fbpixel

Search icon
Search
Ο Valentino ανοίγει ξανά την boutique του στο SoHo και το γιορτάζει μ' ένα Pink PP Pop-up Café
FASHION NEWS

Ο Valentino ανοίγει ξανά την boutique του στο SoHo και το γιορτάζει μ' ένα Pink PP Pop-up Café

Ο οίκος επιστρέφει και πάλι στη Νέα Υόρκη


Ο διάσημος ιταλικός οίκος υψηλής ραπτικής ανοίγει τις πύλες της νέας του boutique στην 98 Prince Street, μετά το κλείσιμο του καταστήματός του στην 135 Spring Street τον Ιούλιο. Το πρόσφατα ανακαινισμένο shopping store 230 τ.μ., επαναπροσδιορίζει την στρατηγική λιανικής πώλησης του Valentino, μετά το άνοιγμα της μεγαλοπρεπούς ναυαρχίδας της Madison Avenue τον Νοέμβριο.

Το νέο concept των καταστημάτων, που φέρει την σχεδιαστική υπογραφή του διευθύνοντα συμβούλου Jacopo Venturini και του δημιουργικού διευθυντή Pierpaolo Piccioli, υμνεί τους κώδικες και την ιταλική κληρονομιά του οίκου, και αποτελεί ένα οικείο μέρος για την υποδοχή των πελατών και επανεξετάζει τη σχέση του εμβληματικού brand με τους πελάτες της, η οποία πρωταγωνιστεί στο design και δίνει τον τόνο για ένα ταξίδι-εμπειρία εμπνευσμένο από την ιταλική φιλοξενία, αναφέρει ο οίκος σε ανακοίνωσή της.

55.jpg

Η Valentino SoHo διαθέτει design στοιχεία, όπως τραπέζια από γυάλινο μπλοκ με ιδιαίτερο φωτισμό, δάπεδο από μαύρο δρύινο ξύλο, τοίχους με υφασμάτινη επένδυση, ένα statement installation από πλεξιγκλάς και φωτιζόμενες κόγχες κατά μήκος της περιμέτρου. Κάθε πινελιά υψηλού σχεδιασμού ακολουθεί το ίδιο επίπεδο δεξιοτεχνίας με την τοποθεσία του Valentino στη λεωφόρο Madison. 

8.jpg

Η boutique θα διαθέτει την ανδρική συλλογή Valentino Prêt-à-Porter για την άνοιξη 2024, τη συλλογή Valentino the Narratives για την άνοιξη 2024 και τις συλλογές αξεσουάρ Valentino Garavani, συμπεριλαμβανομένου του ντεμπούτου της τσάντας MiniMoon, από δέρμα napa με χρυσή αλυσίδα.

Για τον εορτασμό των εγκαινίων, ο οίκος συνεργάστηκε με την ιταλοαμερικανική επιχείρηση υψηλής γαστρονομίας Sartiano's και την Bond Hospitality για τη δημιουργία ενός stylish coffee shop Sartiano's, το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την boutique στο Sartiano's at the Mercer Hotel, 99 Prince Street.

3-RsyJG.jpg

Το café θα μεταμορφωθεί σε ένα μοναδικό pop-up στο χρώμα του Valentino Pink PP, με προσαρμοσμένα φιμέ παράθυρα (με τη φράση "Η αγάπη είναι η απάντηση, πάντα" από τον Piccioli), τέντες, ασορτί ροζ εσωτερικούς χώρους και πολλά άλλα στη γνωστή, ζωηρή απόχρωση που λατρεύει ο οίκος υψηλής ραπτικής. Μια ιδανική απόχρωση για τους πιστούς ακολούθους της μάρκας, καθώς και για τους οπαδούς της Barbie και τους λάτρεις της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

Το Valentino Café at Sartiano's, θα παραμείνει ανοικτό έως τις 14 Φεβρουαρίου με κρατήσεις μέσω του Resy, θα περιλαμβάνει ένα custom-made μενού που δημιούργησε ο executive chef Chris Lewnes και ο τρεις φορές βραβευμένο με το βραβείο James Beard chef Alfred Portale, και ένα ειδικό cocktail από τον διευθυντή των beverages της Bond Hospitality, Adam Baca. Το μενού θα «παντρέψει άψογα την παραδοσιακή κουζίνα με τις γεύσεις και τις καινοτομίες του Νέου Κόσμου», δήλωσε ο οίκος, ενώ τα ποτά θα αντλούν έμπνευση από την κοινή ιταλική κληρονομιά του Valentino και του Sartiano.