fbpixel

Search icon
Search
Movie Star Hair: Ποια χρώματα επιλέγουν για τα μαλλιά τους οι celebrities του Hollywood
MAGAZINE

Movie Star Hair: Ποια χρώματα επιλέγουν για τα μαλλιά τους οι celebrities του Hollywood

Ανακαλύπτουμε παρακάτω...


Οι ντίβες του Hollywood πάντα επηρέαζαν τη μόδα στα ρούχα και τα μαλλιά από τις απαρχές ήδη του κινηματογράφου. Τι νέο έχουν να μας δείξουν το 2023;

The Sexy Browns

shutterstock-2281179571.jpg

Το σκούρο σοκολατί με μπαλαγιάζ που δημιουργεί ξανοίγματα στις άκρες, το οποίο αναδεικνύεται με κούρεμα με αυστηρή φράντζα, είναι το στιλ που αποθεώνει η Jennifer Lopez. Τα χαρακτηριστικά της ηθοποιού ταιριάζουν σε μεγάλο βαθμό με αυτά πολλών Ελληνίδων, οπότε η συγκεκριμένη πρόταση είναι η αλάνθαστη επιλογή που μπορείτε να ακολουθήσετε.

The Semi-blondes

shutterstock-2282218003.jpg

Το ξανθό μπαλαγιάζ με σκούρα εσωτερικά τμήματα που έχει επιλέξει η αγαπημένη όλων μας, ελληνικής καταγωγής σταρ, Jennifer Aniston, δεν περνά ποτέ απαρατήρητο. Όμως, δεν είναι μόνο το χρώμα, το οποίο μοιάζει απόλυτα φυσικό, που κερδίζει το ενδιαφέρον, αλλά και το κούρεμα το οποίο το αναδεικνύει, που είναι μακρύ, φιλαριστό και με πολλά layers στα μήκη.

The Super Blondes

shutterstock-2330948489.jpg

Τo super ξανθό της Margot Robbie αποτελεί τη μεγαλύτερη τάση της εποχής, χάρη στην ασυναγώνιστη επιτυχία της ταινίας “Barbie”, που το έκανε ξανά διάσημο το 2023. Η πανέμορφη ηθοποιός έχει προτιμήσει ένα σούπερ girly κούρεμα με φράντζες δεξιά και αριστερά, χωρίστρα στη μέση κι έντονο φιλάρισμα στις άκρες, που του ταιριάζει άψογα.

The Short & Highlighted

emma-stone-attends-the-zombieland-double-tap-sony-pictures-news-photo-1571331945.jpg

Τα υπέροχα κοντά μαλλιά σε σχήμα καρέ με ξανθές ανταύγειες της Emma Stone είναι η πρόταση που κλέβει τις καρδιές μας γι’ αυτό το φθινόπωρο! Ένα διαχρονικό στιλ με φωτεινό αποτέλεσμα που συμπληρώνει απίστευτα μία σαγηνευτική εμφάνιση.

Εμπνευστείτε, λοιπόν, από τα red-carpet looks! Οι ηθοποιοί του Hollywood έχουν στη διάθεσή τους μερικούς από τους καλύτερους κομμωτές. Τολμήστε το χρώμα και τα κουρέματά τους και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!

Προïόν του μήνα

Tο leave-in Conditioner Keratin Silk της Hp (Hyper Therapy), εμπλουτισμένο με κερατίνη, μετάξι και προβιταμίνη Β5, χαρίζει στα μαλλιά ένα λαμπερό φινίρισμα. Παρέχει μια σειρά από οφέλη, ενώ ενισχύει τη φυσική κίνηση των μαλλιών σας, χωρίς να τα βαραίνει.

bxatzixristodoulou.jpg

Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: @yiannihairspa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023