fbpixel

Search icon
Search
Summer feeling: Τα 5 hot styles στα φορέματα του φετινού καλοκαιριού
THE LOOK

Summer feeling: Τα 5 hot styles στα φορέματα του φετινού καλοκαιριού

Τα key-items που δεν θα μπορείτε να αποχωριστείτε


Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, τα φορέματα μετατρέπονται στον απόλυτο «πρωταγωνιστή» των καθημερινών, day-to-night εμφανίσεων, ακόμα και τις πιο ζεστές ημέρες του χρόνου. Άνετα, stylish και άκρως ευέλικτα, μπορούν να σταθούν σε κάθε περίσταση, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Για όλα τα παραπάνω, σας προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις επιλογές τους και να δημιουργήσετε μία καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα, η οποία θα χαρακτηρίζεται από ποικιλία. Καθώς όλες οι γυναίκες που αγαπούν τη μόδα επιθυμούν να γνωρίζουν και να ακολουθούν τις τάσεις, εμείς σας παρουσιάζουμε τις πιο hot styles στα φορέματα των επόμενων μηνών. 

Ανακαλύψτε τα και φορέστε τα asap!

1. Midi dress 

Image source: @zinafashionvibe

Αποτελεί μία από τις πιο συχνές εκδοχές στα φορέματα και αυτό γιατί χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη ευελιξία και από ποικιλία σχεδίων. Θα τα συναντήσετε τόσο σε φαρδιές και αέρινες όσο πιο στενές γραμμές, ανάλογα τον χαρακτήρα και το στιλ σας. Μπορεί να σταθεί σε πλήθος εμφανίσεων, ακόμα και σε πιο formal, όπως είναι οι γάμοι και οι βαφτίσεις που συνηθίζονται αυτήν την εποχή. Λατρεύουμε να το βλέπουμε με σανδάλια, ωστόσο μη διστάσετε να τους προσφέρετε μία parisian essence, προσθέτοντας ένα ζευγάρι espadrilles. 


2. Cut-outs dress

Image source: @_jessicaskye

Είναι το big thing στον κόσμο της μόδας την περίοδο που διανύουμε. Τα cut-outs, δηλαδή τα κοψίματα, έχουν γίνει βασικό στοιχείο πολλών κομματιών, πόσο μάλλον των φορεμάτων. Αν ανήκετε στις τολμηρές μη διστάσετε να επιλέξετε designs με έντονα cut-outs που θα αφήνουν ακάλυπτο μεγάλο μέρος τους δέρματός σας. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να κινηθείτε σε σχέδια με λεπτομέρειες που θα κάνουν όμως τη διαφορά και θα σας προσφέρουν τους έξτρα πόντους που αναζητάτε. 


3. Linen dress

Image source: @net-a-porter

Το λινό αποτελεί, εδώ και πολλές δεκαετίες, το ύφασμα του καλοκαιριού. Έχει τη «μαγική» ικανότητα να μας κρατάει δροσερές, καθώς απομακρύνει τη ζέστη και δεν κολλάει επάνω μας. Προσδίδει μία casual & classy αισθητική σε κάθε γυναίκα που θα επιλέξει να το φορέσει ενώ έχει γίνει ξεκάθαρο πως οι διάσημοι fashion designers το εντάσσουν συχνά στις συλλογές τους. Χρησιμοποιείται σε όλα τα κομμάτια, αλλά φέτος τα linen dresses έχουν κερδίσει την προσοχή μας. Σας προτείνουμε να κινηθείτε σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το μαύρο, το λευκό και το μπεζ και οι αποχρώσεις του. Για να ολοκληρώσετε την εικόνα σας διαλέξετε ένα ζευγάρι strappy sandals. 


4. Shirt dresses 

Αναζητάτε ένα φόρεμα, το οποίο θα μπορείτε να το φοράτε στην κυριολεξία από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα σας βοηθήσει να παραμείνετε super stylish, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε απολύτως τίποτα; Τότε αυτό είναι χωρίς δεύτερη σκέψη, το shirt dress. Τα σχέδια που μοιάζουν με midi πουκάμισα θα σας «λύσουν» τα χέρια της ημέρες που δυσκολεύεστε να βρείτε τι θα φορέσετε. Μπορείτε να τα συναντήσετε σε μονοχρωμίες αλλά και σε stripped designs, που αποτελούν έντονη τάση. 


5. Party dresses

Image source: @tesshell

Τα summer parties θα γίνονται ολοένα και πιο συχνά τους επόμενους μήνες. Για να κλέψετε τις εντυπώσεις δεν χρειάζεται να καταβάλλετε ιδιαίτερη προσπάθεια, παρά μόνο να κάνετε τις σωστές επιλογές. Διαλέξτε statement desigs, όπως τούλια, όγκους και διχρωμίες σε mini μήκη. Συνδυάστε τα με high heeled sandals. Αν ανήκετε στις τολμηρές, προτιμήστε εξίσου εκκεντρικά σχέδια και στα παπούτσια.