fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Prints on prints: Πώς θα κάνετε τους πιο ανατρεπτικούς συνδυασμούς

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την πιο μοντέρνα τάση της σεζόν


Prints on prints: Πώς θα κάνετε τους πιο ανατρεπτικούς συνδυασμούς

Όσο περνάει ο καιρός, τα μοτίβα αποκτούν όλο και πιο ισχυρή θέση στις συλλογές των διάσημων οίκων και σχεδιαστών. Για την φετινή περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι έχει γίνει ξεκάθαρο ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Είναι γεγονός πως τα prints πολλές από εσάς τα φοβούνται γι αυτό και επιλέγουν να μην τα εντάσσουν στην εικόνα τους. Πόσο μάλλον τα prints on prints looks. Παρόλα αυτά εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πειραματιστείτε με τα σύνολά σας, να κάνετε ένα update στο στιλ σας και να παραμένετε πάντοτε fashionable.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε τους 5 πιο hot pattern on pattern combos, για εμφανίσεις που θα «κλέψουν» τις εντυπώσεις!

Check & Floral

538781ebceaaff6058bbbf05a0369db7.jpg
Style du monde

Ένα από τα πιο διαδεδομένα μοτίβα, κυρίως κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες είναι αυτό με τα λουλούδια. Μοιάζει υπέροχο και μόνο του αλλά γιατί να μη το συνδυάσετε με ακόμα ένα print, έτσι ώστε να αναβαθμίσετε το στιλ σας; Το floral πρόκειται για ένα ρομαντικό και girly μοτίβο, οπότε το ταίριασμά του μαζί με ένα πιο αυστηρό, όπως είναι το καρό θα σας χαρίσει ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Η αντίθεση τους μας δίνει μία αρμονία ενώ αν θέλετε να το κάνετε με τον πιο διακριτικό τρόπο καλό θα ήταν να επιλέξετε γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις.

Animal print & Animal print

991980cdab9610a1b2e896ba24619b19.jpeg
Image source: @whowhatwear

Δυναμικά και μοντέρνα, τα animal prints είναι αυτό που χρειάζεται κάθε γυναίκα στις φετινές της εμφανίσεις. Ο συνδυασμός δύο διαφορετικών κομματιών, σ’ αυτήν την οικογένεια των μοτίβων, βρίσκεται πρώτος στις επιλογές μας. Δημιουργήστε το απόλυτο σύνολο που θα μαγνητίσει τα βλέμματα και είμαστε σίγουρες ότι θα το λατρέψετε. Το μυστικό είναι να πετύχετε τους χρωματικούς συνδυασμούς έτσι ώστε να παρουσιάσετε μία εντυπωσιακή εικόνα. Zebra & tiger αλλά και snake & leopard patterns είναι μερικές προτάσεις για σίγουρη επιτυχία.

Stripes & Polka dots

fc0df8a2f960898eea8b449e813d9185.jpeg
Image source: @manrepeller

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στον κόσμο των μοτίβων για τη φετινή σεζόν είναι οι ρίγες. Ένα από τα σχέδια που ξεχωρίζουν εδώ και πολλά χρόνια οι Γαλλίδες και «παντρεύει» με μοναδικό τρόπο την casual chic αισθητική. Σε περίπτωση που θέλετε να το φορέσετε μαζί με ακόμα ένα μοτίβο για να παρουσιάσετε ένα total print look, το πουά είναι η σίγουρη λύση. Για μία πιο διακριτική εμφάνιση επιλέξτε σχέδια σε μικρό μέγεθος και σε λευκούς και μαύρους τόνους.

Different prints, same colours

8dfd4a0cfb53c67065f5e24de5f0b132.jpg
Style du monde

Μία ασφαλής και πιο εύκολη λύση είναι να ταιριάξετε εμπριμέ σχέδια αλλά να κινηθείτε σε μία σταθερή χρωματική παλέτα. Έτσι μπορείτε να φορέσετε δύο εντελώς διαφορετικά και έντονα μοτίβα και να τους χαρίσετε μία ιδιαίτερη και μοντέρνα εικόνα. Σε περίπτωση όμως που αυτή η εκδοχή σας φαίνεται υπερβολική μπορείτε να συνδυάσετε ένα ρούχο σε ένα μοτίβο με statement bag & shoes. Να επιλέξετε δηλαδή δύο μοτίβα αλλά το ένα να αφορά τα αξεσουάρ που θα ολοκληρώνουν την εμφάνισή σας.

Different polka dots

96df9ecba7bbc6310a74ee856ea75edd.jpeg

Το πουά όπως και οι ρίγες θεωρουνταί από τα ουδέτερα μοτίβα και γι’ αυτό είναι πιο εύκολο να τα επιλέξουμε και να τα συνδυάσουμε. Μία ακόμα εναλλακτική είναι να προτιμήσετε πουά κομμάτια αλλά σε διαφορετικό χρώμα. Για όλες εσάς που είστε λάτρεις του vintage style αυτή η κατηγορία σας ταιριάζει απόλυτα και δε θα μπορείτε να την αποχωριστείτε.

1

Baroque print shirt

Versace JS, Intervista BUY HERE

2

Patchwork-print oversized silk shirt

Dolce & Gabbana, Luisaworld.com BUY HERE

3

Smocking-detail dress

H&M BUY HERE

4

Floral-print shirt

MaxMara BUY HERE

5

White skirt

Nadia Rapti, Mosty.com BUY HERE

6

Patterned trousers

Marella BUY HERE

7

Bermuda shorts

Chiara Ferragni, Apoloniapolitia.gr BUY HERE

8

T-shirt

GAUDÍ, notos.gr BUY HERE

9

3D print jumper

MAX&Co BUY HERE

10

Leopard-print biker shorts

VETEMENTS, Mytheresa.com BUY HERE