fbpixel

Search icon
Search
Αυτά είναι τα πιο hot diet & fitness tips της Kate Middleton για μία καλλίγραμμη σιλουέτα
BEAUTY PEOPLE

Αυτά είναι τα πιο hot diet & fitness tips της Kate Middleton για μία καλλίγραμμη σιλουέτα

Ακολουθείστε τα και κι αποκτήστε το σώμα των ονείρων σας


Η Kate Middleton μονοπωλεί το ενδιαφέρον σε κάθε δημόσια παρουσία της, με ή χωρίς τον Prince William. Οι στιλιστικές της επιλογές αποτελούν συχνά θέμα συζήτησης κι όλοι σχολιάζουν τις iconic εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει κατά καιρούς. Εξίσου μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για το κομμάτι της διατροφής που ακολουθεί, καθώς διαθέτει ένα καλλίγραμμο και καλογυμνασμένο κορμί, ακόμη μετά και τις εγκυμοσύνες της. Η ίδια, έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για τις διατροφικές της συνήθειες κι εμείς σας παρουσιάζουμε σήμερα μερικά από τα πιο hot tips της Δούκισσας του Cambridge, που πρέπει να ακολουθήσετε κι εσείς φέτος το καλοκαίρι, αν θέλετε να δείτε το σώμα σας να μεταμορφώνεται χωρίς να στερηθείτε τίποτα.

Κρατήστε σημειώσεις!

Smoothie lover

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα υγιεινό και δυναμωτικό πρωινό. Η Kate Middleton δίνει ιδιαίτερη σημασία στο πρώτο γεύμα της ημέρας και φροντίζει να περιλαμβάνει αυτό όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός της. Είναι λάτρης των smoothies και συνήθως, ξεκινάει τη μέρα της με ένα δροσερό ρόφημα. Τοποθετεί σε ένα blender σπανάκι, κόλιανδρο, φρέσκα ή κατεψυγμένα μούρα, μία κουταλιά σπιρουλίνα και matcha powder, τα χτυπάει για μερικά δευτερόλεπτα κι απολαμβάνει το πρωινό της.

88246812-3307404639273249-2189575754093746876-n.jpg

Healthy snacks

Όπως όλοι, έτσι κι η Δούκισσα του Cambridge έχει λιγούρες μέσα στην ημέρα, ωστόσο φροντίζει να μένει μακριά από “ανθυγιεινές” επιλογές. Για παράδειγμα, όταν θέλει κάτι γλυκό, επιλέγει ένα snack με μούρα και almond milk, ενώ γενικότερα προτιμάει τροφές που είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά. Αγαπάει τις πράσινες σαλάτες, αλλά και τα φρέσκα φρούτα εποχής, που αποτελούν βασικό κομμάτι της καθημερινής της διατροφής.

Fruits & salads

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι διαθέτει μία λαμπερή επιδερμίδα. Η Kate δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις τροφές που καταναλώνει, γνωρίζοντας ότι έτσι βοηθάει σε σημαντικό βαθμό και το δέρμα της. Ένα από τα πράγματα που απολαμβάνει αρκετά συχνά κι ιδιαιτέρως το καλοκαίρι, είναι οι δροσιστικές σαλάτες με καρπούζι, σπανάκι ή μαρούλι και goji berries, ενώ αγαπάει το tabbouleh είτε για το μεσημεριανό της γεύμα, είτε για το βραδινό.

72686480-1323243481132972-9057505182712774480-n.jpg

Spicy foods

Η Δούκισσα του Cambridge λατρεύει τις έντονες γεύσεις, αλλά προσπαθεί να μένει μακριά από το extra αλάτι, γι’ αυτό και τις περισσότερες φορές προσθέτει πολλά μπαχαρικά στα γεύματά της, προκειμένου να είναι νόστιμα, αλλά να παραμένουν υγιεινά κι ισορροπημένα. Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια στο πλαίσιο συνέντευξής της στο παρελθόν, δε φοβάται τα καυτερά μπαχαρικά, τα οποία σύμφωνα με τους ειδικούς επιταχύνουν τον μεταβολισμό και συμβάλλουν στην καύση του λίπους.

Water

Γνωρίζει καλά πόσο σημαντικό είναι το νερό, τόσο για τον οργανισμό, όσο και για το δέρμα κι γι’ αυτό αποτελεί σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς της. Πίνει τουλάχιστον 6-7 ποτήρια μέσα στην ημέρα και προσπαθεί να βρίσκει αρκετές εναλλακτικές, ώστε να μην το βαριέται. Συνήθως προσθέτει σε αυτό μία φέτα λεμόνι, grapefruit ή μερικά βατόμουρα, για να είναι πιο γευστικό.

83952800-144463550357742-533803915071896526-n.jpg


Exercise

Εκτός από το γεγονός ότι προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της, η Kate Middleton ασκείται τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα. Μάλιστα, δεν ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής, αλλά πειραματίζεται και δουλεύει συστηματικά, όλα τα σημεία του σώματός της. Το πρόγραμμά της μπορεί να περιλαμβάνει μία ώρα CrossFit, pilates ή yoga, ενώ άλλες ημέρες επιλέγει απλά ένα fitness program με βάρη και μηχανήματα στο γυμναστήριο. Όταν δεν προλαβαίνει να κάνει τίποτα από τα παραπάνω, βρίσκει μερικά λεπτά για έναν γρήγορο περίπατο στη φύση ή κάνει ποδήλατο για περίπου μισή ώρα.

Φωτογραφίες: @dukeandduchessofcambridge