fbpixel

Search icon
Search
Έτσι θα χαρίσετε fresh αέρα στο πουκάμισό σας
STYLING TIPS

Έτσι θα χαρίσετε fresh αέρα στο πουκάμισό σας

Τα styling tips που αξίζει να γνωρίζετε


Τα basic staples έχουν μπει ξανά δυναμικά στο παιχνίδι των every-day looks μας. Από την μία οι τάσεις που παρουσιάστηκαν στον Μήνα Μόδας για το επόμενο φθινόπωρο και από την άλλη οι show-goers έγινε ξεκάθαρο ότι τα βασικά, διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας δεν γίνεται να λείπουν από καμία εμφάνιση. Σ' αυτήν την κατηγορία ανήκουν χωρίς δεύτερη σκέψη, τα πουκάμισα. Κατέχουν μία από τις πιο σημαντικές θέσεις στη γυναικεία γκαρνταρόμπα εδώ και πολλές δεκαετίες ενώ δεν έχουν θεωρηθεί ποτέ, μέχρι στιγμής out of fashion. 

Από office looks μέχρι βραδινές εξόδους, μπορούν να ταιριάξουν παντού. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τους δώσετε μία πνοή ανανέωσης μέσα από τα κομμάτια που θα επιλέξετε να τα συνδυάσετε. Ανακαλύψτε παρακάτω τα πιο μοντέρνα styling tips για να φορέσετε το πουκάμισό σας!

1. Mini Skirts

Image source: @vasilikital_

Επιθυμείτε να ακολουθείτε τις τάσεις κατά γράμμα και να φοράτε την τελευταία λέξη της μόδας; Τα κορίτσια του street style έξω από το show του Miu Miu για την Fall/Winter 2022 season μας έδειξαν τον τρόπο. Ο οίκος ήταν από τους πρώτους που είχε κάνει ξεκάθαρο από την προηγούμενη σεζόν ότι οι mini skirts θα κάνουν ένα από τα πιο δυναμικά come backs. Οι fashionistas την τελευταία μέρα της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι μας χάρισαν μοναδικούς συνδυασμούς κι ένας από αυτούς ήταν το signature skirt design του brands μαζί με πιο χαλαρά πουκάμισα. Κινηθείτε σε ουδέτερους τόνους, οι οποίοι θα χαρίσουν ηρεμία στην εικόνα σας. 


2. Cool Way 

Image source: @vasilikital_

Οι loose γραμμές έχουν μετατραπεί στις αγαπημένες μας, διότι εκτός από στιλ μας χαρίζουν και την απαραίτητη άνεση. Οι τρόποι για να παρουσιάσετε ένα τέτοιο σύνολο, πολλοί και διαφορετικοί ανάλογα με τον χαρακτήρα σας. Ο αγαπημένος μας; Tailored pants μαζί με t-shirts ή tank tops και slouchy shirts. Φυσικά, ένα ζευγάρι sneakers θα απογειώσει αυτό το day-to-night look. Ιδανική επιλογή και για τις ημέρες στο γραφείο που η έμπνευσή σας περνάει «κρίση». Ένα ζευγάρι statement sunglasses σίγουρα θα εντυπωσιάσει. 


3. The Cropped designs 

Image source: @leoniehanne

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να δοκιμάσετε νέα πράγματα, τα cropped shirts θα σας δώσουν αυτό που αναζητάτε. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνετε ένα γρήγορο update. Κινηθείτε σε κλασικά χρώματα, όπως το λευκό, το μαύρο ή το γαλάζιο για μεγαλύτερη ευελιξία. Τα high-waist trousers θα γίνουν ο καλύτερος τους «φίλος». Μπορείτε μάλιστα να επιλέξετε leather pants για πιο stylish outfits. Ένα oversized blazer θα ολοκληρώσει το fresh look σας. 


4. Denim Love

Image source: @ariviere

Κλασικός και διαχρονικός. Αυτές είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τον shirt & denim combo. Όσα χρόνια κι αν περάσουν κι όσες τάσεις κι αν κάνουν την εμφάνισή τους θα παραμένει πάντα ένα επιτυχημένο σύνολο, που θα μας «λύνει» τα χέρια. Τα σχέδια που θα επιλέξετε, βασίζονται στην διάθεση και το στιλ σας, καθώς υπάρχουν εναλλακτικές για όλα τα γούστα. Για preppy style προσθέσετε ένα ζευγάρι loafers. Πρόκειται για μία εικόνα, η οποία μπορεί να σταθεί σε πλήθος περιστάσεων, όλες τις ώρες της ημέρας. 


5. Layering 

Για όλες εσάς που λατρεύετε του πειραματισμούς και σας αρέσει να παίζετε με την εμφάνισή σας, μη διστάσετε να συνδυάσετε το πουκάμισό σας μαζί μ' ένα φόρεμα. Διαλέξτε ένα slim dress, με στόχο να τονίσετε τη σιλουέτα σας και να δημιουργήσετε μία στενή μέση. Από την άλλη πλευρά μπορείτε να επιλέξετε ένα slip ή ένα see-through dress. Ένα σύνολο που πολλοί θα θέλουν να μιμηθούν.