fbpixel

Search icon
Search
Πώς θα είναι η Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου για κάθε ζώδιο
SAINT VALENTINE

Πώς θα είναι η Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου για κάθε ζώδιο

Τι λένε τα άστρα για την αυριανή ημέρα του έρωτα;


Τα βέλη του έρωτα θα «πετάξουν» στις 14 Φεβρουαρίου και το πώς η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο είναι το «κλειδί» για να καταλάβετε αν θα νιώσετε ερωτοχτυπημένοι. Θα είστε ένα από τα τυχερά ζώδια που θα κατακλυστεί από αισθησιακή στοργή, κόκκινα τριαντάφυλλα και συγκινητικά ερωτικά γράμματα; Ή θα ανήκετε σε εκείνους που η αυριανή μέρα θα είναι ακόμα μια Τρίτη; Ό,τι κι αν συμβεί, να έχετε κατά νου ότι η κοσμική μαγεία της V-Day θα μπορεί αξιοποιηθεί προς όφελός σας! Απλώς αφήστε την αγάπη να σας κατακλύσει. 

Κριός

Ποιος θα σου τραβήξει την προσοχή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Κριέ; Ένας κρυφός θαυμαστής μπορεί τελικά να ρίξει τη βολή του, αφού η διαισθητική σύνοδος μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα θα δημιουργήσει μια υποσυνείδητη ρομαντική ατμόσφαιρα. Μπορεί να νιώσετε ότι ο έρωτας ή ο σύντροφός σάς δίνει περισσότερη προσοχή από ό,τι συνήθως, οπότε μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε να ονειροπολείτε για το τι θα μπορούσε να σχεδιάζει για εσάς! Η ελπίδα σας για το ερωτικό σας ταξίδι θα ενισχυθεί από την φλογερή σελήνη στον Τοξότη. Παρόλο που δεν μπορούμε να πούμε πού θα πάει η ερωτική σας ζωή ή ποιος θα είναι μαζί σας, η σεληνιακή ενέργεια θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα άλμα πίστης. Αν αισθάνεστε έτοιμοι να το κάνετε, θεωρήστε τη αυριανή μέρα την ιδανική στιγμή για να μοιραστείτε τα αληθινά σας συναισθήματα. 

vedrana-filipovic-klqz92hmqtw-unsplash.jpg

Ταύρος

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Θα υπάρξει μια φυσική ευθυγράμμιση ανάμεσα σε εσάς και την αδελφή ψυχή σας, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον ονειρικό Ποσειδώνα. Η άνευ όρων αγάπη και φιλία από αυτήν την εκκολαπτόμενη σύνοδο θα δημιουργήσει μια αδιαμφισβήτητη θετική ενέργεια στην ερωτική σας ζωή. Η επιθυμία σας για συναισθηματική και σεξουαλική οικειότητα θα εμβαθύνει, καθώς θα συνεχίζει να εξελίσσεται η V-Day, οπότε ίσως νιώσετε ότι ήρθε η ώρα να αφήσετε τον άνθρωπό σας να μπει στον μυστικό σας κόσμο. Πειραματιστείτε με παιχνίδια, εσώρουχα, ακόμα και με το να δοκιμάσετε έναν νέο προορισμό!

Δίδυμοι

Συνήθως, έχετε την τάση να βρίσκεστε στο εδώ και τώρα αντί να σχεδιάζετε το μέλλον. Όμως, οι ονειροπολήσεις για δέσμευση, γάμο και πολλά άλλα θα παραμείνουν στο μυαλό σας αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Η μαγική αυτή στιγμή θα σας ενθαρρύνει να έχετε μια πιο ξεχωριστεί προσέγγιση της αγάπης, οπότε θα νιώθετε πιο αισιόδοξοι, ενώ θα ευθυγραμμιστείτε με αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε με την αδελφή ψυχή σας τα επόμενα χρόνια.

