fbpixel

Search icon
Search
Report από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου: Ό,τι έζησα στην πρωτεύουσα του στιλ
PEOPLE & MOMENTS

Report από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου: Ό,τι έζησα στην πρωτεύουσα του στιλ

Οι πιο stylish παρουσιάσεις των τελευταίων ημερών του MFW SS25


Μιλάνο... οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας, εξέχουσα fashion capital και, φυσικά, το "must" μέρος για να βρεθεί κανείς κατά τη διάρκεια του Fashion Month. Με δρόμους γεμάτους inspirational street style, celebrities και A-listers, περίτεχνα pop-ups και events, η ατμόσφαιρα της πόλης κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας αποπνέει την ουσία της μόδας και του elegance. 

Ως editor του GLOW.GR είχα την ευκαιρία να βρεθώ για 3 ημέρες στην πανέμορφη πόλη για το Fashion Week. Πρόκειται για ένα ταξίδι που κάνει την καρδιά κάθε fashion enthusiast και επαγγελματία του χώρου να φτερουγίζει, και καθώς πρόκειται για μια one-of-a-kind εμπειρία θα ήθελα να σας πάρω μαζί μου.

Περιηγηθείτε σε ένα μοναδικό ταξίδι στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου μαζί μου!

Day 1

befunky-collage-11.jpg

Κατά την άφιξή μου στην μαγευτική πόλη ετοιμάστηκα για τα presentations που θα παρακολουθούσα αργότερα στο Pr & Showroom της Max Mara στην Piazza Del Liberty. Εκεί, όλοι οι καλεσμένοι θα είχαν την ευκαιρία να δουν στον τρίτο όροφο τις SS25 collections των brand Marina Rinaldi, Max&Co και Weekend Max Mara με τις μοναδικές τους συνεργασίες. 

1st stop

Marina RInaldi by Zuhair Murad SS25

befunky-collage-12.jpg

Εισερχόμενη στο πρώτο showroom, η ένταση του overcrowded Μιλάνου εξαφανίστηκε με την χαλαρωτική μουσική και τις pastel αποχρώσεις να καταλαμβάνουν τον χώρο και τις αισθήσεις μου. Αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον; Μια brand new collection με εντυπωσιακά night gowns.

«Η δυναστεία των Τανγκ κυβέρνησε την αρχαία Κίνα για τριακόσια χρόνια μεταξύ του 618 και του 907 και, ανάμεσα στα πολλά ίχνη που άφησαν τα μέλη της, υπάρχει ένα που πάντα με γοήτευε: ήταν αυτοί που ξεκίνησαν την καλλιέργεια των παιώνιων στους μεγάλους αυτοκρατορικούς κήπους. Ακόμη και σήμερα η παιώνια αποτελεί σημαντικό πολιτιστικό σύμβολο για τους Κινέζους, μαρτυρώντας τη γυναικεία ομορφιά, την αγάπη και την υγεία. Από εκεί ξεκίνησα για να σχεδιάσω την capsule συλλογή SS 2025 για την Marina Rinaldi». Έτσι περιγράφει ο Zuhair Murad την έμπνευση πίσω από τη δεύτερη συνεργασία του με το brand ως guest designer.

mr-murad-ss25-07-0544.jpg

Εξακολουθεί να επικεντρώνεται στα επίσημα φορέματα, ένα πραγματικό πάθος και top seller (όπως ακριβώς και τα νυφικά του) για το brand που ίδρυσε ο Λιβανέζος σχεδιαστής, γιατί όπως εξηγεί: «Τα εντυπωσιακά βραδινά φορέματα είναι κάτι περισσότερο από ένα ρούχο, είναι ένας τρόπος επένδυσης στην προσωπική ιστορία κάποιου». Και για άλλη μια φορά, οι άψογες γραμμές και ο πλούτος των χειροποίητων κεντημάτων δίνουν το έναυσμα για μια σειρά από «ρούχα που θα πέθαινες να φορέσεις».

