fbpixel

Search icon
Search
Romance O'clock: Μετατρέψτε το μπάνιο σας στο πιο ατμοσφαιρικό σημείο του σπιτιού σας
SAINT VALENTINE

Romance O'clock: Μετατρέψτε το μπάνιο σας στο πιο ατμοσφαιρικό σημείο του σπιτιού σας

Οι Valentine's approved τρόποι για να διακοσμήσετε τον χώρο σας


Σκέφτεστε να περάσετε ένα αξέχαστο και άκρως ρομαντικό night in με τον σύντροφό σας, ώστε να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο; Εάν ναι, τότε δεν έχετε παρά να ξεκινήσετε από νωρίς τις προετοιμασίες, αναδιαμορφώνοντας κατάλληλα τους προσωπικούς σας χώρους και ιδίως το μπάνιο, το οποίο μπορεί να αποτελέσει τα απόλυτο place to be για τα δυο σας! Εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα decorating tips που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα και απολαύστε στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες!

All about lighting 

799fa1954241435e97259b21702.jpg

Είναι ίσως το πιο σημαντικό, το μπάνιο σας να είναι κατάλληλα φωτισμένο, έτσι ώστε να αποπνέει την πολυπόθητη αίσθηση ρομαντισμού. Εάν παρόλα αυτά θεωρείτε πως ο χώρος σας είναι σκοτεινός, τότε σήμερα είναι η τέλεια μέρα για να εντάξετε πηγή τεχνητού φωτός, όπως table ή ακόμα και floor lamps. To πιο σημαντικό που δεν πρέπει να ξεχνάτε, είναι πως για να πετύχετε την απόλυτη ατμόσφαιρα, θα πρέπει ο φωτισμός να είναι θερμός και χαμηλός, όπως ακριβώς αρμόζει στην περίσταση.


Candles everywhere

jomalone-bath.jpg

Φυσικά, τα κεριά αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο από τη διακόσμηση του μπάνιου σας, καθώς έχουν τον τρόπο να δημιουργούν ζεστασιά και ρομαντική αύρα. Plus, είναι ένας φυσικός τρόπος για extra lighting! Μάλιστα, μια ωραία ιδέα είναι να επιλέξετε αρωματικά κεριά, η μυρωδιά των οποίων θα ταιριάζει με τα γούστα και των δυο σας και θα σας θυμίζει, παράλληλα, όμορφες στιγμές από την κοινή σας πορεία. Εναλλακτικά, πείτε «ναι» στα diffusers.


R is for Roses

272018361-1019003635385607-542353140909942372-n-Q4YcK.jpg

H μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι άρρηκτα συνδεμένη με τα λουλούδια και ειδικά με τα τριαντάφυλλα. Γεμίστε το μπάνιο σας, λοιπόν, με αυτά στις πιο αγαπημένες σας αποχρώσεις και δείτε απευθείας τον χώρο σας να μεταμορφώνεται. Έτσι, θα προσδώσετε χρώμα και ζωντάνια, χωρίς πολλή προσπάθεια. Bonus, μπορείτε να γεμίσετε ακόμα και το νερό στην μπανιέρα με ροδοπέταλα.


Fluffy frabrics

bcarpet-Tit4u.jpg

Ειδικά για όσο ακόμα ο καιρός το επιτρέπει, αυτό το step είναι μια άκρως πρακτική ιδέα, που θα χαρίσει περισσότερη ζεστασιά στην bathroom area. Εξασφαλίστε cozy vibe στο σκηνικό του μπάνιου σας, στρώνοντας ένα χαλί που να εναρμονίζεται με το όλο decor και την αισθητική που έχετε επιλέξει. Σε γενικές γραμμές, σκεφτείτε out of the box, διακοσμώντας με τρόπο που να παραπέμπει σε μια γωνιά για χαλάρωση και απόλυτη ηρεμία μέσα στο σπίτι.


Expensive suite looking

273919303-363962338888284-8688920259956035246-n.jpg
Philadelphia's Four Season Hotel

Ακόμα κι αν δεν έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε στη σουίτα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, μπορείτε μόνοι σας να δημιουργήσετε ένα τέτοιο σκηνικό στο δικό σας μπάνιο. Όλα έχουν να κάνουν με τις λεπτομέρειες και την προσοχή που πρέπει να δώσετε σε αυτές. Πέρα από όλα τα παραπάνω, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε ένα μπουκάλι κρασί ή σαμπάνιας και τα ποτήρια, δημιουργώντας ένα setting όπως αυτά των πιο luxury hotels. Επίσης, ετοιμάστε τα finger foods, με τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε το ποτό σας. Cheers to your love!


Details that matter

mfmmr-bathroom-0002-hor-clsc-o.jpg

Ακολουθώντας step by step όλα τα παραπάνω, σειρά έχουν όλα τα extras που θα ολοκληρώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ποια είναι αυτά; Οι πιο εκλεπτυσμένες πετσέτες και τα μπουρνούζια σας πρέπει να πάρουν θέση στις κρεμάστρες, ενώ αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία να δοκιμάσετε τα αιθέρια έλαιά σας και τα πιο μυρωδάτα αφρόλουτρα της συλλογής σας.