fbpixel

Search icon
Search
Πουλόβερ: Mοντέρνοι τρόποι για να φορέσετε το key-item του χειμώνα
STYLING TIPS

Πουλόβερ: Mοντέρνοι τρόποι για να φορέσετε το key-item του χειμώνα

Ένα απαραίτητο must-have για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα


Σε περίπτωση που αναζητάτε το απόλυτο key-item του χειμώνα, αυτό δεν είναι άλλο από τα πλεκτά πουλόβερ. Άνετα, ευέλικτα, ζεστά και γεμάτα στιλ, μας συνοδεύουν εδώ και πολλές δεκαετίες σε όλες τις εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όπως σε όλα τα κομμάτια έτσι και σ' αυτά κάθε χρόνο, καινούριες τάσεις μαγνητίζουν τα βλέμματα, με στόχο να προσαρμόζονται στις ανάγκες μας. Οι διάσημες fashion lovers, έχουν ξεκινήσει ήδη να δημιουργούν updated σύνολα, χαρίζοντας μοναδικές ιδέες για να φέρουμε φρέσκο αέρα στις εμφανίσεις μας με το αγαπημένο μας πουλόβερ.

Είτε ετοιμάζεστε για το γραφείο είτε για μια απογευματινή έξοδο που θα έχει διάρκεια ένα statement sweater μπορεί να σας συνοδεύσει. Συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε τα πιο εντυπωσιακά μυστικά για να το φορέσετε!

1. Denim is always a good idea 

Image source: @jeannedamas

Ο πιο κλασικός και εύκολος τρόπος για να τα εντάξετε στις εμφανίσεις σας είναι εννοείται με το τζιν παντελόνι σας. Casua & chic μπορεί να σταθεί σε πολλές περιστάσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για περισσότερους πόντους, ταιριάξτε το με dark blue jeans, τα οποία αποτελούν εξίσου hot trend. Τα μποτάκια, τόσο ψηλοτάκουνα όσο και chunky sole, θα σας χαρίσουν ένα ολοκληρωμένο σύνολο. 

2. T is for Tailored 

Image source: @emmahill

Η tailored αισθητική έχει κατακτήσει μία από τις πιο σημαντικές θέσεις στα every day look μας. Τα loose pants μαζί με τα πουλόβερ αποτελούν βασικό συνδυασμό για να παρουσιάσουμε ένα επιτυχημένο σύνολο, βασισμένο σ' αυτήν τη φιλοσοφία. Καθώς έχουμε υιοθετήσει κι εμείς πολύ έντονα αυτό το στιλ, σας διαβεβαιώνουμε πως είναι πολύ άνετο και ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρες. Αν αγαπάτε το casual style προσθέστε ένα ζευγάρι sneakers αλλιώς τα loafers σας ταιριάζουν μοναδικά. 

3. Knit on Knit 

Image source: @modedamour

Αυτή η πρόταση δεν μας είναι άγνωστη, διότι ήδη από πέρσι έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Μπορείτε να την πετύχετε με δύο τρόπους. Επιλέξτε ένα roll neck και ρίξτε από πάνω ένα πλεκτό πουλόβερ ή αλλιώς φορέστε το κανονικά και αφήστε το ζιβάγκο σας να φαίνεται. Κινηθείτε σε neutrals αποχρώσεις και «παίξτε» με τις αντιθέσεις, όπως είναι το μπεζ με το μαύρο. Αφήστε τα υπόλοιπα κομμάτια του συνόλου σας να λειτουργήσουν συμπληρωματικά και τα πουλόβερ σας να κυριαρχήσουν. 

4. Office looks 

Image source: @stylegator

Τα καθημερινά office looks αποτελούν συχνά μια απαιτητική διαδικασία, η οποία χρειάζεται φαντασία και δημιουργικότητα. Τα oversized shirts έχουν αυξήσει τη δημοφιλία τους και μπορούν να λειτουργήσουν συνδυαστικά με πολλά ακόμα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Ένα από αυτά είναι τα πουλόβερ. Ένα λευκό πουκάμισο μπορεί να ταιριάξει παντού. Προσθέστε το sweater σας από πάνω αλλά και χρυσά κοσμήματα για περισσότερη λάμψη. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε περισσότερο layering, ένα oversized blazer είναι αυτό που ψάχνετε. 

5. Leather Power 

Image source: @leiasfez

Φυσικά και τα δερμάτινα κομμάτια είναι τα απόλυτα must haves της χειμερινής περιόδου. Ένα black leather trouser υπάρχει στις περισσότερες χειμερινές ντουλάπες. Δώστε του μία πνοή ανανέωσης, «παντρεύοντας» το με το αγαπημένο σας πουλόβερ. Ακολουθήστε το all time classic, black & white, ενώ αν θέλετε να τηρήσετε τις φετινές τάσεις κατά γράμμα, μία έντονη απόχρωση στο πλεκτό σας, όπως το ανατρεπτικό πορτοκαλί ή το «καθαρό» γαλάζιο θα τραβήξουν τα βλέμματα. 

6. Skirt Lovers 

Image source: @leoniehanne

Ακόμα ένας εύκολος τρόπος για να φορέσετε το πουλόβε, day to night, είναι με τη φούστα σας. Είτε mini είτε midi θα σας βοηθήσει να απογειώσετε τη θηλυκότητα σας και να δημιουργήσετε ένα σύνολο που θα μπορεί να σας συνοδεύσει ακόμα και στις βραδινές σας εξόδους. Αν ανήκετε στους τολμηρούς, δοκιμάστε να παρουσιάσετε total looks από εντυπωσιακά χρώματα, όπως το πράσινο αλλά και αποχρώσεις που θα σας χαρίσουν αρμονία, όπως το χακί ή το μπεζ.