Κρεμ, γαλάζιο του ουρανού, γαλαζοπράσινο και ροζ: τα χρώματα της συλλογής διαθέτουν τις ίδιες απαλές αποχρώσεις ενός άλλου χαρακτηριστικού στοιχείου της δυναστείας των Τανγκ, τα εκλεπτυσμένα πορσελάνινα σκεύη με τα οποία διακοσμούσαν τα παλάτια τους. Οι παστέλ αποχρώσεις δίνουν ζωή στα σιφόν φορέματα, τα διακοσμημένα με πιέτες μπούστα και στις μακριές, πλισέ φούστες. Στα υλικά προλαμβάνονται το cady, η μεταξωτή ζορζέτα και οι χρυσές και ασημένιες παγιέτες ραμμένες στο χέρι πάνω σε τούλι για να δημιουργήσουν ένα πολύ εντυπωσιακό εφέ κύματος.

mr-murad-ss25-03-0216.jpg

Οι γραμμές κυμαίνονται από ελαφρώς εφαρμοστές στο μπούστο που στη συνέχεια ανοίγουν, μέχρι ριχτές σαν πολυτελή καφτάνια, κεντημένα με μοτίβα παιώνιας. Όλα συμπληρώνονται από ένα υπέρ-κομψό κοστούμι με παντελόνι.

«Αυτές οι εμφανίσεις ντύνουν και αναδεικνύουν όλες τις γυναίκες» δηλώνει ο Murad, «μια πραγματική απόλαυση να τις φοράς». 

2nd stop

MAX&Co. SS25 &Co.LLABORATION with LPS "FOUND FAMILY”

befunky-collage-13.jpg

Στο διπλανό showroom με περίμενε μια έκπληξη, η νέα κολεξιόν της MAX&Co. Σε συνεργασία με τον Lorenzo Posocco, στιλίστα και δημιουργικό διευθυντή της LPS – Lorenzo Posocco Studio, σε μια ειδική συλλογή κάψουλα που αποτίνει φόρο τιμής στο βαθύτερο νόημα των επιλεγμένων οικογενειών. Με τίτλο 'Found Family', η συλλογή είναι ένα γράμμα αγάπης προς τις οικογένειες που δημιουργήθηκαν από επιλογή και στις οποίες η φροντίδα, η αγάπη, οι κοινές εμπειρίες και πάνω απ' όλα, η αίσθηση του «ανήκειν», είναι στο επίκεντρο.

Ένας διάλογος μεταξύ κλασικού και αντισυμβατικού, παρελθόντος και μέλλοντος, απλότητας και πολυπλοκότητας: αυτή η αντίθεση των απροσδόκητων συνδυασμών που βγάζουν νόημα, αντικατοπτρίζει τις αξίες των ‘found families’ και αποτελεί τον πυρήνα της συλλογής.

maxco.jpg

Επηρεασμένα από τις καθαρές, minimal γραμμές της δεκαετίας του '90, τα απλοποιημένα και υψηλής ποιότητας σχέδια μετατρέπονται σε κλασικά κομμάτια που δεν προσδιορίζονται βάσει εποχής και περίστασης, ενώ την ίδια στιγμή προσφέρουν ουδετερότητα ως προς το φύλο και απήχηση σε πολλές γενιές. Οι διακριτικές λεπτομέρειες και η λειτουργικότητα, όπως οι πολλαπλές κρυφές τσέπες με φερμουάρ, ενισχύουν τη διάθεση για μια minimal εμφάνιση με περίτεχνη εκτέλεση. Οι μανσέτες με κορδόνια και οι ελαστικές μέσες δίνουν τη δυνατότητα ρύθμισης, ενώ τα κομμάτια που μπορούν να φορεθούν με διαφορετικούς τρόπους, καθώς και τα εξαιρετικά ελαφριά υφάσματα προσφέρουν τέλειες επιλογές, φιλικές προς τα ταξίδια.

3rd stop

Weekend Max Mara Signature SS25 Collection "A Weekend with Ashley Park"

befunky-collage-14.jpg

Next stop: Ένα δωμάτιο γεμάτο playful αποχρώσεις και chic κομμάτια, χάρη στην αριστουργηματική συνεργασία της Weekend Max Mara με την αγαπημένη μου ηθοποιό Ashley Park, με ονομασία "A Weekend with Ashley Park". Μια συλλογή που χαρίζει την αίσθηση ενός χαλαρού, ονειρικού καλοκαιρινού τοπίου τόσο στην πόλη όσο και στην θάλασσα. 

