fbpixel

Search icon
Search
Maxx Royal Bodrum Resort: Το νέο ξενοδοχείο σε συνεργασία με το Scorpios Mykonos στην Τουρκία για το οποίο όλος ο κόσμος μιλάει τώρα
ESCAPE

Maxx Royal Bodrum Resort: Το νέο ξενοδοχείο σε συνεργασία με το Scorpios Mykonos στην Τουρκία για το οποίο όλος ο κόσμος μιλάει τώρα

Βρίσκεται στο Bodrum και συστήνει την πιο updated έννοια της εκλεκτής φιλοξενίας


Το Maxx Royal Bodrum Resort, σχεδιασμένο από τον κορυφαίο Τούρκο αρχιτέκτονα, Mahmut Anlar, πρόκειται να γίνει μία από τις πιο διάσημες διευθύνσεις στην Τουρκία αυτό το καλοκαίρι. Σε ιδανική τοποθεσία στις βόρειες ακτές της χερσονήσου του Bodrum, το ακίνητο, έκτασης 11,4 εκταρίων, προσφέρει μια υπερυψωμένη εμπειρία θέρετρου-προορισμού με μια σειρά από προσεκτικά επιλεγμένες συνεργασίες τέχνης, γαστρονομίας και τρόπου ζωής.

mbo-lagoonpool-2.jpg


Σε συνεργασία με τον Σκορπιό της Μυκόνου, εγκαινιάζεται το πρώτο διεθνές κατάλυμα της μάρκας, που βρίσκεται στη γειτονική χερσόνησο. Το ξενοδοχείο έχει, επίσης, επιστρατεύσει το ταλέντο των παγκοσμίως αναγνωρισμένων καλλιτεχνών Refik Anadol και Bernar Venet, φέρνοντας τέχνη παγκόσμιας κλάσης στο θέρετρο, καθώς και παρουσιάζοντας τα έργα πολλών ανερχόμενων τοπικών καλλιτεχνών. Το άνοιγμα σηματοδοτεί το τρίτο ακίνητο στην Τουρκία, μαζί με το Maxx Royal Belek Golf Resort και το Maxx Royal Kemer Resort στην Αττάλεια.

Το θέρετρο είναι ένα βιώσιμα σχεδιασμένο, γαλήνιο και γαλήνιο καταφύγιο με όλες τις σουίτες και τις ιδιωτικές βίλες, που ακολουθούν τα αυστηρά πρότυπα LEED Gold για την κατασκευή, προσφέροντας μια πληθώρα επιλογών διαμονής, όλες με ιδιωτικά μπαλκόνια και βεράντες με εξαιρετική θέα στο Αιγαίο. Στεγάζεται μέσα σε μια σειρά από καινοτόμα σύγχρονα κτίρια, χτισμένα στην πλαγιά του λόφου, που δένουν αρμονικά με τη φύση και τους αρωματικούς κήπους με τοπικά φυτά και λουλούδια.

mr-bodrum-le-menage-118.jpg


Οι εσωτερικοί χώροι διαθέτουν μια χαλαρωτική χρωματική παλέτα, εμπνευσμένη από το παράκτιο περιβάλλον, όπως το ζωηρό πράσινο, το πορτοκαλί και το τιρκουάζ. Τα φυσικά υλικά είναι παντού παρόντα, όπως το ξύλο, η πέτρα και το μάρμαρο, τα χειροποίητα πλακάκια. Τα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι είναι διακοσμημένα με τοπικά χειροποίητα κεραμικά, handmade χαλιά κι έργα τέχνης. Επιπλέον, μια απίστευτη προεδρική βίλα 1.063 τετραγωνικών μέτρων φιλοξενεί πέντε υπνοδωμάτια, θερμαινόμενη πισίνα με θαλασσινό νερό, ατμόλουτρο, σάουνα, τζακούζι και γυμναστήριο.

