομψός πρίγκιπας William

616cd56fce1efimage.jpg

Όσο για τον πρίγκιπα William, επέλεξε ένα πράσινο βελούδινο σακάκι που συνδύασε με ένα μαύρο ζιβάγκο και μαύρο παντελόνι, outfits που ήδη είχε στην γκαρνταρόμπα του αφού είχε ζητηθεί από όλους τους καλεσμένους να μην αγοράσουν νέα ρούχα για την εκδήλωση.

Ωστόσο, ο ίδιος μάς έχει συνηθίσει σε απίστευτα κομψές εμφανίσεις, που ταιριάζουν με το image του και φανερώνουν τη βασιλική του θέση. Και οι δύο μάς ενέπνευσαν για το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε λαμπερές formal εμφανίσεις ακόμα και με κομμάτια που ήδη έχουμε επιλέξει να φορέσουμε.

Οι λεπτομέρειες του event

image-c9TyN.jpg

Ως τιμητικοί καλεσμένοι της βραδιάς, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge έφτασαν τελευταίοι στην εκδήλωση με τον διευθυντή του Royal Foundation, αλλά και την CEO του Earthshot Prize να τους υποδέχονται με χαμόγελο στο πρόσωπό τους.

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν οι Clara Amfo και Dermot O'Leary, ενώ στη σκηνή ανέβηκαν για να παρουσιάσουν τα βραβεία, μεταξύ άλλων, ο David Oyelowo, η Emma Watson, αλλά και η Emma Thompson που δήλωσε ότι φόρεσε για τη βραδιά το ίδιο outfit που φορούσε την τελευταία φορά που συνάντησε τον πρίγκιπα William. Μάλιστα, τραγούδησαν οι Coldplay, Ed Sheeran, Yemi Alade, KSI και Shawn Mendes, ενώ ο Sir David Attenborough μίλησε για τη σημασία του βραβείου.

image-QK5Ed.jpg


Όπως μαθαίνουμε, από τους 15 φιναλίστ της βραδιάς, πέντε νικητές θα ανακοινωθούν, ένας για κάθε κατηγορία (προστασία της φύσης, καθαρισμός της ατμόσφαιρας, αναβιώση των ωκεανών, χτίσιμο ενός κόσμου χωρίς απόβλητα και επιδιόρθωση του κλίματος) οι οποίοι θα λάβουν 1.3 εκατομμύρια δολάρια με σκοπό να εξελίξουν τη δουλειά τους.

Με πρωτοβουλία του ίδιου του πρίγκιπα William, το Earthshot θα δίνει αυτήν την ευκαιρία σε 5 νικητές κάθε χρόνο έως το 2030. Για να καταλήξει σε αυτό, ο δούκας εμπνεύστηκε από το πρόγραμμα του John F.Kennedy "Moonshot" που είχε ενώσει εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο με κοινό στόχο την προσελήνωση.

Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, το βασιλικό ζευγάρι μάς έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους κινήσεις, φανερώνοντας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την αγάπη τους για το περιβάλλον και συμβάλλοντας με κάθε πιθανό μέσο για την προστασία του.