fbpixel

Search icon
Search
TRENDS & CATWALKS

S is for Sun: Οι μεγαλύτερες τάσεις στα γυαλιά ηλίου της άνοιξης

Χαρίστε έξτρα πόντους στην εικόνα σας μ' αυτές τις προσθήκες


S is for Sun: Οι μεγαλύτερες τάσεις στα γυαλιά ηλίου της άνοιξης

Τα αξεσουάρ έχουν τη μαγική ικανότητα να αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο basic look. Ένα από τα βασικά στοιχεία των ανοιξιάτικων συνόλων μας είναι τα γυαλιά ηλίου, καθώς η μέρα μεγαλώνει και ο ήλιος είναι πιο λαμπερός. Πραγματικά, ένα ζευγάρι statement sunglasses μπορεί να αλλάξει ολόκληρη τη δυναμική της εικόνα σας και να σας χαρίσει «απλόχερα» bonus πόντους. Όπως σε όλες τις κατηγορίες, έτσι και σ' αυτήν κυριαρχούν οι τάσεις για να παραμένουμε πάντοτε in fashion. 

Ανακαλύψτε παρακάτω τα μεγαλύτερα trends και «μεταμορφώστε» τα every day looks σας με μία μόλις κίνηση!

1. Hexagon Lenses 

balenciaga-summer22-look34.jpg
Balenciaga SS22

Τα γυαλιά ηλίου που «κρύβουν» μέσα τους μία πιο sport διάθεση ίσως και να κατέχουν την πρώτη θέση στην κατηγορία των micro-trends για την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Όλοι οι διάσημοι σχεδιαστές έχουν βρει διαφορετικούς τρόπους για να μας κάνουν να μοιάζουμε στους αγαπημένους αθλητές, από παίκτες του μπέιζμπολ μέχρι οδηγούς αγωνιστικών αυτοκινήτων. Για όλες εσάς που λατρεύετε να συνδυάζετε δύο διαφορετικά στιλ, μη διστάσετε να φορέσετε αυτά τα σχέδια μαζί μ' ένα statement dress ακόμα και στην πιο επίσημη περίσταση. Μια ματιά στη συλλογή της Balenciaga θα σας πείσει. 

Colourful frames

ale0130-1632852126.jpeg
Dior SS22

Η επέλαση των έντονων χρωμάτων συνεχίζεται κι όπως όλα δείχνουν ήρθα να για να μείνουν για καιρό. Φυσικά και δεν γινόταν να λείπουν από τις τάσεις στα γυαλιά ηλίου. Η αλήθεια είναι πως αποτελούν το πιο «παιχνιδιάρικο» trend κι όλες αξίζει να τους δώσετε μία ευκαιρία. Μη διστάσετε να πειραματιστείτε με την εικόνα σας και τα σχέδια. Επιλέξτε κομμάτια με πολύχρωμους σκελετούς και συνδυάστε τα με εξίσου έντονα χρώματα στα basic items του συνόλου σας. Θα το λατρέψετε από την πρώτη στιγμή και δεν θα μπορείτε να τα αποχωριστείτε. 

3. Cat-Eye 

1310226775-16333906226361n.jpg
Giambattista Valli SS22

Εδώ και πολλές σεζόν τα cat-eye sunglasses κατέχουν μία σημαντική θέση στην κατηγορία των trends αλλά φέτος έχουν εξελιχθεί. Ήρθε η στιγμή να σας συστήσουμε το "The new cat-eye". Είναι κάθε άλλο παρά συμβατικό και θα σας κάνει να φαίνεστε απόλυτα sophisticated. Τα tips που χρειάζεται να προσέξετε λίγο περισσότερο; Φροντίστε οι γωνίες τους να είναι πιο dramatic και πιο μυτερές. Plus, το σχήμα των φακών έχει γίνει λίγο πιο φαρδύ από αυτά που είχα συνηθίσει μέχρι τώρα. Αν ακολουθήσετε αυτούς τους «κανόνες» τότε θα έχετε φορέσει την τελευταία «λέξη» της μόδας. 

4. Total black 

00006-saint-laurent-spring-22-rtw-paris-credit-gorunway.jpg
Saint Laurent SS22

Αδιαμφισβήτητα οι μαύροι σκελετοί με τους μαύρους φακούς έχουν μια διαχρονική αισθητική που θα κάνει κάθε σεζόν το πιο stylish comeback. Τη φετινή άνοιξη, τα total black γυαλιά ηλίου έγιναν οι πρωταγωνιστές των catwalks. Οι πιο περιζήτητες σιλουέτες είναι οι τετράγωνες, τραπεζοειδείς αλλά και οι πιο φουτουριστικές που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Τα μαύρα γυαλιά ηλίου είναι ένα πολύ λειτουργικό και ευέλικτο αξεσουάρ, αποτελώντας μια επιλογή win-win για κάθε εποχή, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Δείτε το σαν μία επένδυση!

5. Oversized frames

5ee80674b22346e48f77e5cdfbcf6539.jpg
Fendi SS22

Αν ανήκετε στις fashion lovers τότε σίγουρα έχετε αντιληφθεί πως οι τάσεις από τη «χρυσή» δεκαετία των '00s έχουν επιστρέψει πιο δυναμικές από ποτέ. Είναι τόσο διασκεδαστικό να παρακολουθούμε την επιστροφή των trends, ακόμα κι αν κάποτε είχαμε ορκιστεί πως δεν θα τις ξαναφορέσουμε όσα χρόνια κι αν περάσουν. Το επόμενο που ήρθε να προστεθεί στη λίστα από εκείνη την εποχή είναι τα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου με πολύ λεπτό σκελετό, που πολλές φορές μπορεί να μη διακρίνεται, και κυριαρχούσαν σε κάθε video clip του τότε. Ο οίκος Fendi στη SS22 collection του, τα παρουσίασε στην πιο μοντέρνα και stylish εκδοχή τους. 

1

Total black

Gucci, Delux Hellas SEE MORE

2

Acetate sunglasses

MaxMara BUY HERE

3

Sunglasses

MCQ, Lenshop BUY HERE

5

Sunglasses

Alkistis, ZEUS + ΔΙΟΝΕ BUY HERE

6

Sunglasses

Gucci, Deluxe Hellas SEE MORE

7

Hexagon Lenses

Balenciaga, Lenshop BUY HERE

8

Oversized sunglasses

MaxMara BUY HERE

9

Sunglasses

Eris, ZEUS + ΔΙΟΝΕ BUY HERE