Με έμφαση στα άφθονα τοπικά προϊόντα της περιοχής του Αιγαίου, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια μοναδική γευστική περιπέτεια μέσω των επτά εξαιρετικών εστιατορίων και των έξι μπαρ του resort. Ένα δελεαστικό μείγμα από διάσημους διεθνείς experts της γαστρονομίας σε συνδυασμό με αυθεντικές local γεύσεις, που υμνούν το καλοκαίρι.

mr-bodrum-royalsuite-3-maxx-royal-resort-bodrum-may24-pr-1.webp


H ναυαρχίδα Maxx WellBeing Centre, έκτασης 4.500 τ.μ., προσφέρει ένα καταφύγιο ευεξίας που περιλαμβάνει 20 αίθουσες θεραπείας, προσφέροντας ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ολιστικών κι επιστημονικά τεκμηριωμένων θεραπειών από διάσημες διεθνείς μάρκες σπα, όπως οι Biologique Recherche, Art of Detox Phytomer και Swiss Perfection. Εκεί, διατίθεται ένα καταπραϋντικό session με υπογεγραμμένες τελετουργίες σπα, συμπεριλαμβανομένης της αυθεντικής θεραπείας τουρκικού λουτρού με χρήση τοπικών προϊόντων, όπως τριαντάφυλλα και ροδόνερο.

Άλλες εγκαταστάσεις ευεξίας περιλαμβάνουν εκτεταμένες υδροθεραπευτικές και θερμικές εμπειρίες, έναν ήρεμο χώρο χαλάρωσης κι έναν ειδικό χώρο Medi-Spa. Οι well-being παροχές συνδυάζουν παραδοσιακά πρωτόκολλα αντιγήρανσης με ολιστικές θεραπευτικές τελετουργίες. Την όλη εμπειρία συμπληρώνει ένα υπερσύγχρονο στούντιο γυμναστικής Technogym και τα ομαδικά μαθήματα, συμπεριλαμβανομένων του Reformer Pilates, της γιόγκα, της ηχοθεραπείας, του spinning και άλλων.

mr-bodrum-room-045.jpg


Ακόμα, ως κεντρική φιγούρα της διεθνούς καλλιτεχνικής σκηνής, αναγνωρισμένος και επικροτημένος για τα γλυπτά του από corten steel, ο Bernar Venet, δημιούργησε ένα από τα μεγαλύτερα μνημειακά γλυπτά του μέχρι σήμερα, με την κατασκευή δύο κάθετων τόξων στην είσοδο της μαρίνας του θέρετρου. Επιπλέον, το έργο του Venet εμφανίζεται σε όλο το ακίνητο με τα σκίτσα του να κοσμούν τους τοίχους των δημόσιων χώρων καθώς και ορισμένα από τα γλυπτά του. Υπάρχει, ακόμα, μια έκθεση που παρουσιάζει τα έργα του, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που αυτή η συλλογή παρουσιάζεται στην Τουρκία.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στη σύγχρονη τέχνη, το οποίο επιμελήθηκε η Zeynep Utku, ιδρύτρια του Arts Connected και απόφοιτος του Central Saint Martins College of Art & Design, να απολαύσουν την αιγαιοπελαγίτικη κουζίνα και να αφεθούν στην απόλυτη εμπειρία ευεξίας που θα τους μείνει αξέχαστη.

mbo-lobbybar.jpg


Αξίζει να σημειωθεί, πως το ακίνητο φιλοξενεί δύο γκαλερί τέχνης, για το οποίο η Utku συνεργάζεται με την BASTOK LESSEL, που ιδρύθηκε από τους Tom David Bastok και Dylan Lessel. Μάλιστα, ένα πρωτοποριακό art project βρίσκεται επί του παρόντος στα σκαριά και ξεκινά με την καινοτόμο Καναδή καλλιτέχνιδα Chloe Wise.

Info: Gölköy Mah. 312 Sk. No:3 48400 Bodrum / Muğla - Τουρκία

Με πληροφορίες από Hotel Designs | Φωτογραφίες: Maxx Royal Bodrum Resort