fbpixel

Search icon
Search
Jeans & boots: Οι αγαπημένοι μας συνδυασμοί για φέτος το φθινόπωρο
STYLING TIPS

Jeans & boots: Οι αγαπημένοι μας συνδυασμοί για φέτος το φθινόπωρο

Πρόκειται για το winning combo που θα σας συνοδεύσει παντού με στιλ


Ανεξάρτητα από το ποιο είναι το προσωπικό σας στιλ, πιθανότατα έχετε ήδη δοκιμάσει τον ανίκητο συνδυασμό των jeans & boots. Έχουμε φτάσει σε εκείνο το σημείο της χρονιάς όπου οι καθοριστικές τάσεις για τις μπότες διαμορφώνονται (το μόνο σίγουρο είναι πως οι cowboy εκδοχές θα συνεχίσουν να είναι παντού και οι over-the-knee επιστρέφουν δυναμικά). Όσον αφορά τα παντελόνια, έχουμε ήδη ανακαλύψει τα βασικά κοψίματα denim του 2023. Είναι φυσικό, λοιπόν, να αρχίσουμε να τις εντάσσουμε νοερά σε σύνολα. Αλλά δεν χρειάζεται να βασιστείτε μόνο στη φαντασία σας - οι πιο καλοντυμένες influencers του Instagram έχουν ήδη προσφέρει άφθονη έμπνευση.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Αυτή η φόρμουλα ντυσίματος σίγουρα δεν είναι one-size-fits-all. Έχουμε δει έξυπνες, smart casual ερμηνείες άλλα και άνετο styling. Επτά εμφανίσεις μας ξεχώρισαν ιδιαίτερα - ανακαλύψτε τες παρακάτω.

Flared jeans & pointy boots

high-waisted-flared-jeans-287059-1588560715322-image900x0c.jpg
Image source: @linhniller

Είτε σε total black είτε σε neutral τόνους, ένα καμπάνα τζιν ταριάζει άψογα με μυτερές μπότες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, λατρεύουμε το motor look με το δερμάτινο jacket. Μπορείτε όμως άνετα να το συνδυάσετε με blazer ή παλτό και ένα tank top ή πουκάμισο από κάτω, ανάλογα με την περίσταση. 

Relaxed jeans & cowboy boots

jeans-and-boots-outfits-271420-1694706426695-main900x0c.jpg
Image source: @alicezielasko

Αναδείξτε το cowboy trend που είναι παντού αυτή τη στιγμή με ένα ζευγάρι σουέτ western μπότες. Απογειώστε τα βάζοντας το τζιν σας από μέσα και, στη συνέχεια, φορέστε ένα ουδέτερο πλεκτό για να εξισορροπήσετε το statement στιλ.

Raw-hem jeans & chunky boots

jeans-and-boots-outfits-271420-1694714891229-main900x0c.jpg
Image source: @lucywilliams02

Μη φοβάστε να βάλετε χρώμα στη φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα. Ένα φωτεινό πλεκτό είναι σίγουρο ότι θα σας φτιάξει τη διάθεση κατά τη διάρκεια των πιο gloomy ημερών, ενώ είναι εύκολο και πάντα πετυχημένο όταν συνδυάζεται με blue-tone τζιν και μπότες.

(Almost) total black

sashamei.jpg
Image source: @sasha.mei

Είναι πλέον ευρέως διαδεδομένο πως τα minimal outfits που παραπέμπουν στην ήσυχη πολυτέλεια, είναι όχι μόνο επίκαιρα, αλλά και απόλυτα chic & stylish. Κάντε το τζιν σας το κέντρο της προσοχής, συνδυάζοντάς το με black boots, μαύρο παλτό και top. Ένα ζιβάγκο θα ήταν η ιδανική επιλογή και εννοείται πως τα minimal κοσμήματα είναι πάντα ευπρόσδεκτα. 

Comfy boots & neutral tones

hoskelsa.jpg
Image source: @hoskelsa

Οι comfy Ugg boots συνεχίζουν να είναι στο επίκεντρο και φέτος. Αν επιλέξετε τη δίπατη εκδοχή τους, συνδυάστε τη με straight leg jeans. Do it like Elsa και τολμήστε να κάνετε mix την παλέτα των neutrals, plus oversized σακάκι.  

Denim on denim & boots

endlessly.jpg
Image source: @endlesslyloveclub

Ένα ακόμα Western-like outfit που θα σας συνοδέψει από το πρωί ως το βράδυ με άνεση και στιλ είναι το denim on denim με pointy boots. 

High heeled boots & jeans & cardigan

emswells.jpeg
Image source: @emswells

Κάντε ένα elevated, smart casual look με το αγαπημένο σας τζιν (είτε σε ανοιχτό είτε σε σκούρο wash) με cardigan και heeled boots. Αντί για το κλασσικό μαύρο ζευγάρι, φέτος σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα σε μπορντό ή chocolate brown αποχρώσεις.

Feature image source: @xeniadonts, @anoukyve