Πρόκειται για το πρότζεκτ «Maria Callas The Hologram Tour», ένα έργο-φόρος τιμής για τη μεγάλη υψίφωνο, που θα ταξιδέψει σε πολλές χώρες του κόσμου και θα καταφέρει να κάνει κοινό και κρητικούς να θυμηθούν το μεγαλείο της διασημότερης τραγουδίστριας όπερας του 20ού αιώνα. Χάρη στην τεχνολογία, η ντίβα επέστρεψε στη σκηνή, μέσα από μια πιστή αναπαράσταση που «αντιγράφει» με εξαιρετική ακρίβεια τη μορφή και τις κινήσεις της -ακόμα και την επικοινωνία της με τη μαέστρο.
Στο Παρίσι, στην πόλη όπου άφησε την τελευταία της πνοή, η μεγάλη κυρία της Όπερας, Μαρία Κάλλας, έκανε πρόσφατα στάση αυτό το μοναδικό πρότζεκτ, που θα αφήσει εποχή. Η γυναίκα που έγραψε ιστορία, με το εμβληματικό παρουσιαστικό, το αξέχαστο βλέμμα και τις μοναδικές και απίθανες νότες της, καταφέρνει ακόμη και σήμερα να αποτελεί ένα πρότυπο που δύσκολα θα ξεπεραστεί.
Η αναπαράσταση της μέσω ολογράμματος στην αίθουσα Pleyel, εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους και φέρνει πίσω σκηνές ενός ένδοξου παρελθόντος. Με τη συνοδεία συμφωνικής ορχήστρας, παρουσιάστηκαν, μεταξύ άλλων, εμβληματικά έργα, όπως το "La Habanera" του Μπιζέ αλλά και το "Casa Diva" του Bellini. Η Ιμίαρ Νουν, διευθύντρια της ορχήστρας, εισέπραξε για ακόμη μια φορά, μετά τις Βρυξέλλες και το Λονδίνο -ίσως- το πιο δυνατό χειροκτρότημα της ζωής της, ενώ η ίδια δήλωσε ότι την πρώτη φορά που είδε τη μορφή της Κάλας στο πλάι της, δάκρυσε.