fbpixel

Search icon
Search
Αυτά θα είναι τα 7 πιο δημοφιλή nail trends για το υπόλοιπο 2022
HAIR & NAILS

Αυτά θα είναι τα 7 πιο δημοφιλή nail trends για το υπόλοιπο 2022

Η εποχή αλλάζει και μαζί της αλλάζουν και οι τάσεις


Δεν ξέρουμε πως το αντιλαμβάνεστε εσείς αλλά για εμάς, τα νύχια, είναι ένα beauty θέμα που δε μας κουράζει ποτέ. Αν το αναλογιστούμε πραγματικά, όσο και αν μας αρέσει να αγοράζουμε νέες παλέτες και καινούρια κραγιόν ή όσο και αν ορκιζόμαστε στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας το πραγματικό και καθημερινό win-win είναι οι τάσεις στα νύχια. Είναι αυτά που «φοράμε» όλο το 24ώρο και που με μικρές αλλαγές μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά σε κάθε μας εμφάνιση. Άλλες φορές πιο λαμπερά, άλλες πιο χαρούμενα και άλλες πιο sexy, γίνονται ο λόγος που λατρεύουμε τις συχνές επισκέψεις στην αγαπημένη μας nail artist. 

Γι' αυτόν τον λόγο συγκεντρώσαμε τα νύχια που είναι και θα παραμείνουν τάση για την υπόλοιπη χρονιά.

Soft White

white-nails.jpg
Ένα καθαρό, απαλό λευκό που δίνει μια αίσθηση απλότητας και εσωτερικής γαλήνης θα είναι απόλυτο trend για το υπόλοιπο 2022. Μάλιστα, η Perfect Pearl απόχρωση με το αμυγδαλωτό σχήμα γίνεται ακόμη περισσότερο must.

Salted Caramel

nails-trends.jpg
Σκεφτείτε το ως μια νέα εναλλακτική του nude που τελικά σας χαρίζει ένα πιο λαμπερό αποτέλεσμα ενώ παράλληλα τονίζει το μαύρισμα σας. Αυτή η απόχρωση θα δώσει μια απαλή, αισιόδοξη αίσθηση στο παραδοσιακό «γυμνό» mani που επιλέγατε.

Tender Pink

pink-nails.jpg
Μια απαλή και αρκετά πουδρένια εμφάνιση σε μια βασική απόχρωση που θα λατρέψετε. Αυτό το «δροσερό» ροζ με το περλέ φινίρισμα θα γίνει η δική σας αγαπημένη επιλογή και ο απόλυτος τρόπος για να κρατήσετε το καλοκαίρι κοντά σας και την υπόλοιπη χρονιά. 


Transformative Toppers

stars.jpg

Αν και δεν είναι από μόνη της «χρώμα», αυτή η βάση με το διακριτικό ιριδισμό που στεγνώνει σε ματ φινίρισμα είναι η απόλυτη επιλογή. Μπορεί να «φορεθεί» μόνη της ή μπορεί να αποτελέσει την αρχή για να χτίσετε ένα αποτέλεσμα σαν αυτό που βλέπετε στην εικόνα. 

Celadon Green

green-nails.jpg

Αυτή η κρεμώδης απόχρωση του πράσινου είναι τόσο ονειρεμένη που ταιριάζει με όλους τους τόνους δέρματος και με όλα τα σχήματα. Δεν αποτελεί μια καθαρή επιλογή και πολλές nail artists μπορεί να πρέπει να κάνουν mix για να πετύχουν αυτό το αποτέλεσμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αξίζει όλη την προσπάθεια. 

Blue Crush

blue-nails.jpg

Οι ζεστές, φωτεινές αποχρώσεις είναι απόλυτο trend όλο το 2022 και για αυτό το λόγο τις βλέπετε παντού. Αν, λοιπόν, είστε τολμηρή και δεν θέλετε να μείνετε στα κλασικά δεν έχετε παρά να τις τολμήσετε. Μάλιστα το μπλε είναι μια ακόμη επιλογή που θα σας φέρει λίγο ακόμη κοντά στο καλοκαίρι.

Olive

olive-nails.jpg

Τα χρώματα που κολακεύουν όλους τους τόνους δέρματος είναι αυτά που λατρεύουμε. Για αυτό ακριβώς το λόγο και το πράσινο της ελιάς με μερικά σχέδια γίνεται trend και λειτουργεί απόλυτα υπέρ σας. Μπορείτε είτε να το δοκιμάσετε σε όλα τα νύχια είτε να πείτε το ναι" σε μερικά σχέδια που το κάνουν πιο hot.