fbpixel

Search icon
Search
Stripes: Τα πιο hot right now μυστικά για να φορέσετε τα ριγέ κομμάτια
STYLING TIPS

Stripes: Τα πιο hot right now μυστικά για να φορέσετε τα ριγέ κομμάτια

Γνωρίστε το πιο ανατρεπτικό μοτίβο της άνοιξης


Άνοιξη! Χρώματα, αναγέννηση, μοτίβα, ήλιος, επιλογές. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλές λέξεις για να περιγράψουμε την εποχή αυτήν. Στον καθένα μας δημιουργεί διαφορετικά συναισθήματα. Σ’ αυτό όμως που μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι είναι οι τάσεις και τα κομμάτια που θα φοράμε τους επόμενους μήνες είναι μοναδικά κι ότι δε βλέπουμε την ώρα να τα εντάξουμε στην εικόνα μας.

stripes-3.jpg
Image source: @elle, Jonathan Daniel Pryce, @manrepeller

Ένα από τα πιο ανατρεπτικά μοτίβα της σεζόν, το οποίο συνδυάζει τη κλασικότητα με το μοντέρνο είναι οι ρίγες. Θα τις συναντήσετε παντού, σε όλα τα σχέδια από κάθετες μέχρι οριζόντιες και από πιο λεπτές μέχρι πολύ έντονες. Plus, σημαντική παρουσία θα έχουν και οι συνδυασμοί των χρωμάτων που θα κυριαρχήσουν.

Ποια είναι όμως τα μυστικά που θα σας χαρίσουν το πιο stylish αποτέλεσμα; Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε όλα τα styling tips για να εντάξετε τις ρίγες στην καθημερινότητά σας.

1. Ξεκινώντας από τα απλά και τα κλασικά, δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην μαρινιέρα. Το απόλυτο French item θα χαρίσει μία chic essence στην εικόνα σας. Μπορείτε να επιλέξετε το λευκό φόντο με μπλε ρίγες ή το αντίστροφο. Απογειώστε το navy style με ένα λευκό τζιν παντενόλι ή cropped υφασμάτινο. Τα ballet flat είναι μονόδρομος αλλιώς ένα ζευγάρι loafers θα προσθέσει πόντους στο στιλ σας.

2. Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν είναι τα oversized shirt. Συνδυάστε δύο μεγάλα trends, επιλέγοντας ένα υπερμέγεθες ριγέ πουκάμισο. Ιδανικά για casual πρωινά σύνολα μαζί με denim pants και αθλητικά υποδήματα. Θα τα συναντήσετε σε πλήθος χρωμάτων όπως λευκό με γαλάζιες ή κόκκινες ρίγες. Συνδυάστε το με μία statement tote bag και απογειώστε την εικόνα σας.

3. Ένα κομμάτι, το οποίο δε θα μπορείτε να αποχωριστείτε ούτε τη φετινή άνοιξη είναι τα shirt dresses. Άνετα, ευέλικτα και με πολύ στιλ, έχουν τη μαγική ικανότητα να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων από το πρωί μέχρι το βράδυ. Γιατί λοιπόν να μην το κάνετε all the way, διαλέγοντας ένα stripes shirt dress; Λατρεύουμε να το βλέπουμε με έντονα αξεσουάρ και κοσμήματα που ταιριάζουν στην εποχή και παράλληλα χαρίζουν μία πιο παιχνιδιάρικη αισθητική στην εικόνα σας.

4. Mix and match. Μη διστάσετε να δημιουργήσετε το απόλυτο print on print. Οι ρίγες ανήκουν στην οικογένεια των ουδέτερων μοτίβων, κι αυτό τους δίνει την ευκολία να συνδυάζονται και με άλλα πιο «απαιτητικά» pattern. Αν δεν νιώθετε ακόμα έτοιμες αλλά σας αρέσουν οι πειραματισμοί, μπορείτε να ταιριάξετε δύο κομμάτια με διαφορετικές ρίγες είτε στο σχέδιο είτε στα χρώματα.

5. Για όλες εσάς που σας αρέσει η πιο tailored αισθητική, σας προτείνουμε να μην αποχωριστείτε τα κοστούμια, τα οποία πολλές τα επιλέγετε σε καθημερινή βάση. Χαρίστε ανανέωση στο στιλ αλλά και την γκαρνταρόμπα σας και κινηθείτε σε striped two pieces suit. Εμείς σας προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη να προτιμήσετε έντονες ρίγες που θα καταλαμβάνουν την μεγαλύτερη επιφάνεια της εικόνας σας.

stripes-1.jpg
Image source: Style du monde, @whowhatwear, Style du monde

6. Καθώς τα jackets θα μας συνοδεύουν μερικούς μήνες ακόμα, επιλέξτε τα σχέδια που θα ολοκληρώνουν την εικόνα σας με ιδιαίτερη προσοχή. Μπορείτε να διατηρήσετε minimal το outfit σας και να του δώσετε την απαραίτητη ένταση με το ριγέ πανωφόρι. Είτε τζιν είτε δερμάτινη εκδοχή θα κάνουν το update που όλες αναζητάμε.