fbpixel

Search icon
Search
Οι τάσεις στα παπούτσια σύμφωνα με τις street stylers
TRENDS & CATWALKS

Οι τάσεις στα παπούτσια σύμφωνα με τις street stylers

Οι προσθήκες που θα απογειώσουν την εικόνα μας


Ο Μήνας Μόδας μπορεί να τελείωσε πριν από μερικές ημέρες αλλά άφησε πίσω του μία σειρά από τάσεις, όχι μόνο για την SS23 season που είχε την τιμητική της, αλλά και για την περίοδο που διανύουμε. Αυτά τα trends διαμορφώθηκαν στους δρόμους των μεγαλουπόλεων και κυρίως στο Παρίσι και το Μιλάνο, όπου it girls απ' όλον τον κόσμο έδωσαν το παρών, χαρίζοντας μας μοναδικές ιδέες αλλά και σύνολο-έμπνευση που επιθυμούμε να δοκιμάσου. 

Το ενδιαφέρον στα looks τους ,μεταξύ άλλων, κέντρισαν και οι επιλογές στα παπούτσια. Είδαμε πολλά και διαφορετικά σχέδια για κάθε στιλ και προσωπικότητα. Υπήρξαν όμως και εκείνα τα shoe designs που «έκλεψαν» την προσοχή και δημιούργησαν τις απόλυτες τάσεις του φθινοπώρου αλλά και του χειμώνα.

Ανακαλύψτε τες!

1. Knee high boots

Οι μπότες αποτελούν βασικό item κάθε fall/winter collection. Για ακόμα μία σεζόν πρώτες στις επιλογές μας είναι οι knee high boots, οι οποίες όμως έχουν επιστρέψει πιο δυναμικά και ανανεωμένες από ποτέ. Όλα τα fashion girls τις λατρεύουν και δεν χάνουν ευκαιρία για να τις εντάξουν στα καθημερινά τους σύνολα. Ταιριάζουν με όλα, ενώ ο αγαπημένος συνδυασμός είναι μαζί με midi dress. Αντλήστε έμπνευση από την Tamara Kalinic και «παντρέψετε» ένα ζευγάρι statement boots μαζί μ' ένα sexy slip dress. 


2. Loafers 

Αντιπροσωπεύουν την polished και tailored αισθητική. Είναι η ιδανική επιλογή για τις ημέρες που θα χρειαστεί να λείπετε από το σπίτι σας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η πρακτικότητα και η ευελιξία τους είναι γνωστή. Εμείς δεν χορταίνουμε να τα βλέπουμε μαζί με αυστηρά, office suits που αποπνέουν δυναμισμό και θηλυκότητα. Η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά; Ένα ζευγάρι λευκές κάλτσες, οι οποίες θα φαίνονται από το παντελόνι σας. Μια δοκιμή θα σας πείσει. 


3. Pumps 

Όσες δεκαετίες κι αν περάσουν ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες θα πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γυναικεία συλλογή. Αποπνέουν κομψότητα, sexyness και μπορούν να απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο. Για τη φετινή σεζόν, αν δεν το έχετε κάνει μέχρι στιγμής, αξίζει να επενδύσετε σ' ένα σχέδιο που σας αρέσει και σας ταιριάζει. Τα κορίτσια του street style κατά τη διάρκεια του Fashion Month μας χάρισαν ιδιαίτερη ποικιλία. Εμείς ξεχωρίσαμε το design που επέλεξε η Silvia Bussade Braz έξω από το show του Dior. Ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες με λεπτεπίλεπτο λουράκι στον αστράγαλο που κολακεύει το πόδι και αναδεικνύει τη σιλουέτα. 


4. Slingbacks

Την περσινή χρονιά αποτέλεσαν το big think της μόδας. Όπως όλα δείχνουν, η δημοφιλία τους θα συνεχίσει να αυξάνεται και φέτος, με τις street stylers να μην τα αποχωρίζονται. Τα έχουμε συναντήσει σε όλα τα χρώματα από πιο φωτεινά μέχρι πιο γήινα και σ' όλα τα σχέδια, από πολύ χαμηλό τακούνι μέχρι ψηλότερο. Η Leonie Hanne μας παρουσίασε ένα σύνολο που δεν βλέπουμε την ώρα να το μιμηθούμε. Midi skirts με λεπτομέρειες, λευκό tank top, εντυπωσιακό σακάκι με όγκους και φυσικά ένα ζευγάρι μαύρα Prada slingbacks που χάρισαν έξτρα πόντους στην εικόνα της. 


5. Sneakers 

Again and again.... Ανήκουν πλέον στα essentials κάθε σεζόν πλέoν υπάρχουν σε κάθε γκαρνταρόμπα ανεξαρτήτως στιλ, προσωπικότητας και ηλικίας. Η άνεση τους είναι αυτή που τα έχει κατατάξει τόσο ψηλά στις καθημερινές μας επιλογές. Για τη φετινή σεζόν - που είναι πάλι must - ταιριάξτε τα με cargo pants και blazers σε ουδέτερες αποχρώσεις και απογειώστε το street style looks σας με μία it bag à la Carina Pranz


6. Chunky boots 

Φθινοπωρινή και χειμερινή σεζόν, χωρίς ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια δεν γίνεται. Θα σας «λύσουν» τα χέρια σε κάθε σας εμφάνιση, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Hot τάσεις και για τη φετινή σεζόν είναι τα chunky sole boots που προσφέρουν μία πιο agressive πινελιά στο look σας. Δημιουργήστε αρμονικές αντιθέσεις συνδυάζοντας τα με πιο formal κομμάτια, όπως ακριβώς η Paola Locatelli!

Φωτογραφίες: Βασιλική Ταλάσογλου | @vasilikitalasoglou | @vasilikital_