fbpixel

Search icon
Search
Fake glow: Τα βήματα για να διατηρήσετε την καλοκαιρινή λάμψη από την κορυφή ως τα νύχια
FACE & BODY

Fake glow: Τα βήματα για να διατηρήσετε την καλοκαιρινή λάμψη από την κορυφή ως τα νύχια

Η καλοκαιρινή αύρα παραμένει απόλυτα επίκαιρη


To ότι οι χαλαρές μέρες φεύγουν και το απαιτητικό πρόγραμμα επανέρχεται δε σημαίνει ότι χρειάζεται ν’ αποχαιρετήσετε τη λάμψη των διακοπών. Με έξυπνους τρόπους αυτό το υπέροχο, καλοκαιρινό προνόμιο μπορεί να παραταθεί και μάλιστα να διατηρηθεί για πολύ ακόμη καιρό. Γι’ αυτό, μερικές μέρες πριν αρχίσουμε τις συμβουλές για τις απόλυτες φθινοπωρινές συνήθειες είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσετε σε όλα όσα «χτίσατε αυτούς τους μήνες. Ακολουθήστε πιστά τα παρακάτω tips και θα δείτε πως τελικά το καλοκαίρι μπορεί να κρατηθεί, όσο καιρό εσείς επιθυμείτε!

299166348-778759516811927-9093645052582847986-n.jpg

Κάντε mix and match στην περιποίηση της επιδερμίδας

Κανείς δεν θέλει να φοράει βαριές στρώσεις προϊόντων και μακιγιάζ για να επιτύχει ένα λαμπερό αποτέλεσμα, γι' αυτό και μια πληθώρα συνθέσεων που δίνουν λάμψη μπορούν τώρα να προστεθούν στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας. Επιλέξτε την έξυπνη πρόταση ν’ αναμίξετε μια σταγόνα από bronzing drops στην αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα και θα επιτύχετε άμεσα καθαρή, φυσική λάμψη.

«Παίξτε» με στρατηγική στη λάμψη

Ένας άλλος τρόπος για να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα είναι να τοποθετήσετε στρατηγικά ένα ελαφρύ highlighter ψηλά στο πρόσωπό σας. Κάτι που δε γνωρίζατε είναι πως ένα luminizer μπορεί να τοποθετηθεί και κατά μήκος της κλείδας και των ώμων. Η αντικατάσταση του παραδοσιακού σας highlighter σε σκόνη με μια υγρή φόρμουλα θα προσφέρει μια υπέροχη, φυσική γυαλάδα.

Ενισχύστε την ενυδάτωση

Η θαμπή επιδερμίδα και το τραχύ δέρμα είναι συχνά σημάδι αφυδάτωσης της επιδερμίδας. Η ενσωμάτωση περισσότερου νερού στη διατροφή σας και η προσθήκη ενυδατικών ορών και λοσιόν στη beauty ρουτίνα σας θα αυξήσει τα επίπεδα λάμψης με την πάροδο του χρόνου, αλλά, για πιο άμεσο αποτέλεσμα, οι μάσκες προσώπου μπορούν να κάνουν θαύματα. Ειδικά τα eye patches, είναι γρήγορα στη χρήση και πολύ αποτελεσματικά! Αναζητήστε συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ, το κολλαγόνο και η καφεΐνη που θα δώσουν ζωή στο δέρμα, ειδικά όταν πρόκειται για λάμψη στην περιοχή κάτω από τα μάτια.

298275957-805451423793839-8839217651215365170-n.jpg

Διεγείρετε την ανανέωση του δέρματος

Η επίτευξη λάμψης από την κορυφή μέχρι τα δάχτυλα ξεκινά από το ντους. Έτσι, αν και πολλές φορές το παραλείπετε, οι ίδιοι κανόνες θα πρέπει να ισχύουν και για το σώμα σας. Επιλέξτε body scrubs που θα αφαιρέσουν όλα τα νεκρά κύτταρα και δώστε βάση σε λοσιόν, butter creams και έλαια για λαμπερή όψη. Η χρήση κυκλικών κινήσεων κατά την εφαρμογή του scrub θα ενθαρρύνει τη ροή αίματος, με αποτέλεσμα έναν πιο υγιή τόνο δέρματος. Εφαρμόστε το scrub με απαλές κινήσεις, χαϊδεύοντας αντί να τρίβετε πολύ δυνατά για να αποφύγετε την επιβάρυνση του δέρματος. Στη συνέχεια, ολοκληρώστε απαλά με ένα body butter για να βοηθήσετε στη θρέψη, στην τόνωση, στην ανανέωση και τη σύσφιξη του δέρματος. Μην ξεχνάτε άλλωστε, πως αυτό θα δώσει και επιπλέον ώθηση στην ενυδάτωση και μια υγιή λάμψη σε όλο το σώμα. Δηλαδή ακριβώς αυτό που επιθυμείτε!

Επενδύστε στο λάδι

Από το make up μέχρι την περιποίηση του σώματος και της επιδερμίδας, τα λάδια είναι μια γρήγορη λύση για μια φυσική λάμψη και καλοκαιρινή αίσθηση. Βάλτε στο πρόσωπό σας ένα διφασικό ρυθμιστικό spray ή εντάξτε το face oil στη ρουτιίνα σας για ένα πιο δροσερό, νεανικό αποτέλεσμα. Εάν έχετε λιπαρό ή μικτό δέρμα, κρατήστε το στην περιφέρεια του προσώπου σας και αποφύγετε τη ζώνη Τ για να δείχνετε λαμπερή και όχι λιπαρή. Στο σώμα, ένα ελαφρύ, ξηρό λάδι θα αναδείξει φυσικά όλα όσα «χτίσατε» με το μαύρισμά σας αυτό το καλοκαίρι.