Καρκίνος

Καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, ίσως είναι καιρός να σκεφτείτε σε τι πιστεύετε όταν πρόκειται να συμβεί στην ερωτική σας ζωή. Ο έρωτας δεν είναι πάντα εύκολος, αλλά η σύνοδος αυτή θα είναι μια διαισθητική υπενθύμιση για να κρατήσετε ψηλά το κεφάλι σας. Ως ρομαντικοί στην καρδιά, θα πρέπει να στηριχτείτε στην ελπιδοφόρα ατμόσφαιρα αυτής της διέλευσης για να αποκαταστήσετε την πίστη σας στο ταξίδι σας στην αγάπη. Ανακαλύψτε στιγμές μαγείας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, βλέποντας τη θετική πλευρά, καθώς η σελήνη βρίσκεται στον πληθωρικό Τοξότη. Κάντε έκπληξη στην κολλητή σας στη δουλειά με τον αγαπημένο της. Στη συνέχεια, περάστε τις υπόλοιπες ώρες δίνοντας προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα σας. Απολαύστε ένα μπουκάλι κρασί, βάλτε την αγαπημένη σας ρομαντική σειρά και περιποιηθείτε τον εαυτό σας!

nick-fewings-0y-db18swvc-unsplash.jpg

Λέων

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν ήταν ποτέ τόσο ωραία όσο τώρα, Λέων. Το να μοιραστείτε το σώμα, το μυαλό και την ψυχή σας με κάποιον άλλο θα σας φανεί απίστευτα φυσικό, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον διαισθητικό Ποσειδώνα. Καθώς η σύνοδος αναπτύσσεται καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας αυτής, μπορεί να νιώσετε ότι η επιθυμία σας για αγάπη θα ξεπεράσει τα τετριμμένα. Ακουμπήστε στη διαισθητική σας επιθυμία για να πάτε βαθύτερα από ποτέ με τον εραστή σας.

Παρθένος

Τι είδους δέσμευση αναζητάτε; Το ερώτημα του έρωτα θα εκδηλωθεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όταν η ερωτική Αφροδίτη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Είτε είστε μόνοι είτε σε σχέση, η σύνοδος θα στρέψει την προσοχή σας σε όλες τις δυνατότητες που θα μπορούσαν να «καρποφορήσουν» στην ερωτική σας ζωή. Αφήστε τα «λογιστικά» του έρωτα κατά τη διάρκεια αυτής της μέρας, οραματιζόμενοι αυτό που θέλετε να συμβεί. Μην εκπλαγείτε όταν θα δείτε τα όνειρά σας να καρποφορούν!

Ζυγός

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι σίγουρα ιδιαίτερα μαγική. Μπορεί να νιώσετε ότι έχει μια ροζ απόχρωση, καθώς η μαγική διέλευση της V-Day θα ενισχύσει τις ρομαντικές δονήσεις. Ο έρωτας θα βρίσκεται παντού, οπότε αφήστε τον να σας εμπνεύσει. Ανεξάρτητα από το αν είστε μόνοι ή ζευγάρι, η θαρραλέα Σελήνη στον Τοξότη θα είναι το κοσμικό σας σύνθημα για να μιλήσετε. Να περιμένετε να νιώσετε πιο γενναίοι από ό,τι συνήθως, αφού θα φωτίσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, επιτρέποντάς σας να πείτε ό,τι έχετε στο μυαλό και στην καρδιά σας. Μη φοβηθείτε να πείτε στο φλερτ ή τον σύντροφό σας πώς ακριβώς αισθάνεστε, αφού μπορεί να σας οδηγήσει σε αυτό που περιμένατε!

Σκορπιός

Τι θα σας βοηθήσει να νιώσετε ασφάλεια στην αναζήτηση της αγάπης, Σκορπιοί; Είστε ένα από τα τυχερά ζώδια που θα χτυπηθεί από το βέλος του Έρωτα, αφού η σύνοδος της ρομαντικής Αφροδίτης με τον ονειρικό Ποσειδώνα θα σας φέρει πιο κοντά στις επιθυμίες της καρδιάς σας. Φλερτάρετε το έτερό σας ήμισυ, κανονίζοντας ένα μαγικό ραντεβού για να του κάνετε έκπληξη. Μη φοβηθείτε να κάνετε το μεγάλο βήμα ή να γεμίσετε το σπίτι με κόκκινα τριαντάφυλλα, σαμπάνια και πολλά άλλα. Η σελήνη στον Τοξότη θα είναι η κοσμική υπενθύμιση για να νιώσετε ασφάλεια στις ρομαντικές σας προσπάθειες. 

