fbpixel

Search icon
Search
Τα street style looks που εντυπωσίασαν την τελευταία μέρα της Paris Fashion Week
THE LOOK

Τα street style looks που εντυπωσίασαν την τελευταία μέρα της Paris Fashion Week

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε τα καλύτερα


This is the end! Μετά από έναν μήνα γεμάτο μόδα, στιλ, νέες συλλογές και εντυπωσιακές εμφανίσεις στους δρόμους των μεγαλουπόλεων, ο Fashion Month έριξε αυλαία εχθές το βράδυ. Την τελευταία μέρα μερικοί από τους εμβληματικότερους οίκους, ανάμεσα τους οι Chanel και Louis Vuitton παρουσίασαν τις δημιουργίες τους για την SS23 collection. Τα it girls ήταν φυσικά παρούσες για να «αποχαιρετήσουν» με τον δικό τους τρόπο αυτήν την Εβδομάδα. 

Όπως όλες τις υπόλοιπες ημέρες έτσι κι εχθές, ο φωτογραφικός φακός του GLOW ήταν εκεί για να απαθανατίσει τα πιο ωραία looks και να μας μεταφέρει τον παλμό του Παρισιού. Ανακαλύψτε τα!

1. Tweed Revolution

img-3788.jpg

Την Τρίτη το πρωί, το tweed είχε την τιμητική του, με όλες τις fashionistas που παρευρέθηκαν στο show της Chanel να επιλέγουν το σήμα-κατατεθέν του οίκου για τις εμφανίσεις τους. Το συναντήσαμε σε όλα τα χρώματα και με όλους τους τρόπους, από μεμονωμένα κομμάτια μέχρι total looks. H Carlotta Oddi προτίμησε ένα tweed ταγιέρ σε κόκκινες και μαύρες αποχρώσεις, το οποίο συνδύασε με λευκό t-shirt. Το σύνολο της ολοκληρώθηκε με αξεσουάρ και κοσμήματα του οίκου, όπως η τσάντα, τα κοσμήματα αλλά και το εντυπωσιακό καπέλο της. Από την άλλη πλευρά, Chiara Totire προτίμησε να συνδυάσει το πολύχρωμο σακάκι της με αντίστοιχο top και τζιν παντελόνι. Η μαύρη Chanel κι ένα κόσμημα με το logo του brand συμπλήρωσαν το look της. 

2. Neutrals my Love

img-3785.jpg

Αν έγινε κάτι αντιληπτό κατά τη διάρκεια του Μήνα Μόδας, τότε αυτό είναι ότι οι ουδέτερες αποχρώσεις και κυρίως το καφέ έχουν κάνει πιο δυναμικό comeback των τελευταίων ετών. Οι fashionistas το γνωρίζουν πολύ καλά και δεν έχασαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν αυτές τις αποχρώσεις. Η Cindy Bruna μας χάρισε μία από τις πιο φανταστικές εικόνες που έχουμε δει αυτές τις μέρες. Επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με διαφάνεια, κεντήματα και πέτρες στο γιακά, το οποίο απογείωσε μ' ένα καφέ leather jacket με glittery κεντήματα, όλα Miu Miu. Τόσο ανεπιτήδευτο, με μόλις δύο κομμάτια αλλά και τόσο wow!

3. G is for Glitter

img-3786-1.jpg

Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι ο περσινός χειμώνας άνηκε στο glitter, έχει έρθει η στιγμή να αλλάξετε άποψη. Τα κομμάτια με στρας, πέτρες και παγιέτες έρχονται φέτος να κατακτήσουν την γκαρνταρόμπα και όλες τις εμφανίσεις σας. Η fashionista Leonie Hanne παρευρέθηκε κι αυτή στο show του Miu Miu μ' ένα φόρεμα στην ίδια φιλοσοφία με της Bruna με την διαφορά, ότι της πρώτης εκτός από ροζ απόχρωση ήταν και gliterry από τον γιακά μέχρι το τελείωμα. Τα αξεσουάρ της λειτούργησαν συμπληρωματικά, με τα μεταλλικά high heel sandals να αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της.

4. Red Passion

img-3784.jpg

Μιλώντας για τις έντονες αποχρώσεις, το κόκκινο θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα τους επόμενους μήνες. Μπορείτε να το επιλέξετε σε όλα σας τα κομμάτια, και γιατί όχι, να μην τολμήσετε να δημιουργήσετε μία total red εμφάνιση. Αν ανήκετε στους λάτρεις της, σας προτείνουμε να αντλήσετε έμπνευση από την Gabrielle Caunesil Pozzoli, η οποία «έκλεψε» τις εντυπώσεις με το red ted coat και τις κόκκινες μπότες της. Δύσκολα περνούσε απαρατήρητη.

5. Casual is always a good idea

img-3787.jpg

Οι νέες συλλογές έκαναν ξεκάθαρο ότι πλέον η άνεση βρίσκεται στο επίκεντρο. Η casual αισθητική αυξάνει ολοένα και περισσότερο τη φήμη της και η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλοί τρόποι να την πετύχετε. Το μοντέλο Vera Van Erp μας δείχνει τον τέλειο τρόπο, «παντρεύοντας» ένα biker short με loafers και λευκές κάλτσες έξω από το show της Chanel. Ένα second skin top και sleeveless puffer jacket συμπληρώνουν την εικόνα της, ενώ η Chanel bag της προσθέτει κομψότητα.

Φωτογραφίες: Βασιλική Ταλάσογλου | @vasilikitalasoglou | @vasilikital_