Η Park, γνωστή για τη συμμετοχή της στις ταινίες "Beef", "Only Murders in the Building", "Joy Ride" και στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά "Emily in Paris", οραματίστηκε μια ευέλικτη γκαρνταρόμπα κατάλληλη για κάθε προορισμό και περίσταση. Από τους πολυσύχναστους δρόμους του Παρισιού μέχρι τις ηλιόλουστες ακτές της Μεσογείου με μια νότα ανέμελης Dolce Vita, η συλλογή διακρίνεται από μια φυσική κομψότητα και έναν αβίαστο αισθησιασμό κατάλληλο για τις καλύτερες καλοκαιρινές περιπέτειες.

weekend-max-mara.jpg

Τα ρούχα της συλλογής είναι χαρούμενα, flirty και κομψά. Αποπνέουν μια διαχρονική και ευχάριστη χαλαρότητα με μια δόση ρετρό θηλυκότητας, που αποδίδεται μέσα από κολακευτικές γραμμές κλεψύδρα ή πιο γεμάτες σιλουέτες καθώς και ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Η συλλογή περιλαμβάνει επανασχεδιασμένα αρκετά βασικά κομμάτια της Weekend Max Mara, όπως την καμπαρντίνα που φέρει το εφέ print ζωγραφισμένο με πινέλο, τα θηλυκά φορέματα με κομψές γραμμές και off-the-shoulder ντεκολτέ και τα girly μίνι. Tank tops πάνω από full skirts, halter tops με φούστες και cropped μπλούζες με skinny παντελόνια, είναι βασικοί συνδυασμοί. Φρέσκα και ανάλαφρα στην αφή, τα πολυτελή βαμβακερά και λινά υφάσματα βρίσκονται στο επίκεντρο. Συχνά διακοσμημένα με prints, όπως αφηρημένα λουλούδια και ασύμμετρα θολά καρό. Επιπλέον, το denim παρουσιάζεται ανάλαφρο με μοντέρνο φινίρισμα.

Day 2

befunky-collage-16.jpg

Η δεύτερη ημέρα έφτασε με το "κυκλοθυμικό" Μιλάνο να έχει υπέροχο ήλιο και την ιδανική θερμοκρασία για το busy day που θα ακολουθούσε με τις παρουσιάσεις των brands La DoubleJ και Aquazzura στο κέντρο της πόλης.

1st stop

La DoubleJ SS25 Collection Presentation

befunky-collage-17.jpg

Από την πρώτη στιγμή που αντίκρισα τον τίτλο "Sound Healing Sanctuary" στην πρόσκληση για την παρουσίαση της La DoubleJ ήμουν σίγουρη πως θα επρόκειτο για μια μοναδική εμπειρία.

Συνδυάζοντας πάντα το sartorial και το πνευματικό, η La DoubleJ μετέτρεψε την παραδοσιακή παρουσία της στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου σε πύλη ανώτερης συνείδησης, με τη νέα Spring '25 Collection τoυ brand με επίκεντρο μια τεράστια ιερή γεωμετρική εγκατάσταση που δημιουργήθηκε με τον τοπικό καλλιτέχνη JoAnn Tan, στο εκπληκτικό Centro Filologico του Μιλάνου. Αυτός ο σταθμός υψηλής δόνησης δημιούργησε το σκηνικό για ένα 5ωρο ενεργειακό λουτρό που περιλαμβάνει συνεδρίες από αρκετούς από τους πιο αγαπημένους θεραπευτές - ηχητική θεραπεία, τσιγκόνγκ και ψαλμωδίες μάντρας - στις οποίες προσκλήθηκαν οι επισκέπτες να συμμετέχουν όπως ήθελαν.

Εγώ επέλεξα να επισκεφθώ την παρουσίαση ως classic visitor, ωστόσο εισερχόμενη στο κτήριο αντίκρισα ένα one-of-a-kind τοπίο με τον θεραπευτικό χαρακτήρα στο επίκεντρο. 

