fbpixel

Search icon
Search
Κατακτήστε τον κόσμο των επιχειρήσεων σπουδάζοντας στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο
LIFE & CAREER

Κατακτήστε τον κόσμο των επιχειρήσεων σπουδάζοντας στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Σπουδάστε Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οικονομικά στο μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα


Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και μια καριέρα γεμάτη προκλήσεις. Αυτές είναι δύο από τις φιλοδοξίες με τις οποίες οι περισσότεροι γεμίζουν τις αποσκευές τους ξεκινώντας το ταξίδι τους για μια καριέρα στον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών. Πώς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι εσείς θα φτάσετε στον προορισμό σας και, μάλιστα, έχοντας διανύσει μια διαδρομή που θα σας εφοδιάσει με τις σωστές γνώσεις και την απαραίτητη εμπειρία; Κάνοντας μια έρευνα στις επιλογές, ανακαλύψαμε ότι η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι το πιο ασφαλές και γρήγορο όχημα.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο δεν είναι τυχαία το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα. Έχοντας τη σφραγίδα του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής - EBEN (European Business Ethics Network), η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών προετοιμάζει τα μελλοντικά στελέχη των επιχειρήσεων και διαμορφώνει επαγγελματίες, απόλυτα ικανούς να σταδιοδρομήσουν στην εγχώρια και διεθνή αγορά εργασίας και με όλες τις προοπτικές να αναλάβουν ανώτερες και ανώτατες διοικητικές θέσεις. Για να το πετύχει αυτό, συνεργάζεται με 3 διακεκριμένα Βρετανικά Πανεπιστήμια (Oxford Brookes University, University of East London και Queen Margaret University) και προσφέρει υψηλής ποιότητας σύγχρονα προγράμματα σπουδών -4 Bachelors & 5 Masters!- σε τομείς που βρίσκονται σταθερά στις πρώτες θέσεις ζήτησης.


Bachelors Διοίκησης Επιχειρήσεων που συνδυάζουν θεωρητική γνώση και πρακτική άσκηση

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο καλύπτει επιστημονικά πεδία που ναι μεν θεωρούνται παραδοσιακά στις σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων, προσφέρονται όμως με τον πιο σύγχρονο και επικαιροποιημένο τρόπο. Η εκπαίδευση στα τμήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων [BA (Hons) Business Management], Οικονομικών [BSc (Hons) Economics for Business], Μάρκετινγκ [BA (Hons) Marketing Management] και Λογιστικής [BSc (Hons) Accounting and Finance] ξεκινά από τις απαρχές των παραπάνω επιστημών και φτάνουν στις πιο σύγχρονες εφαρμογές τους. Πιο συγκεκριμένα, τα προγράμματα σπουδών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών συνδυάζουν την επιστημονική θεωρία με την επαγγελματική πρακτική, την έρευνα και τη μελέτη της τοπικής και διεθνούς αγοράς.

Είναι πολύ σημαντικό να επισημάνουμε πως τη σύνδεσή των φοιτητών και αποφοίτων με με την αγορά εργασίας έχει αναλάβει το ίδιο το Μητροπολιτικό Κολλέγιο. Έχοντας αναπτύξει δεσμούς με τις μεγαλύτερες και επιφανέστερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε φοιτητή να έρθει αντιμέτωπος με τις ρεαλιστικές συνθήκες του επιχειρηματικού κόσμου, συμμετέχοντας σε πραγματικά case-studies.

vivliothiki-mitropolitiko-kollegio.jpg
pc-labs-mitropolitikokollegio.jpg

Στη διάρκεια της πρακτικής τους άσκησης, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να χτίσουν το δικό τους επαγγελματικό δίκτυο. Την εμπειρία συμπληρώνουν τα guest-lectures από καταξιωμένα στελέχη, με πολυετή εμπειρία.

Έτσι, βγαίνοντας στην αγορά εργασίας, οι απόφοιτοι της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν θέσεις ανάλογες των γνώσεων και των εμπειριών τους, αντιμετωπίζοντας και κλασικές προκλήσεις, αλλά και πιο σύνθετες περιπτώσεις που απαιτούν εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και εφαρμογές.

Ανακαλύψτε τα τμήματα της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Masters Διοίκησης Επιχειρήσεων που στηρίζουν τις διεθνείς επαγγελματικές ευκαιρίες

Για όσους ήδη δραστηριοποιούνται σε θέσεις εργασίας που απαιτούν πιο εξειδικευμένες γνώσεις Διοίκησης Επιχειρήσεων ή που αναζητούν τρόπους να πολλαπλασιάσουν τις επαγγελματικές τους ευκαιρίες, αρκεί να ρίξουν μια ματιά στα σύγχρονα μεταπτυχιακά που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο.

3-7FG8w.jpg

Πολύ συχνή επιλογή για ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να αποκτήσουν ηγετικές ικανότητες και να διεκδικήσουν μια επαγγελματική πορεία στη διεθνή οικονομική δραστηριότητα και ανάλυση προβλημάτων αποτελεί το MBA με 4 κατευθύνσεις σε Project Management, FinTech Management, Business Analytics, International Business. Οι φοιτητές εξειδικεύονται, μεταξύ άλλων, σε βιώσιμες στρατηγικές διοίκησης πόρων, στο ψηφιακό μάρκετινγκ, στη στρατηγική επιχειρηματικών αναλύσεων, στο κομμάτι της ανάπτυξης και της εφαρμοσμένη έρευνας ενώ ολοκληρώνουν την εκπαίδευσή τους εκπονώντας το δικό τους Project Επιχειρηματικής Ανάλυσης. Ο τίτλος σπουδών απονέμεται από το University of East London.

Με το MBA 4 κατευθύνσεων να αποτελεί τη ναυαρχίδα των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών, οι επιλογές εκτείνονται σε πεδία με ολοένα αυξανόμενη επιρροή στο παγκόσμιο επιχειρηματικό στερέωμα. Ο λόγος για τα μεταπτυχιακά στο Digital Marketing (MSc Digital and Social Media Marketing), στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική (MSc Accounting and Finance), αλλά και στη Διαχείριση Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας (MSc Real Estate Investment Finance) που απευθύνονται σε επαγγελματίες που είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους και να δώσουν διεθνείς διαστάσεις στην επαγγελματική πορεία τους.

Ειδική μνεία στο μεταπτυχιακό στην Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (MSc Entrepreneurship & Innovation) το οποίο είναι ο,τι πιο σύγχρονο και επίκαιρο έχει να επιδείξει η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Παρέχει τα απαραίτητα εφόδια και λύσεις τόσο για την υλοποίηση μιας επιχειρηματικής ιδέας, όσο και την «επανεκκίνηση» μιας ήδη υπάρχουσας με σκοπό την προσαρμογή στα νέα δεδομένα και την αύξηση των κερδών.

Ανακαλύψτε τα μεταπτυχιακά της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Μητροπολιτικό Κολλέγιο. Το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα.

Θεσσαλονίκη Ι Αθήνα | Μαρούσι | Πειραιάς | Κρήτη | Ρόδος | Λάρισα Ι Πάτρα

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο mitropolitiko.edu.gr ή στη Γραμμή Πανελλαδικής Ενημέρωσης 213 33 30 300.