fbpixel

Search icon
Search
Τα shoe designs που είναι must για τους επόμενους μήνες
THE LOOK

Τα shoe designs που είναι must για τους επόμενους μήνες

Όλα όσα αξίζει να προσθέσετε στη συλλογή σας για να παραμείνετε fashionable, day-to-night


Κάθε γυναίκα που αγαπάει τη μόδα, γνωρίζει πολύ καλά την αξία των αξεσουάρ, όπως είναι τα παπούτσια, όχι μόνο από θέμα πρακτικότητας αλλά και για το στιλ και τη δυναμική που μπορούν να προσθέσουν στις καθημερινές μας εικόνες. Κάθε νέα σεζόν, επιθυμούμε να δημιουργήσουμε μία πλήρως ενημερωμένη και μεγάλη ποικιλία συλλογή, η οποία θα συνδυάζει τα trends, την ευελιξία και φυσικά την άνεση. Η θερμοκρασία μειώνεται μέρα με την μέρα, κι έτσι αρχίζουν σιγά σιγά να μπαίνουν στο «παιχνίδι» οι μπότες και τα μποτάκια. Από την άλλη πλευρά, τα loafers και τα ballet flats συνεχίζουν να αποτελούν διαχρονική αξία, ενώ οι βραδινές μας έξοδοι ολοκληρώνονται με λάμψη, παιχνιδιάρικη αισθητική έντονα χρώματα. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα shoe designs που είναι must για τους επόμενους μήνες!

1. Knee high boots

Image source: @popsugar

Οι μπότες έχουν μπει πολύ έντονα στο ραντάρ μας το φετινό φθινόπωρο. Όπως όλα δείχνουν οι knee high boots θα είναι το στιλ εκείνο που θα μας συνοδέψει σε όλες μας τις εμφανίσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ταιριάζει σχεδόν με όλα τα κομμάτια μας, καθώς μπορούμε να το ταιριάξουμε με τζιν, μ' ένα κομψό midi dress, wide leg pants αλλά και mini skirts σε Α γραμμή, η οποία θα μας «ταξιδέψει» στην ακμή των boots στη δεκαετία του 1960. Η σιλουέτες στις μπότες μέχρι το γόνατο επαναπροσδιορίζονται και παρουσιάζονται σε στιλ ιππασία και σε έντονα χρώματα. Η μαύρη και η καφέ εκδοχή τους θα σας προσφέρουν ευελιξία. 


2. High-shine heels

Image source: @tesshell

Η ανάγκη για εξωστρέφεια και λάμψη τη νέα σεζόν αποτυπώνεται και στα shoe designs της. Επηρεασμένα από τα disco parties και τις βραδιές με πολύ χορό, τα ψηλοτάκουνα με μεταλλικές λεπτομέρειες, λαμπερές πινελιές και στρας είναι αυτά που θα βρεθούν στο επίκεντρο. Δημιουργήστε ένα total shiny look, επιλέγοντας φορέματα αλλά και παντελόνια, εμπνευσμένα από εκείνη την εποχή. 


3. Loafers 

Image source: @juliesfi

Διαχρονικά και κομψά. Τα loafers διατηρούν για ακόμα μία φορά τη δική τους θέση στη συλλογή μας. Χαρακτηρίζονται από πρακτικότητα, ευελιξία και άνεση. Ιδανικά για κάθε ώρα της ημέρας, μπορούν να μας συνοδέψουν από τα office looks μας μέχρι τις απογευματινές μας βόλτες. Συνδυάστε τα με denim pants, knitwear και ένα παλτό ή καμπαρντίνα και δημιουργήστε ένα σύνολο που μπορεί να σταθεί σε κάθε περίσταση. 


4. Colorful crystals

Image source: @blaireadiebee

Δεν υπάρχει πιο εύκολος και ασφαλής τρόπος για να ανανεώσετε τα night out looks σας από ένα ζευγάρι χρωματιστά ψηλοτάκουνα με στρας ή κρύσταλλα. Παρόλο που τα neutrals διεκδικούν την πρωτιά για τη σεζόν που διανύουμε, οι έντονες αποχρώσεις έχουν γίνει τόσο δεδομένες στη συλλογή μας που δεν χρειάζεται να τις αναφέρουμε καν σαν τάσεις. Η ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο στιλ και την προσωπικότητά σας. Επενδύστε σε designs καλής ποιότητας και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε!


5. Ballet flats 

Image source: @camillecharriere

Απόλυτα κομψά, διακριτικά και φυσικά all time classic. Τα ballet flats είναι το «σημείο εκκίνησης» για εκλεπτυσμένα σύνολα, τα οποία μπορούν να σας συνοδεύσουν τόσο στα πρωινά στο γραφείο όσο και σε σύντομες εξορμήσεις το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, οι νέες μπαλαρίνες του οίκου Miu Miu, είναι ιδιαίτερα update και σας δίνουν την αίσθηση ότι μόλις τελειώσατε το μάθημα μπαλέτου.