6c3a0510ldj-ss25-press-presentation-by-cristina-troisi-mghna.jpg

Εκτός από την παρουσίαση των νεότερων πολυτελών designs του οίκου, το show ύμνησε την κυκλοφορία του "The Sisterhood", του κοινοτικού κοντέινερ της La DoubleJ για ιδιαίτερες πρακτικές που προκαλούν κραδασμούς κι έντονες εμπειρίες, προσφέροντας στα μέλη πρόσβαση στην προσωπική κοινότητα θεραπευτών και δασκάλων της J.J. Martin. Η σειρά περιελάμβανε την Sound Healer Harriet Emily με έδρα το Λονδίνο, τον Qigong Master Per Van Spall από το Μπαλί, τον διεθνή Spirit Guide και το Shamanic Sound & Light Channel Lelama Sjamar, την Italian Sound Healer and Reiki Master Cecilia Cortes και την Mystic High Priestess & Medical Qigong Master Deirdre Kennedy, D.C.E.M.

Το συγκεκριμένο event σηματοδοτεί τη δέσμευση του οίκου να ενεργοποιήσει την ανώτερη συνείδηση ​​της κοινότητάς της με την κυκλοφορία του "The Sisterhood", τα μέλη του οποίου θα αποκτήσουν πρόσβαση στο προσωπικό πνευματικό rolodex της J.J. με ανθρώπους, μέρη και πράγματα, μια επιμελημένη συλλογή ψηφιακών πρακτικών από την κοινότητα των θεραπευτών της και ενημερώσεις για όλες τις παγκόσμιες εμπειρίες. Τα μέλη θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συνδεθούν με τις Big Sisters, τον στενό κύκλο των πνευματικών συμβούλων για το "The Sisterhood", συμπεριλαμβανομένων των Deirdre Kennedy και Harriet Emily που και οι δύο φιλοξενήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

2nd stop

Aquazzura SS25 Presentation "Dreaming of the ocean"

befunky-collage-18.jpg

Καταφθάνοντας στο Palazzo Gallarati Scotti, το μαγευτικό κτίριο που φιλοξένησε την παρουσίαση της Aquazzura, αντίκρισα μια συλλογή που εκπέμπει ενέργεια με στιλ που χαρίζει ευεξία. Οι δημιουργίες του Edgardo Osorio μου προξένησαν μια αίσθηση φρεσκάδας, σχεδόν σαν να μπορούσα να μυρίσω τη θάλασσα παρατηρώντας τις δημιουργίες του.

«Κάθε φορά που χρειάζομαι να επαναφορτιστώ ή να απελευθερώσω τη δημιουργικότητά μου, κάνω δύο πράγματα: χορεύω και κολυμπάω στη θάλασσα. Αυτά είναι τα πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένο», συλλογίζεται ο Osorio.

Με την υγιεινή γοητεία και τη φυσική της αίσθηση, η raffia παραμένει το αγαπημένο εποχιακό προϊόν, ενώ το νεύμα στο Μεξικό παρακάμπτει τα συμβατικά εθνικά διακοσμητικά στοιχεία υπέρ των λεπτών αποχρώσεων της tropicana. Η οικογένεια Marea συλλαμβάνει τέλεια τη γοητεία της raffia, βουτώντας στον θαλάσσιο κόσμο με ένα μείγμα καλλιτεχνίας και δεξιοτεχνίας - πολύχρωμα αντίγραφα ψαριών, κοχυλιών, κοραλλιών και καβουριών διακοσμούν σανδάλια και τσάντες με αξιολάτρευτο αποτέλεσμα. Κάθε μινιατούρα κατασκευάζεται στο χέρι από ντόπιες γυναίκες στην Κολομβία μέσω μιας περίπλοκης διαδικασίας - τα φύλλα φοίνικα κόβονται σε λεπτές λωρίδες σπαγγέτι, ξηραίνονται στον ήλιο, βάφονται φυσικά και υφαίνονται με επιμέλεια.