Τοξότης

Περιμένετε να περάσετε ήσυχες στιγμές, ενώ η Αφροδίτη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους εσωστρεφείς Ιχθείς. Συνήθως, σας αρέσει να βρίσκεστε σε επικοινωνία με τον αγαπημένο σας! Αλλά εσείς και ο σύντροφός σας μπορεί να απολαύσετε μια χαλαρή αλλά οικεία V-Day. Η σύνοδος θα φέρει στο μυαλό σας τη ζωή που θέλετε να χτίσετε μαζί του, οπότε αυτή θα μπορούσε να είναι η ιδανική στιγμή για να μοιραστείτε τα όνειρά σας για ένα σπίτι και μια οικογένεια. Ίσως μάλιστα να κάνετε ενθουσιώδεις συζητήσεις για τη ζωή που μπορείτε να έχετε εσείς οι δύο μαζί. Τα παιδιά θα είναι πιθανότατα ένα από τα πολλά θέματα που θα μπορούσαν να προκύψουν, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον χαρούμενο Δία στον Κριό.

ben-rosett-rboulnm0l0q-unsplash.jpg

Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα θα μαλακώσει τις αιχμηρές άκρες σας, επιτρέποντάς σας να είστε λίγο πιο ευάλωτοι στη συζήτηση με κάποιον που σας αρέσει. Αν θέλετε να είστε ιδιαίτερα χαριτωμένοι, σκεφτείτε να γράψετε ένα μικρό ποίημα στο πίσω μέρος μιας κάρτας του Αγίου Βαλεντίνου για να το δώσετε στο φλερτ σας ή τον σύντροφό σας! Ίσως μάλιστα να έρθει η ώρα για κάποιον (συμπεριλαμβανομένου και εσάς) να κάνει κάτι ριψοκίνδυνο την ημέρα αυτή, αφού η Σελήνη θα βρίσκεται στον γενναίο Τοξότη. Η τολμηρή ενέργεια του θα μπορούσε να ενθαρρύνει έναν κρυφό θαυμαστή να κάνει την κίνησή του, ειδικά με έναν αξιολάτρευτο τρόπο, όπως η αποστολή ενός flowergram.

Υδροχόος

Μήπως ήρθε η ώρα να περάσετε από τους φίλους στους εραστές; Μπορεί να είστε γνωστοί για το ότι βάζετε κάποιον, ακόμα και τον εαυτό σας, στη friend zone από φόβο μήπως σας απορρίψουν στον έρωτα. Ευτυχώς, μπορεί να αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι από ό,τι συνήθως, καθώς η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η ιδανική στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι πρωτόγνωρο. Οι πιθανότητές σας είναι κοσμικά ευθυγραμμισμένες, αφού θα αισθάνεστε πιο ασφαλείς, καθώς η μαγική σύνοδος ενισχύει τη ρομαντική ατμόσφαιρα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ιχθείς

Ήρθε η ώρα να δημοσιοποιήσετε την ερωτική σας ζωή! Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας, καθώς η προσωπικότητά σας θα ενισχυθεί θετικά αφού η Αφροδίτη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Δεδομένου ότι η Σελήνη θα βρίσκεται επίσης στον ζωηρό Τοξότη, ίσως νιώσετε ότι θα λάβετε περισσότερη αναγνώριση από ό,τι συνήθως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν είστε ελεύθεροι, τότε θα μπορούσατε να σκεφτείτε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ως την κατάλληλη στιγμή για να βγάλετε τον εαυτό σας προς τα έξω. Επιστρέψτε στις εφαρμογές γνωριμιών ή πηγαίνετε στο αγαπημένο σας στέκι για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Ό,τι κι αν γίνει, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτήν την κοσμική μέρα, αφού μπορεί να προσελκύσει κάποιον!