fbpixel

Search icon
Search
Αυτά τα ζώδια θα συναντήσουν τον έρωτα φέτος στον Άγιο Βαλεντίνο
SAINT VALENTINE

Αυτά τα ζώδια θα συναντήσουν τον έρωτα φέτος στον Άγιο Βαλεντίνο

Μήπως ανήκετε στους τυχερούς που πρόκειται να ζήσουν big time moments of love;


H Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και είμαστε σίγουροι ότι πολλοί από εσάς αναζητάτε τρόπους για να περάσετε αυτήν την ιδιαίτερη μέρα με το έτερον ήμισυ, την καλύτερή σας φίλη ή ακόμα και τον εαυτό σας. Εμείς λοιπόν, αποφασίσαμε να κάνουμε μια «αστρολογική βόλτα» και να ανακαλύψουμε ποια είναι τα ζώδια εκείνα που πρόκειται να βρουν τον έρωτα και να ζήσουν μια παθιασμένη αγάπη τη φετινή ημέρα των ερωτευμένων και γιατί όχι για πολύ καιρό ακόμα; Δείτε παρακάτω... 

Κριός 

zodiac.jpg

Ένας κρυφός θαυμαστής μπορεί τελικά να αποκαλυφθεί, αφού η διαισθητική σύνοδος μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα θα δημιουργήσει μια υποδόρια ρομαντική ατμόσφαιρα. Μπορεί να νιώσετε ότι ο αγαπημένος σας σάς δίνει περισσότερη προσοχή από ό,τι συνήθως, οπότε μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε να ονειροπολείτε για το τι θα μπορούσε να σχεδιάζει για εσάς...

Η ελπίδα σας για το ερωτικό σας «ταξίδι» θα ενισχυθεί από την φλογερή σελήνη στον Τοξότη. Παρόλο που δεν μπορούμε να πούμε πού θα πάει η ερωτική σας ζωή ή ποιος θα είναι μαζί σας, η σεληνιακή ενέργεια θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα άλμα πίστης. Αν αισθάνεστε έτοιμοι γι' αυτό, θεωρήστε τη σημερινή ημέρα ως την ιδανική στιγμή για να μοιραστείτε τα αληθινά σας συναισθήματα. Αν είστε δεσμευμένοι, πείτε στον καλό ή την καλή σας πόσο σημαντικός είναι για εσάς και τι αγαπάτε στις ιδιορρυθμίες του, όταν η σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον φιλικό Ερμή στον Υδροχόο. Αν και η ροή της συζήτησης μπορεί να είναι απρόβλεπτη, μπορεί να ερωτευτείτε βαθύτερα το σύντροφό σας!


Λέων

ab52bfdddabfb55f1bea4ce25baedfb6.jpg

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν ήταν ποτέ τόσο γλυκιά όσο η φετινή, Λιοντάρια. Το να μοιραστείτε το σώμα, το μυαλό και την ψυχή σας με κάποιον άλλον θα σας βγει πολύ φυσικά, καθώς ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον διαισθητικό Ποσειδώνα. Καθώς η σύνοδος αναπτύσσεται καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, μπορεί να νιώσετε ότι η επιθυμία σας για έρωτα θα ξεπεράσει τα τετριμμένα. Μοιραστείτε τη διαισθητική σας επιθυμία για να συνδεθείτε βαθύτερα με τον εραστή σας!

Μιλώντας για βαθιά σύνδεση... Αν καταλαβαίνετε τι εννοούμε! Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν μπορεί να είναι μόνο γλυκιά, αλλά μπορεί να είναι και άτακτη, αφού η Σελήνη θα βρίσκεται στον καυτό Τοξότη. Μπορεί να αισθάνεστε πιο θρασείς από ό,τι συνήθως, αφού μπορεί να θέλετε να περάσετε την αυτήν τη μέρα στο κρεβάτι με τον αγαπημένο σας, καθώς το φλογερό φεγγάρι ενισχύει το πάθος. Το σεξ είναι ένας από τους πολλούς τρόπους για να δείξετε πόσο δυνατή είναι η αγάπη σας, οπότε θεωρήστε αυτή τη σελήνη ως μια φανταστική ευκαιρία να ενισχύσετε τον στενό σας δεσμό.


Ζυγός 

7be8fa969763095ebaba40c7c79.jpg

Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και εκτεθείτε! Η φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι σίγουρα ιδιαίτερα μαγική, αφού η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε αρμονία με τον Ποσειδώνα. Μπορεί να νιώσετε ότι η μέρα σας έχει μια ροζ ρομαντική απόχρωση, καθώς αυτή η μαγική διέλευση θα ενισχύσει τέτοιες δονήσεις. Ο έρωτας θα βρίσκεται παντού, οπότε αφήστε τον να σας εμπνεύσει να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε.

Ανεξάρτητα από το αν είστε μόνοι ή ζευγάρι, η σελήνη στον Τοξότη θα αποτελέσει το δικό σας κοσμικό σύνθημα για να μιλήσετε. Να περιμένετε να νιώσετε πιο γενναίοι από ό,τι συνήθως, αφού θα φωτίσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, επιτρέποντάς σας να πείτε ό,τι έχετε στο μυαλό και στην καρδιά σας. Δεδομένου ότι θα σχηματίσει ένα ζωηρό τρίγωνο με τον Δία στον Κριό, μια φαινομενικά απλή συζήτηση θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα νέο «ταξίδι»... Μη φοβηθείτε να πείτε στον έτερον ήμισυ πώς ακριβώς αισθάνεστε, αφού μπορεί να σας οδηγήσει σε αυτό που περιμένατε!


Σκορπιός 

773a39e5a561e3b506daf5a75b75930a.jpg

Τι θα σας βοηθήσει να νιώσετε ασφάλεια στην αναζήτηση της αγάπης; Είστε ένα από τα τυχερά ζώδια που θα χτυπηθεί από το βέλος του Έρωτα, αφού η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα σας φέρει πιο κοντά στις επιθυμίες της καρδιάς σας. Φλερτάρετε με τον αγαπημένο σας, κανονίζοντας ένα μαγικό ραντεβού για να του κάνετε έκπληξη. Μη φοβηθείτε να κάνετε το μεγάλο βήμα αυτήν την V-Day, με κόκκινα τριαντάφυλλα, σαμπάνια και πολλά άλλα!

Η «ζεστή» σελήνη στον Τοξότη θα είναι η κοσμική υπενθύμιση που χρειάζεστε για να νιώσετε ασφάλεια στις ρομαντικές σας προσπάθειες, κάνοντας ένα άλμα πίστης. Αν και μπορεί να είναι κάπως τρομακτικό να ανοιχτείτε στον εραστή σας, μπορεί να αξίζει τον κόπο. Δείτε αυτό το ραντεβού ως ευκαιρία για να εμβαθύνετε τον δεσμό σας, καθώς η σελήνη θα είναι σε αντίθεση με τον Άρη στους Διδύμους. Κάντε ερωτήσεις που προκαλούν σκέψη για να ενισχύσετε τη συναισθηματική οικειότητα που έχετε με το σύντροφό σας. Δεν θα το μετανιώσετε!