movida-clutch-aquazzura-ss25.jpg

Τα σανδάλια Reef Star thong με διακόσμηση από αστερίες με μακρο-χάντρες, τα σανδάλια Noches Tropicales με ραβδώσεις και η οικογένεια Divine με αφηρημένο μοτίβο κοχυλιών ενσωματώνουν επίσης δημιουργικά θαλάσσια και φυσικά στοιχεία. Το ιριδίζον σανδάλι Summer Sun προσφέρει μια απροσδόκητη εναλλακτική λύση στη φλας με κοσμήματα, με χειροποίητες και λεπτεπίλεπτα τσαλακωμένες μάκρο-πούλιες τοποθετημένες σε ένα εντυπωσιακό floral σχέδιο σε θολές αποχρώσεις του ωκεανού (aqua και σμαραγδί) ή απαλές χρυσές αποχρώσεις. Το σανδάλι Hibiscus ανθίζει όμορφα με μια περίτεχνη πλάτη διακοσμημένη με μοτίβο φύλλων που ξεχειλίζει γύρω από το πόδι.

Για μια ολοκληρωμένη δήλωση bling, τα σχέδια της Crystal Sea ξεχειλίζουν με τον παράγοντα wow. Κρύσταλλα κοπής Marquise που εφαρμόζονται σε ένα αόρατο δίχτυ δημιουργούν ένα όμορφο εφέ αιώρησης σε μαύρο και σαμπανιζέ χρώμα. Τα σανδάλια Infinity Chain παίζουν με την ιδέα της διαφάνειας με κομμένα κυκλικά λουράκια που τυλίγονται κομψά γύρω από το πόδι.

tropical-rope-espadrille-wedge-aquazzura-ss25-2.jpg

Η γοητεία που ασκεί ο Edgardo με την broderie anglaise ενσωματώνεται για πρώτη φορά στη συλλογή. Το βαμβάκι με τα κυματιστά κεντήματα μεταφέρει μια αίσθηση όμορφης, αέρινης κομψότητας. Προσφέροντας φόρο τιμής στην ανατρεπτική καλλιτέχνιδα, η οικογένεια παπουτσιών και τσαντών Kahlo αναδεικνύει τη δαντέλα raffia που εφαρμόζεται αριστοτεχνικά σε ένα αραχνοΰφαντο δίχτυ, συνδυάζοντας την αέρινη αίσθηση και τον πλούτο με μια βασιλική περιπλοκότητα.

Από την αυγή μέχρι το βράδυ, σε έναν παραλιακό περίπατο ή για τα καλοκαίρια στην πόλη, η νέα συλλογή Aquazzura προσφέρει τον απόλυτο συνδυασμό μαεστρίας και δημιουργικότητας σε όλες τις περιστάσεις!

Day 3

befunky-collage-19.jpg

Οι μέρες περνούν, τα πλήθη μαστίζουν τους δρόμους του Μιλάνου και η πόλη μοιάζει όλο και πιο ζωντανή. Εξάλλου, αυτή είναι η μαγεία του Fashion Week και έχουμε one last stop: την παρουσίαση του brand MCM.

MCM Astronauts go "Under The Sea" in SS25  

Η συλλογή MCM Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 παρουσιάστηκε με εντυπωσιακό τρόπο στην εκδήλωση "Dancing Duomo", ένα εντυπωσιακό flashmob που διοργανώθηκε από το Ίδρυμα SUNGJOO και έλαβε χώρα στην εμβληματική Piazza del Duomo στο Μιλάνο, αποτίνοντας φόρο τιμής στην K-pop κουλτούρα, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών όπως οι Gotoe, Sean, Harry-June, SUI και εκατοντάδων χορευτών.

Η γερμανική εταιρεία πολυτελείας MCM, με τη νέα της συλλογή, συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει τη διαχρονική αισθητική της με ευέλικτες κλασικές γραμμές, προσφέροντας ένα ταξίδι που αλλάζει τις καταναλωτικές αντιλήψεις. Στο πλαίσιο του οράματός της, η συλλογή “Under the Sea” για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 αντλεί έμπνευση από τον υποθαλάσσιο κόσμο, συνεχίζοντας το αφήγημα του “From Munich to Mars” που είχε ξεκινήσει με τη συλλογή AW24. Όπως οι αστροναύτες προετοιμάζονται κάτω από το νερό για να βιώσουν την αίσθηση της έλλειψης βαρύτητας, έτσι και η νέα συλλογή αιχμαλωτίζει την αίσθηση της εξερεύνησης και της μαγείας που κρύβεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

dsc-9071.jpg

Με έμφαση στο seasonless design, η MCM προωθεί τη διαχρονικότητα και την υπεύθυνη κατανάλωση, δημιουργώντας κομμάτια που μπορούν να φορεθούν όλο το χρόνο. Η συλλογή προτρέπει τους καταναλωτές να επενδύσουν σε ποιοτικά και κλασικά ρούχα, δίνοντας έμφαση στη δημιουργικότητα και τη βιωσιμότητα.

Το “Coral Mountain” αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά των κοραλλιών, με ροζ σορτς και πουκάμισα Lauretos να συνδυάζονται με ελαφριά, ανακυκλωμένα παλτό. Οι τσάντες Cognac Visetos στολίζονται με κοραλλιογενή γραφικά, ενώ τα clutch από οικολογικό δέρμα με σχέδια εμπνευσμένα από θαλάσσια φίδια αποτίουν φόρο τιμής στο Έτος του Φιδιού.

Η συλλογή ανοίγει με το θέμα “Night Diving,” εμπνευσμένο από την αστρική ομορφιά του υποβρύχιου κόσμου που βιώνουν οι δύτες σε αποστολές σε βαθιά νερά. Διπλής όψεως δέρμα, τσάντες με κοπή λέιζερ που θυμίζουν δίχτυα ψαρέματος, καθώς και το πρωτοποριακό Magic Gilet από νεοπρέν και δέρμα με φερμουάρ τύπου δύτη αποτελούν χαρακτηριστικά στοιχεία. Η αγαπημένη τσάντα 3D Diamant από τη συλλογή AW24 επανέρχεται σε crossbody μορφή, ενώ το νέο σακίδιο Stark από mesh προσθέτει μοντέρνες πινελιές.

dsc6863.jpg

Η συλλογή ολοκληρώνεται με το “MCM Beach Club,” το οποίο ενσαρκώνει την καλοκαιρινή διάθεση με τσάντες Lauretos Monogrammed Jacquard από ράφια, φοίνικες και υφάσματα νεοπρέν με ανάγλυφη υφή. Νέα μαγιό και σανδάλια συνοδεύουν τα beachwear looks, ενώ η συνεργασία της MCM με τη Marcolin στη συλλογή γυαλιών ηλίου SS25 προσθέτει την τελευταία πινελιά στο ιδανικό καλοκαιρινό στιλ.

Dinner with MCM at Ronin

befunky-collage-20.jpg

Ύστερα από τη ζωντανή αυτή παρουσίαση στην πλατεία Duomo, ακολούθησε ένα magical dinner στο εστιατόριο Ιαπωνικής κουζίνας Ronin, έναν προορισμό που συστήνει τις γαστρονομικές και ψυχαγωγικές subcultures της Ιαπωνίας.

Το κτίριο 4 ορόφων στεγάζει 3 εστιατόρια, ένα cocktail & karaoke bar και έναν χώρο arcade. Ωστόσο, τόσο εμένα και όσο τους υπόλοιπους καλεσμένους της MCM, περίμενε ένας private χώρος στο "Ronin Robata" στον 3ο όροφο, με υπέροχο setting του γερμανικού luxury brand.

img-2164-1-xwxhS.jpg

Η ατμόσφαιρα του δωματίου με ταξίδεψε από την πρώτη στιγμή, ενώ το γαστρονομικό ταξίδι θα μου μείνει αξέχαστο. Τα απολύτως επιμελημένα πιάτα περιλάμβαναν sushi mixes αλλά και περίτεχνες δημιουργίες όπως το anguilla e foie gras και gyoza, τα οποία συνοδεύσαμε με κρασί και ποτά της επιλογής μας.

Οι υπέροχοι καλεσμένοι, το πανέμορφο table setting, η θαυμάσια κουζίνα και οι ενδιαφέρουσες συζητήσεις έκαναν την τελευταία μου νύχτα στο Milan Fashion Week άκρως απολαυστική. Μάλιστα, μπορώ με ασφάλεια να πω ότι η εμπειρία αυτή θα μου μείνει αξέχαστη!